onsdag 27. april 2011

Sommerhusdrømmen ennå en gang


Jeg er jo helt håpløs, for selv om vi har bestemt oss for å la hele sommerhusdrømmen seile sin egen sjø enn så lenge, så kan jeg alikevel ikke dy meg. Jeg MÅ jo bare inn på Finn og snoke rundt, og jeg er jo som Askeladden jeg finner jo noe hele tiden. Min kjære bare ler av meg og rister på hodet, men han liker det også og hører tålmodig på meg selv om jeg skulle finne på å vise ham hyttedrømmen midt i fotballkampen.

Denne gangen fant jeg en sjarmerende liten hytte med anneks og overbygget uteplass, idyllisk plassert ved et stort vann. Denne gangen er både plassering og pris riktig for oss og til alt overmål ligger hytten i min farmors hjembygd. Men nå har det seg slik at jeg blir arbeidsledig fra august, så det er ikke akkurat det optimale tidspunktet å kjøpe sommerhus på.


Hytten var veldig sjarmerende inni også, litt vanskelig å se på de knøttsmå bildene jeg klarte få med meg fra Finn, men dere kan da skimte stilen såvidt. Jeg kunne flyttet rett inn, uten å tatt i en malekost. :) 

Nå må jeg jo faktisk ikke glemme vårt sommerparadis til fjells midt oppi denne hyttedrømmen. En pitteliten sjarmerende støl, med en utsikt som kan ta pusten fra enhver og et turterreng av en annen verden. Et av de vakreste steder på jord, uten strøm og all slags andre failiteter, der går vi på do i buskene,  lager mat på bål og våkner til lyden av sauebjeller.Jeg skal finne noen flere bilder fra stølen og vise dere en annen gang, i dag blir det bare et av meg og utsikten. Kanskje vi skal oppusssing være oppusssing denne helgen også og heller nyte finværet på stølen??

Ha en strålende dag alle sammen. :)

3 kommentarer:

 1. Hei.
  Jeg kjenner meg SÅ godt igjen når du skriver om Finn.no Eiendom....
  Kos dere på stølen , det ser jo fantastisk ut !
  Jeg fant jo drømmeplassen , så vi trenger ingen hytte....
  Fantastisk bunad du skriver om i ditt forrige innlegg ! Jeg har aldri sett den før...
  Så fælt å høre at du blir arbeidsledig . Håper virkelig det ordner seg snart !
  Tunikaen jeg kjøpte er Carla F.
  Ha en flott dag.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Så herlig dere må ha det på fjellhytta! Og jeg som skriver om utedo, når dere går i buskene. *knis*. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Haha! Artig kommentar hos meg! Ser for meg sauene stå å glo!

  SvarSlett