onsdag 9. mars 2011

Er det mulig??

I dag har jeg altså bestilt meg en KitchenAid kjøkkenmaskin. Jeg visste ikke engang jeg ønsket meg en slik, men det gjorde jeg visst, man blir litt påvirket her i Blogglandia. ;)  Nå har jeg jo sett disse før og tenkt at de er utrolig flotte, men tanken på å kjøpe en har igrunnen ikke slått meg før nå. Jeg har jo en kjøkkenmaskin i et skap som jeg drar ut et par ganger i året når jeg finner det for godt å bake noe.

Så begynte jeg å tenke litt, kjøkkenmaskinen min er snart 30 år, 30 år herlighet er det mulig?  Det er vel definitivt tid for utskiftning da? Dessuten har man et slikt vidunder på kjøkkenbenken så kanskje man får lyst å bake litt mer?  Og jeg har jo bakt mye knekkebrød i det siste, ikke at jeg egentlig trenger kjøkkenmaskin til det, men.... Og når man får 30 prosent så er det vel bare å slå til, har jeg denne også i 30 år så koster den meg faktisk bare 116 kroner i året. Så nå har jeg altså sving visakortet mitt på Komplett og bestilt denne skjønne saken her:

Hva blir det neste?? Greengatekopper? Wallstickers?? Ting jeg knapt ante fantes for et par uker siden leser jeg nå om i hver en blogg jeg besøker og de begynner å snike seg inn på ønskelisten litt sånn umerkelig. Skal prøve å holde stand, for heter ikke bloggen min Man tager hva man haver, og jeg haver absolutt ingen Greengatekopper, derimot en hel masse andre kopper.

Ellers går oppussingen sin gang, i går ble siste strøk med Hule malt på veggen og laminatgulv innkjøpt. På gulvet fra før er det noen fæle linoleumsfliser, men der vi tok bort skapene er det jo ikke linoleumsfliser, så ergo er det høydeforskjell. Derfor må de bort, et skikkelig grisearbeid klistrete og fælt. Vi begynte på det i går, river opp flisene fra et område ruller ut underlaget og legger laminatet fortløpende. Vi kom ikke så veldig langt, for vi har bare elektrisk sag og det bråker jo en del, når man bor i blokk så har man ikke lov å bråke lengre enn til kl.21. Heldigvis har min kjære vinterferie denne uken så han er hjemme nå og jobber med saken. 


Gulvet vi legger er i farge Hvit eik, noe a la dette, kanskje litt gråere.

I dag blir det IKEA tur, Billyhyllene skal kjøpes inn, pluss litt annet småplukk. Har laget handleliste, det må gå litt kjapt og effektivt. Koseturer til IKEA får man ta med venninner. 

Ute snør og sludder det, skikkelig flott oppussingsvær. Ha en god dag alle som måtte dumpe innom. 

6 kommentarer:

 1. hei.
  ja må si meg enig i at vi blir påvirket i bloggland, men det er så masse tips her å,
  en skjønn verden,
  ønsker deg en fin dag med oppussing,
  la meg som følger jeg,
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 2. Hei Sylvia, så utrolig gøy, du er min første følger. Jeg har ikke helt skjønt vitsen med dette med følgere, men har skjønt at det er positivt. :) Jeg finner nok ut av det en dag.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei.
  For en herlig blogg.
  Jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver.
  Sjokolade, flytting, påvirkning....Wallstickers ! Greengate !
  Heldigvis kan man velge , men påvirket blir man.
  Gratulerer med Kitchen Aid :)
  Jeg vil gjerne følge deg videre...
  Stikk gjerne innom til meg også.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 4. Tusen takk Ingunn.:) Nå begynner det bli virkelig artig her, to følgere på et par minutter.

  Tar turen innom deg med en gang jeg.

  Klem fra Kari

  SvarSlett
 5. He..he..he.. Må inrømme at jeg har både greengate og walstickers, men ikke kitchen aid ;0) Har en krute god kjøkkenmaskin som svært sjelden er i bruk (liker ikke matlaging)så den får holde. Velkommen til blogglandia :0)
  Har en Keep Calm give away gående inne hos meg, dersom du har lyst til å være med?
  Kos deg så masse!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 6. Ja, en kan lett bli påvirket her i blogg verden men det er så koseligt og inspirerende å lese rundt på de forskjellige blogger.

  Legger meg til som følger og lykke til med oppussing, spennende og så gøy når en blir ferdig:-)

  Klem Gry:-)

  SvarSlett