mandag 7. mars 2011

Godt i gang

Helgen ble brukt godt og vi gjorde alt vi hadde satt oss som mål pluss litt til. Har fremdeles ingen bilder å vise for PCen er fremdeles særdeles uvillig tl å laste opp bilder fra fotoapparatet.Håper inderlig å få orden på det snart, har et håp om min sønn datageniet kommer på besøk på onsdag.

Det er jo en utfordring da å pusse opp midt i et ski VM og når skiskytterne også har løp så blir det nesten umulig. Men innimellom alle medaljeløpene og intense heiing fikk vi jammen gjort det vi skulle. Forrige helg tok vi bort to store garderobeskap, pluss at vi rev av fibertapet fra 3 vegger. Tilbake sto vegger som var lyselilla (helt grusom lillafarge) bak der skapene hadde vært og en oransjeaprikos farge på resten (ennå grusommere farge), heldigvis går det an å lukke døren og glemme hele rommet når vi ikke jobber der. 

Nå i helgen har vi skrapet veggene rene for papirrester og malt veggene hvite med 3 strøk. Helt sikkert i overkant da mesteparten av disse veggene blir dekket av garderobeskap og Billy hyller. Den fjerde veggen skal få en annen farge, tanken var først en nydelig grønnfarge som vi har brukt i Mannens nåværende hus, men vi har rotet bort fargekoden på den, så det blir ikke så enkelt å finne den igjen. Så sier Mannen, vi kan jo bare ha alt hvitt og ja det kan vi jo, men....  Så i går kveld sitter jeg med alle mine fargekart, er inne på tanken på noe brunlig, det er jo så mange lekre brunfarger nå. F.eks Marrakesh fra Jotun eller True Earth (tror jeg den heter) fra Nordsjø.Men så faller blikket mitt på Hule fra Jotun, den er jo perfekt, iallefall tror jeg det.Hule er innkjøpt, så nå skal jeg hjem å male første strøk av den, er kjempespent på resultatet. I morgen blir det ut å kjøpe gulv og så blir det mest sannsynlig IKEA tur på onsdag.

Det er helt perfekt oppussingsvær iallefall med regn sludd og i morgen melder de stiv kuling og storm.

En flott dag til alle som titter innom.

1 kommentar:

 1. hei ,
  å takk for en hyggelig hilsen hos meg,
  koselig med nye bekjentskap i blogg verden, så gøy å skulle pusse opp da, nydelig fargeskale.
  masse lykke til,
  klem fra sylvia

  SvarSlett