onsdag 6. april 2011

Litt framgang

Trøttheten er borte, hurra og jeg begynner få tilbake tiltakslysten. I går fikk jeg ånden over meg og gjorde et par småting her i heimen. Først skrapte jeg malingen av vindusglassene både på kjøkken og gjesterom og vasket vinduene.


Og selv om gjesterommer for tiden ser slik ut, med kasser, bøker, verktøy og alt mulig annet stablet i en salig blanding så hengte jeg likevel opp gardinen. Vi kvinner fornekter oss ikke, det hadde ikke vært en mann som hadde hengt opp gardinene på dette stadiet.

Gardinen er fra Åhlens og blir et lite feminint innslag i det som ellers blir et ganske maskulint rom. Det er jo liksom "gutterommet" dette da, det er jo ikke uten grunn jeg kaller rommet for Foppballpuben. Under vinduet skal det forresten en gang stå en gammel skuvseng som har vært i min kjæres familie i århundrer. Den kan dere tro jeg gleder meg til å få i hus.Den skal romme dyner og puter til gjestene pluss et vell av andre puter. Hmmm den blir nok et lite feminint innslag den også.

Og som om ikke det var nok, så tok jeg altså til med å beise kjøkkenbordet etter Frustrerte fruer i går kveld. Riktignok bare bordplaten for jeg har lyst å se hvordan det blir før jeg begynner med resten.

Så nå ser kjøkkenbordet slik ut, er litt usikker på om jeg skal ta et strøk ti, får beise resten først og se det an. I bakgrunnen ser dere takpanelet som skal opp og skapdørene som skal leveres inn til lakkering. Det er en lang vei å gå ennå, men det går da på fram. Til helgen skal vi forhåpentligvis gjøre ferdig gjesterommet.Avslutter med et bilde av noe litt penere enn oppussingsprosjektene, den fine gamle hollandske krukken som gir en liten pekepinn på hva jeg har tenkt å skrive mitt neste blogginnlegg om.

Ha en strålende dag alle regn eller ikke regn. :)

4 kommentarer:

 1. Det er nok ikke mange menner som hadde hengt opp gardiner på dette stadiet nei. ;)
  Gleder meg til å se resultatet når prosjektet er i mål.
  ha en fin dag. :)

  SvarSlett
 2. Så spennende prosjekt du/dere holder på med, følger deg og gleder meg til å se mer...
  Ha en flott ettermiddag.
  Klem Anne Lise;))

  SvarSlett
 3. Åh , så bra at tiltakslysten har kommet tilbake.
  Jeg sitter her og venter på min !!!
  Og nå når min kjære har reist så trenger jeg den. Ja, de 4 ukene.......er de han skal være borte ;) Og så er han hjemme 4 uker og sånn går no daga`n ;) Eller uka`n ;)
  Jeg ser at du trenger litt energi for å få gjennomført prosjektene dine , men du er godt i gang !
  Bordet ser ut til å bli veldig fint.

  Husk å hvile litt innimellom , da ;)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 4. Så bra du føler deg bedre nå:-)

  Bordet så fint ut og liftgardinen på rommet. Du har da fått gjort litt nå. Men ting tar tid så det er bare å være tålmodig, siden jeg er det, eller ikke, hihi:-)

  Ha en fin kveld:-)

  Klems:-)

  SvarSlett