torsdag 10. mars 2011

Nostalgi

Min kjære gamle mormor hadde verdens koseligste kjøkken, der var det overskaper som gikk helt til taket, mener å huske de var lysegule. Hun hadde slagbenker montert fast i veggen på begge sider av kjøkkenbordet og dem var det spennende å gå på oppdagelsesferd i for oss barnebarna.. Dessuten hadde hun et nydelig pyntehåndkle som jeg alltid syntes var så fint.

Min kjære mormor som her er avbildet med en av mine fetre er forlengst borte, men pyntehådkleet skal snart få pryde mitt kjøkken. Jeg lurte mange ganger på hvor dette håndkleet hadde tatt veien og stor ble derfor gleden da jeg fant det innerst i et skap da vi ryddet leiligheten til min mor som nå dessverre også er gått bort.

Det er faktisk pga av dette pyntehåndkleet jeg satte igang med oppussing av kjøkkenet litt før jeg egentlig hadde tenk og som er direkte årsaken til at det nå er to rom som står halvferdige i heimen og ikke bare et.
 
Imens jeg venter på at kjøkkenet en gang skal bli ferdig, så er jeg på utkikk etter en pyntehåndklehylle. Jeg tråler Finn hver dag og har tittet på diverse nettbutikker uten hell. Så om noen vet hvor man får tak i en slik hylle så blir jeg veldig glad. :)

Ellers går det fremover med gjesterommet, gulvet er lagt, hyller er innkjøpt og o lykke nå har min kjære sønn fikset det slik at jeg kan få overført bilder fra kameraet. Så nå får jeg snart lagt ut noen nye bilder også :))) Dessuten må jeg fortelle dere om monstersofaen, so stay tuned Ha en strålende dag alle.

2 kommentarer:

 1. hei.
  så nydelig et håndkle,
  flinke dere er som står på.
  ha en fin dag,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Så flott håndkle:-) Det kommer til å pynte fint på kjøkkene ditt. Så bra du fant det. Blir spennende å se når du er ferdig med kjøkkene:-)

  Ha en fin dag videre:-)

  Klem Gry:-)

  SvarSlett