tirsdag 12. april 2011

Påskepynt

Påskepynt glimrer stort sett med sitt fravær her i huset i år. Nå er igrunnen ikke påske høytiden jeg driver å pynter til sånn generelt. Joda da guttene var små så var det gule lys, kyllinger og egg her og der, men de siste 10 årene har påskepyntingen blitt mer og mer minimalistisk for ikke si helt fraværende. Så også i år, vi skal jo uansett være borte i påsken.

 Jeg har strakt meg så langt at jeg har kjøpt en potte med påskeliljer og et par steinegg. Steineggene har fått plass på et nytt brett jeg kjøpte på Voss for noen uker siden sammen med en blå campanula og en grå lysestake med kuppel..

Dessuten står et småblomstret, rosa, ultrasøtt påskeegg klar til å bli fylt med godsaker. Det skal være med til London som gave til min svigerdatter som simpelthen elsker norsk sjokolade. Nå har det seg slik at jeg er en sjokoladeelsker av dimensjoner og jeg kan ikke kjøpe sjokolade til egget før siste dag (om jeg gjør det så er det nok oppspist før jeg vet ordet av det) Sjokolade er jo ferskvare ikke sant, den står seg ikke så lenge. ;)


Jeg burde jo kjøpt et par av disse 4 pakningene med sjokoladeegg ganske snart for jeg erfaring med at de kan bli utsolgt til påske og sønnen min blir nok veldig skuffet om han ikke får slike til påske. Tror jeg får alliere meg med min kjære, i hans skap står sjokolade seg mye bedre av en eller annen grunn.


Er veldig fornøyd med det nye brettet, synes det er veldig dekorativt og kan brukes til så mangt. Betalte ikke mange kronene for det heller, det kostet under hundrelappen.Slike kjøp liker vi. 


En fin kveld til dere alle om dere har påskepyntet eller ikke. :)3 kommentarer:

 1. Så fint du har pyntet på brettet:-)

  Trenger ikke pynte så masse bare litt:-)

  klem:-)

  SvarSlett
 2. Kjempepent brett, tøft! :-) Du de kosterklokkene, er det noe i nærheten av liljekonvalj?
  Om du går inn på bloggen min nå så blir du møtt av et grotesk syn!
  http://ekteinterior.blogspot.com/2011/04/et-grotesk-syn.html
  Dusør for å løse mordgåten er noe fra Laura Ashley! ;-)

  SvarSlett