fredag 29. april 2011

Høvlerablerublerei hurra

Blogglandia er et forunderlig sted, her man kan jo finne det utroligste, som nå i går da jeg tittet innom Hjertedamas blogg og fant ut hun hadde en gammel høvelbenk i stuen som databord. Nå vet jeg jo at min snarlig tilkommende samboer har en gammel høvelbenk som han gjerne skulle hatt med seg på flyttelasset. Det hadde vi jo slått fra oss, det er rett og slett ikke plass. Eller er det plass likevel?? Skal vi rett og slett gjøre et stunt a la Hjertedama og bruke den gode gamle høvelbenken som PC bord på gjesterommet??

Nå har jeg vel knapt sett denne høvelbenken, jeg har iallefall ikke studert den veldig inngående. Ikke aner jeg hvor stor den kan være heller så min kjære har fått en sms med beskjed om å måle den før han reiser hjemmefra i dag. Og hvor praktisk er det egentlig med høvelbenk som PC bord? Vi skal ha en stasjonær PC der, er det plass til både skjerm og tastatur pluss ergonomisk riktig for å få en god arbeidsstilling? Hmmm tvilsomt om det går, men det er en morsom tanke da.


En ting er sikkert innimellom Billyhyllene skal jeg prøve å få til et spenstig innslag som bryter med stilen. Over PC pulten enten det blir høvelbenk eller den allerede innkjøpte pulten fra IKEA skal det være noe helt annet enn Billyhyller. Jeg har en plan A og en plan B, må bare til Voss neste helg og se om plan A lar seg gjennomføre, for der står det noe kjelleren som kanskje kan brukes. :)Nå kan vi snart begynne nedtellingen, det er bare ca 50 dager til vi blir samboere. I mellomtiden er det mye som må gjøres, rom skal tømmes og vaskes, ting skal kastes, ting skal flyttes, ting skal gies bort. Vi burde egentlig ha begynt for lenge siden, men det har jo vært så lenge til..... Noen som kjenner seg igjen??

Bildene er med bare for å krydre det hele litt, det er et resultat av min lille våronn på altanen. For o lykke altanen er nesten tom for rot og skrot, bare noen sekker med klær og ting som skal til Fretex. Hortensiaen er forresten kunstig, selv om jeg ikke er særlig for kunstige blomster så kan denne passere.

Ønsker alle en strålende dag, alle to kan jeg vel si for så mange fler er det vel ikke som leser dette. :)

8 kommentarer:

 1. Heisan!! Her i huset fungerer det utmerket som databord, og oppsamlingsbord for ymse ting. Veldig kjekt å ha lett tilgang til en snekker benk, når noe skal skrues og skjæres. Men nå er jo jeg vant til og ha både sag og hammer liggendes rundt omkring i stua. Så det å ha en høvelbenk i stua er perfekt. Akkurat sånn som veven min:DDDDD Takk for hyggelig omtale. Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Hvis det blir for uergonomisk som pc bord kan du kanskje bruke den et annet sted i huset? Er jo et morsomt innnslag hvor som helst! Jeg synes det høres så morsomt ut det dere skal i gang med nå. Kaste, spare, pakke, ordne og pynte. Moro å få ordnet deres eget hjem tenker jeg! :-)

  SvarSlett
 3. Vel, med en leilighet på bare 84 kvadrat så er det ikke så enkelt å finne plass til høvelbenken og det er jo også et spøsrmål om hvor stor den er, den kan jo være alt fra rundt en meter til over to meter. Kjøkkenet kunne jo vært et alternativ der hvor jeg egentlig har tenkt å ha noe ekstra skapplass. Hmmmm må gå i tenkeboksen. Uansett høvelbenken skal ikke kastes eller selges, den skal på oppbevaring til vi eventuelt kjøper oss noe annet. :)

  SvarSlett
 4. Heisann.

  Blir ihvertfall 3 som leser.. ;) Datt plutselig innom bloggen din. Hadde vært skikkelig stilig med høvelbenk som databord. Hmm.. Pappa har en i boden jeg kanskje kunne fått.. skikkelig brytning med alt nytt og hvitt blir det ihvertfall.

  Flott blogg du har! Legger meg til som følger så sees vi igjen.

  Klem fra Elizabeth

  SvarSlett
 5. Hei. :)
  Nå er det en stund siden jeg har vært inne hos deg.
  Har kost meg med å oppdatere meg hos deg nå.
  Så nydelig buffet du har arvet. :)
  Blir spennende å se om du får brukt benken som data bord. :)
  Ha en fortsatt fin dag.
  Takk for alle gode ord du legger igjen hos meg setter så pris på det.
  Klem

  Ps. vi er super fornøyd med fragevalget så tusen takk for at du tipset oss. :)
  Tror det var deg og ekte interiør som tipset om denne fargen. ;)
  Veldig bra for vi har ikke funnet den i noen fargekart.

  SvarSlett
 6. Håper dere finner en plass til denne flotte høvelbenken :)
  Spennende tider du går i møte.
  Jeg hadde også vært alene i mange år da jeg traff min mann....
  Ha en flott helg.
  KLem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 7. Dette er ikkje berre ein høvelbenk. Det er høvelbenken etter han gamle Ivar.Så bra at han kjem med på lasset.

  SvarSlett
 8. Det er mange ting fra din gamle onkel Ivar som kommer med på lasset Ingebjørg. :)Bare se på neste blogginnlegg. :)

  Forresten er høvelbenken på bilde et illustrasjonsfoto tatt fra Finn. Har ikke bilde av Ivar sin. Men det kommer nok. Vi har bestemt oss at den skal med uansett.

  SvarSlett