torsdag 17. mars 2011

Ha det på Badet

Badet er ganske nyoppusset, helt enkelt med hvite fliser på veggene og grå på gulvet, det er søylevask og et stort, godt, brunt speilskap med innlagt lys. Som baderomsmøbler er det to brune nattbord dette er en midlertidig løsning siden jeg ikke helt vet hva jeg vil ha. Har vel vært innom de fleste løsninger i tankene. En stund tenkte jeg på høyglansete hvite baderomsmøbler med praktiske skuffer og et høyskap, det jeg fant som jeg likte kostet jo skjorta og jeg er litt prinsipielt imot å bruke så mye penger på noe så lite. Så en stund var jeg inne på IKEA sin God morgen serie i grått.
Men så ombestemte jeg meg, det blir jo litt sterilt og kjedelig. Etter å ha fått et eksemplar av Bolig pluss i hende begynte jeg å tråle Finn.no for å finne en gammel skjenk jeg kunne lage om til baderomsinnredning,  noe a la denne:

Det er jo bare så nyyydelig, men hvor praktisk er det egentlig? Jeg er litt i stuss når det gjelder det. Så er det jo også det, jeg har en søylevask på badet som jeg egentlig er ganske glad i, så begynte jeg å tenke på om jeg beholder den så kan jeg jo kjøpe løse skap på hver side. Det er jo den enkleste løsningen, ikke trenger man rørlegger en gang.

Så da var det tilbake til  IKEA katalogen, der så jeg på Freden serien først, men den er veldig mørk, så i tilfelle måtte jeg male den. Nå heller jeg mer til to høyskap i Flåren serien.


Den er jo koselig  og nostalgisk og ikke minst enkelt, billigst blir det sikkert og. Men så liker jeg ikke helt speilskapet i den serien. Nå har jeg et gammelt nydelig speil arvet etter min mormor, jeg kan jo bruke det, men så er det jo det praktiske da. Speilskap er jo mye mer praktisk iallefall på et lite bad. Det speilskapet jeg har er egentlig helt supert, god plass og lys og stikkontakt innlagt, men selv om jeg maler det kommer det likevel til å kræsje helt med Flåren skapene. Så kanskje jeg likevel skulle gå for Freden og så male alt sammen i en mellomgrå farge???Så mange tanker, så mange muligheter, tror det skal få bero en stund ennå, så får jeg leve med de to nattbordene enn så lenge. En dag finner jeg vel ut hvordan jeg vil Ha det på Badet.

Kunne bare ikke dy meg her om dagen da jeg kom over dise betongbokstavene på Kremmerhuset. Om dere ser ekstra godt etter så ser dere en liten måse som har slått seg til i B-en. Den er et lite ferieminne fra Helgoland.

2 kommentarer:

  1. Uff ja, badet er et prosjekt her i huset også. Elsker den store baderomsinnredningen vår, men veggene blir jeg en dag å gjøre noe med!! Det er bare fem år siden vi bygde, men allerede nå er det mye jeg vil gjøre om på. Men badet blir ikke tatt med det første ;0) Har du sett på skap som ikke er beregnet på bad?? Vil tro du kan bruke hva som helst siden det ikke blir noe særlig vann sprut på dem :0) Nydelig den hytten du så på finn, masse sjarm og potensiale!
    *Klem*
    -Kamilla-

    SvarSlett
  2. Nydelig inspirasjonsbildet du viser til bad :-). Ikke lett å vite hva som passer best på badet hos deg. Jeg ble veldig nysgjerrig på hvordan speilskapet ditt ser ut :-). Vi holdt på å kjøpe Flåren her i gården. Den fulgen som titter frem i B'n var morsom ide. Ha en fortsatt fin mandagskveld.

    SvarSlett