tirsdag 29. mars 2011

Something borrowed, something Blue


Da er jeg offisielt svigermor til verdens skjønneste svigerdatter. Alt var perfekt, været, bryllupssermonien, (jeg gråt selvfølgelig en skvett eller ti) brudeparetes antrekk  ( hun i en nyyydelig blå kjole med hvit bolero og skikkelig prinsessediadem, min sønn i grå dress med slips som matchet kjolen helt perfekt), maten var nydelig,(fingermat først, så en stek så var stekt i 7 timer og var så mør at man kunne spist den med skje).

Festen var uformell og fin, hvor mange nasjonaliteter som var samlet er jeg ikke helt sikker på, men jeg vet at både Norge, Kina, Kypros (både Tyrkisk og Gresk side), Spania, India, Malaysia og Frankrike var representert.


 Det var en blanding av Kinesiske og Norske tradisjoner. Det var en tradisjonell Kinesisk tesermoni hvor brudeparet serverte te til foreldre og tanter og onkler. Siden brudens foreldre ikke kunne komme, hadde hun "reserveforeldre" tilstede. Jeg hadde med Kransekake fra Norge, den var litt ribbet der den stod, uten knallbombonger, dem måtte jeg ta av i sikkerhetskontrollen på Flesland. Man har har ikke lov å ha pyroteknisk utstyr med seg på flyet må vite. Ikke fant vi knallbombonger i London heller, det var begrenset med tid og hvor i all verden kjøper man slikt?? Hadde nok slitt med å finne ut hvor jeg skulle kjøpe det her i Norge også.

Nå gleder vi oss til den store festen i Kina til høsten, det blir nok en stor opplevelse det også, men sikkert veldig annerledes enn festen i London.

Det var forresten veldig kjekt å komme hjem og se at antallet følgere hadde mer enn fordoblet seg i løpet av helgen. Velkommen til dere nye, så kjekt dere har lyst å følge meg og mine skriblerier.

2 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye .
  Takk for at du deler denne flotte opplevelsen med oss. Brudeparet så nydelige ut og festen hørtes veldig spennende ut.
  Kjekt å lære litt om andre tradisjoner også :)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 2. Gratulerer med award!
  Legger meg til som følger på den fine bloggen din:)
  Ha en fin helg:)

  SvarSlett