fredag 11. mars 2011

Småting

Har prøvd og feilet litt igjen, lekt med utformingen av siden, men er overhodet ikke fornøyd. Det blir nok mye redigering ennå før jeg finner ut hvordan jeg vil ha det. Har i det minste fått med meg noen småting fra heimen i headingen så det er nå en forbedring. Her er noen av mine små skatter:

 
Dette kaffeserviset har vært min mor sitt, synes det er så delikat.Det skal ikke stå gjemt i et skap mer, men det skal frem i lyset. 
Dette er restene av dukkeserviset jeg hadde da jeg var liten og 3 av min mormors gamle krydderkrukker. Jeg har 6 av dem og de skal få stå på hyllen over min mormors pyntehåndkle. Håper jeg en dag finner den hyllen.


Norgesglass må man jo ha, ideen med gråpapir og blonde knabbet jeg egenhendig på en blogg jeg besøkte for en stund siden, men husker bare ikke hvilken. Her ser dere forresten fargen på mine nymalte overskap. 


Dette er smykkeskrinet til min mors gamle, ugifte tante Lina, det er helt tydelig hjemmelaget. Jeg kan ikke hjelpe for å undre meg over hvem hun fikk det av på bursdagen sin i 1921. Ligger det en ulykkelig kjærlighetshistorie bak dette lille stykke håndtverk? 


Ønsker alle en god helg.

4 kommentarer:

 1. Nydelige ting med sjel og gode minner! Heldig du var som fant det pyntehåndkleet :0) Har du prøvd å søke på finn etter pyntehåndklehylle?? Vil tro du finner der ;0)

  Ang å linke i konkurranser så er det flere måter å gjøre det på, det ene er å kopiere et bilde fra bloggen som har give away og lage et innlegg om det. (Kopierer gjør du ved å høyre klikke på bildet og velge lagre som) Dette er nok den enkleste måten siden du allerede kan lage innlegg med bilder. Det andre er å gå inn på blogger malen din (utforming). Velg legge til gadget og velg legge til bilde (det du har hentet hos den som har give away) Husk å kopiere linken til bloggen og legge den inn samtidig. Når du har gjort dette trykker du ferdig og gadgeten kan du nå trekke dit du vil ha den, iblant de andre tingene du har i menyen til høyre. Håper du forsto *Smile* Ikke like enkelt å forklare bestandig, du får spørre hvis det er noe ;0)
  Noen spør hos nettbutikker/lokale butikker om premier til give away, noen får premier fra slike butikker og andre kjøper inn selv. Det siste er vel det mest vanlige. Mine premier har jeg selv kjøpt inn.
  Ha en riktig fin helg!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 2. Hei!

  Velkommen som følger hos meg og tusen takk for hyggelig kommentar!
  Koselig :-) Husker hvordan det var å være ny i blogglandia, og slite med utforming, oppsett og alt ;) Jeg for min del var helt fjern!
  Kan vel ikke vente noe annet med så lite teknisk innsikt ;) Hehe!

  Så vakre småting du viser over her :)
  Nydelig!

  Har du fått kitchen Aiden din nå, eller?
  Jeg fikk min allerede formiddagen etter jeg, men har ikke fått prøvd den enda.. PInlig nok! ;) Må nok bake litt idag, tenker jeg ;)

  Ønsker deg en riktig fin helg!

  Klemmer

  SvarSlett
 3. Takk for oppskrift på hvordan legge inn link, skal prøve det når jeg får litt bedre tid. :) Helgen har gått med til oppussingsprosjektet, det går på fram.

  Hei Trine og takk for koselig kommentar. Kitchen aiden min kom dagen etter jeg bestite den, snakk om kjapp service. :) Må med skam melde at den ikke er prøvd her ennå heller, men kanskje jeg får prøvd den i dag, må lage en ny ladning knekkebrød.

  Klem tilbake til dere begge

  SvarSlett
 4. Hei.
  Så fin header du har laget deg. Og så mange fine ting du viser.
  Det er mange ting å lære når man skal begynne å blogge , men så er det gøy å lære også
  Og det er mange flinke og hjelpsomme damer her i blogglandia hvis du lurer på noe. Anne , med bloggen Moseplassen, har en blogg med mange nyttige tips.
  Lykke til videre med oppussing.
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett