lørdag 28. mai 2011

40 feit og ferdig

Het det en gang, nå sies det at 40 er de nye 30, jeg heller mer til den teorien. Nå går jeg inn i mitt siste år med 4 tall foran og når jeg tenker tilbake på de siste 9 årene så har jeg langt fra følt meg ferdig. Tvert inot har det vært 9 gode år og de 3 siste har vært helt fantastiske.


I dag har jeg fått røde roser av min kjære, en liten bok om sjelefred og min yndlinssjokolade. I kveld skal vi ut å spise. Vi har bestilt bord på en av mine yndlingsrestauranter, jeg har smugtittet på menyen og vet akkurat hvilke retter jeg vil ha. Kan nevne at den ene er Foie gras (gåselever), det har jeg bare spist en gang før og det ga mersmak. Livet er sannelig ikke det verste man har. 

Ønsker min følger nr 25 velkommen, det er jo nesten et lite jubileum det også. :) 
En stålende flott helg til dere alle, tross vær og vind.


7 kommentarer:

 1. Hei :)
  Gratulerer med dagen!
  Høres ut som du får en fin feiring. :):)
  Ønsker deg en flott dag videre.
  Klem fra mamsens hus

  SvarSlett
 2. Hei! Gratulere så mye med dagen! Høres ut som dere skal kose dere, og det fortjener du helt sikkert:O) Mange fine ting dere har, så gøy at det kommer frem igjen. Kos deg. klem

  SvarSlett
 3. Grattis med dagen:DDDD Det verste var å bli 30!!!!!!! Senere har jeg tatt årene med ro:DDD Det å bli 50, var liksom ikke noe særlig hverken å gjøre noe ekstra av, eller å grine over. Tenker som så at de årene som kommer, de skal jeg sørge for bli fantastiske:DDDDDD Klemz grethe

  SvarSlett
 4. Så herlig det høres ut! Jeg har jo helt nylig passert 30 (ok, snart tre år siden da) og ser da at jeg har masse fine år fremfor meg! Herlig å lese! Det blir jo hva man gjør det til, ikke sant? Grattis og ha en super aften! :-)

  SvarSlett
 5. Hei og gratulerer med dagen !
  Regner med at du er ute og feirer nå og har det helt topp !!!!
  Så masse flotte møbler dere har. Holdt på å få lørdagsgodteriet i vrangstrupen da jeg trodde du skulle male det nydelige bordet , men så var det bare bordplaten heldigvis ;)
  Vi har også en skuvseng , men den blir brukt av en liten jente som jeg er grandtante til og jeg har ikke hjerte til å ta den hjem igjen ;)
  Akkurat som du har tenkt, brukte jeg den til ekstra sengtøy og hadde mange puter med nydelige, NYSTRØKNE putetrekk oppi.Hehe...
  Ha en fin helg videre .
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer:o)
  Så masse koselige innlegg på bloggen din.Har hatt det så travelt i det siste at jeg ikke har rukket å besøke så mange.Nå var det ekstra kjekt, for du hadde så masse fint.Rosekurset takker jeg for!

  Ha det godt og klem fra meg!

  SvarSlett
 7. He-he, 150 meter var vell litt drøyt, tenker vi sier 1,50 meter:DDDDD Klemz grethe

  SvarSlett