søndag 29. mai 2011

Snart i havn

Først og fremst, takk for bursdagshilsener, veldig koselig. Jeg hadde en strålende flott bursdag, vi koste oss med god mat og vin på Smauet mat og vinhus. Til forrett spiste jeg foie gras, bare helt nydelig, til hovedrett var det and med foie gras, ennå nydeligere og desserten var panna cotta med romtoffee,den var bare himmelsk. Kelneren var fabelaktig, vinene var gode og selskapet upåklagelig. Så denne restauranten anbefales på det varmeste.

  O lykke, nå er vi snart i havn med gjesterommet/foppalpuben. Her er min nye PC plass, etter å ha brukt laptop en stund var det deilig å få tilbake min stasjonære PC. Min yngste sønn har fikset og oppgradert den og snart skal jeg få ny og større skjerm av ham også. Må si jeg ble fornøyd med skuffehyllen, den ble en fin kontrast til de hvite Billy hyllene. Bunnene i skuffene var ganske stygge og siden vi skulle ha noen trehvite figurer (som er laget av min kjæres onkel) i to av dem så gjorde jeg det enkelt og malte noen papp plater til å ha i sånn foreløpig.Over PCen henger noen fotografier vi kjøpte i Roma i fjor.

I dag hengte vi opp bilder, flere av dem er originaler og tegnet av Hans Karl Gröling som er min kjæres svoger. Artige tegninger spekket med detaljer. Det med rullesteienene er en original av Sveinung Iversen som er en populær Vossakunstner. Synes det ble fint med sølvrammer mot den mørkeblå veggen.

Utrolig hva vi har fått plass til inne på dette rommet, det er blitt et skikkelig multifunksjonsrom. Utrolig glad for at vi klarte å få plass til den vakre gamle skuvsengen.

Her er en liten detalj fra skuffehyllen, Kløvjahesten var en av de mest populære figurene til treskjæreren Sjur Mørkve. 
 
Brokataket er annen av figurene han var mest kjent for, det er den som står over fotoapparatet. 

Nå skal jeg ikke lyge å si at vi ble helt ferdige for det gjorde vi ikke. Det gjenstår å legge taklister og så skal det opp noen hyller til over der som TVen skal være, men det er bare snakk om et par timers arbeid, rommet er fullt brukbart nå og har fått sin karakter med gammelt og nytt i skjønn forening.

Ønsker dere alle en flott ny uke, måtte vi få litt sommerlige temperaturer.2 kommentarer:

  1. Litt av en jobb å døtte to voksne mennesker sammen inn i en mindre leiglighet. men jeg hadde nok lukket døra på vid gap, derom han hadde hatt med en mengde med gamle ting, feks skuvsenga, he-he. Elsker gamle møbler, ting og tang:DDD Klemz Grethe

    SvarSlett
  2. Så fint det blir hos dere, dere har jo så mange fine ting. Så utrolig morsomt med de trefigurene og bildene dere har.
    Ekte greier! ;-)
    La spesielt merke til nettsiden du har oppe på skjermen på bildet. Det likte jeg! ;-) Hehe! Ha en fin uke!

    SvarSlett