lørdag 3. september 2011

Vi tenner våre lykter når det mørkner

I dag er det høst, vått og surt, skikkelig godt gammeldags drittvær. Ikke så mye annet å gjøre enn å putle på litt i huset, jeg har hatt en generalopprydning på soverommet og sortert litt diverse bilder, gamle skolebøker osv som har blitt liggende fra etter vi ryddet ut min mors leilighet. Har ledd og humret litt av fortellinger jeg skrev i 2 og 3 klasse, jeg hadde visst skrivekløe allerede den gang.  Min kjære holder på å fliselegge over kjøkkenbenken, ser ut til at han blir ferdig i dag.
Jeg er bare et stort smil nå, det blir så fiiiint.
I dag har jeg laget et par lyslykter av Norgesglass, jeg har sett slike noen ganger og tenkt at det må jeg også lage. Og i dag fikk jeg endelig gjort det takket være inspirasjon fra Nina som har bloggen Stylizmo. Jeg har ikke laget oppheng til dem da, men synes de ble riktig så fine. Jeg tok å klippet et par små kvister av planten jeg kaller for Per og knøt på en gammel nøkkel på det største glasset

Nå står de på den gamle kjøpmannsdisken (jeg simpelthen bare elsker den disken) i gangen og lyser så fint, det enkle er ofte det beste. Ikke kostet de en krone å lage og ikke tok det mange minuttene heller.  Her var det virkelig snakk om å tage hva man haver. 
Takk Nina for inspirasjon. :)


Tenkte dette kunne bli mitt bidrag til NIBs septemberutfordring. Det ble iallefall skikkelig koselig høstfølelse i ganger her nå.  


Er jo så fornøyd med at kjøkkenet er snart ferdig, måtte stadig ut å ta en titt inn kjøkkendøren i går kveld. Her er litt kveldstemning fra kjøkkenet, nå kan dere se gardinen bedre.
Ha en aldeles herlig lørdagskveld. 
Snart ny uke, nye lodder og nye gevinster. 
Prøv gjerne vinnerlykken i min Give away, link oppe til høyre

13 kommentarer:

 1. Heisann!
  så koselig det var med norgesglassene :o)
  Og gardinen din er også så fin! Var inne på ellos å kikket.....må vise datteren som er flyttet i nytt :o)
  Kjøkkenet ditt er så koselig....og det bordet...sukk....

  ønsker deg en fin lørdagskveld....og så håper jeg vi kan få til en kopp kaffe i høst :o)

  SvarSlett
 2. Kjempekoselig stemning på kjøkkenet ditt. Jeg forstår godt at du er fornøyd.
  Gleder meg til å se flisene ferdig oppsatt.
  Nyt lørdagskvelden.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Looks very cute and cosy, love it!

  SvarSlett
 4. Ja det blir virkelig kjempekoselig hos dere! Blir moro å se flisene!! Så pen gardin og så lekre lysestaker i vinduet! God lørdag. :)

  SvarSlett
 5. Så koselig å lage lyslykter av norgesglassene. Det var en kjempegod ide :)
  Liker godt gardinen, lekker!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Norgesglass er digg! Jeg samler som en gal på slike og bruker dem til alt. Med lys så blir de utrolig vakre. Deilig når man ser en ende på slike ting som man holder på med. Jeg tror tålmodigheten min hadde vært tynnslitt på slutten av en kjøkken oppussing. Gleder meg til å se hvordan det blir i sin helhet når det er ferdige. Ha en fin søndag. Klem fra Elin:)

  SvarSlett
 7. Heisan, For en herlig høstfølelse jeg får med å se på lysglassene dine, og koselig kjøkken:)

  Takk for kommentarer på siden min, vi sliter faktisk med å finne vask til vår vi også, men såg en fin en på OK OUTLETT på askøy. Den er av typen som står oppå sjenken,men da blir den gjerne litt høy.
  Men ser hva vi får til,hehe:)

  Gleder meg til å se stickersene dine:))

  Ha en fin Søndag videre:)
  Nina

  SvarSlett
 8. Nydelige høstbilder :)!!
  Smart ide med norgesglassene !
  God søndagskveld!
  Klem Silje

  SvarSlett
 9. Hei igjen :p
  Nå har jeg endelig logget meg på etter en travel helg.. Jeg blir gjerne med på give awayen din, Nydelig gaver!! og herlig blogg!!
  Norges glass er nok ett must for alle i interiør verden her! herlig pynting på dem også! har ikke vært så mye på ellos sidene, men skjønner jeg har gått glipp av noe.. hehe .. wallstickersene dine kommer nok i morgen :) håper du blir fornøyd! go ukestart til deg og ha en fin søndagskveld! klem

  SvarSlett
 10. SÅ koselig med den pynten på norgesglassene!
  Og kjøkkengardinen og stemningen på kjøkenet var jo så fint..
  Gleder meg til å se det ferdige fliseresultatet:0)

  Klem,klem.

  SvarSlett
 11. Koselige bilder! Ja, det brennes stearinlys for fullt her også. Norgesglass er flottte å bruke som lyslykter og pynten din ble så flott på dem også. Nyt høstdagene videre =)

  SvarSlett
 12. Så fint dere har det! :) Hvor får man tak i Norgesglass? De så jeg jo "overalt" i oppveksten, men var jo ikke fremsynt nok til å samle på de da ;) Blir gjerne med på din Give Away med flotte premier! Ellers takk for fin kommentar i bloggen min :) Ha en super mandag!

  SvarSlett
 13. Utrolig koselig høststemning inne hos deg. Lyktene dine ble kjempefine. Og tusen takk for hilsen inne hos meg. Alltid hyggelig med nye bekjentskaper:)
  Den kalkmalingen du har brukt under her likte jeg utrolig godt. Tror jeg må en tur på Maxbo jeg;)
  Prøvde å legge meg til som følger, men her var det noe kluss, så jeg prøver igjen når jeg kommer hjem.
  Håper du får en fin ny uke.
  Klem Elin!

  SvarSlett