onsdag 27. april 2011

Lucky me/ Pass it Forward

For en tid siden hadde skjønne  Ingunn med bloggen Hverdagsperler en Pass it Forward, jeg elsker jo å få pakker så jeg meldte meg såklart på og ble en av de 3 heldige som skulle få en pakke i posten. Og pakken kom like før jeg reiste på påskeferie.
Nydelig innpakket i småblomstrete papir med cellofan rundt, hyssing og blonde og en liten metallblomst hektet på, et koselig kort fulgte også med. 

Inni pakken var det dette, nydelige småblomstrete kakeservietter (som jeg sikkert ikke kommer til å ha hjerte til å ha kaker på), et sommerlig kjøkkenhåndkle med sommerfugler på, gardinbånd med "glassblomster", (de skal få pryde kjøkkengardinene mine når jeg en gang får kjøkkenet ferdig) og en kjempesøt Tildaboks med  rosa duftelys oppi. En skikkelig romantisk sommerpakke var det. :) Tusen takk Ingunn.

Nå er det min tur til å sende ut noen pakker i posten, om du vil ha en pakke fra meg må du gjøre følgende:Du må skrive i en kommentar at du vil bli med og så trekker jeg 3 stk. blant de som melder seg før midnatt i morgen torsdag 28 april.
Jeg har valgt å gjøre det på denne måten
for at flere skal få sjansen til å bli med
og for å gjøre det litt spennende...
Hvis du blir med , så vil du om ikke så lenge motta en pakke fra meg.
 
(Kopierte dette mer eller mindre fra Ingunn, hun skrev det så greit) 

Og vet dere heldige meg ble ennå heldigere for da jeg kom hjem fra påskeferie fant jeg ut at jeg hadde vunnet et par flotte Laura Ashley lysestaker i påskekrimkonkurransen hos Ekte Interiør  
Det er en blogg som har seilt opp som en av mine favorittblogger, den har jeg kost meg mye med. 
Bildet har jeg lånt fra Ekte ineriør, er ikke disse lysestakene flotte. De kommer til å passe perfekt til stuen min når jeg en gang får pusset den opp slik jeg har planlagt.

Nå håper jeg mange melder seg på PIF her slik at det kan bli litt spennende.
 
Ønsker alle en herlig kveld videre.
 
 

3 kommentarer:

 1. Så fint du skriver om min blogg! Jeg blir helt rørt! Og tusen takk for kommentaren om min header. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan du pynter med lysestakene, endelig skal de få et godt hjem! ;-)

  SvarSlett
 2. Hyggelig at du fant meg, og velkommen skal du være!!!!! vina var absolutt god den!!!!! Men nå er italiensk rødvin min favoritt fra før av, så jeg likte de svært godt. Særdeles Merloten!!!!! Jeg blir med forresten!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 3. Heisann.
  Visst du går inn på på etiketten maling og interiør i bloggen min, har jeg lagt ut et blide av malingspannet.
  Har faktisk tenkt tanken på å male kjøkkeninnredningen, tror det hadde blitt perfekt.
  Det eneste du må passe på er at siden malingen er litt tynn, renner den lett. Så tynt lag, og heller flere strøk er nok greit.
  Lykke til :o)

  SvarSlett