tirsdag 31. januar 2012

Vad trøtt jag blev

Nå har jeg gått rundt i dimman en uke og vært optimistisk og positiv, men i dag kjente jeg at nå er det nok!! Dagen begynte sånn noenlunde, jeg så ikke så aller verst så jeg fant ut jeg fikk gjøre en liten innsats på gjesterommet. Utpå dagen ble synet mer og mer dimt og humøret stadig synkende, snakk om å møte veggen. Bare så dere vet det, jeg kan faktisk deppe jeg også, selv om det ikke skjer så ofte.

Nå har jeg lyst å se TV igjen uten å måtte sitte med nesen inn i skjermen og så har jeg lyst å se mer enn konturene av Buddha figuren og se viserne på klokken.

I morgen skal jeg på jobb, lurer på hvordan det går?
 
Beklager for uinteressante og fullstendig håpløse innlegg i det siste,  de har jo selvfølgelig ikke noe på en interiørblogg å gjøre, måtte bare lette litt på trykket. 

På tide nå å lete etter mitt gode humør.



mandag 30. januar 2012

Et steg fram og et tilbake

Jeg håpet på at jeg snart skulle få ut neste rom i Rom for rom serien, men ting tar noen ganger tid. Jeg har bestemt at neste rom ut er gjesterommet også kalt Foppballpuben, men før det blir tatt noen bilder der inne så må det nesten en generalopprydning til. Og siden stoda nå er som den er, at jeg har virret rundt litt sånn i dimman så har ikke en generalopprydning  vært så veldig aktuelt.

I går morges våknet jeg klokken 7 og følte på meg at nå var synet bra, (det er forøvrig helt ulikt meg å våkne kl. 7 en søndag morgen, bare for å ha det sagt.) og jeg hadde rett, jeg så som en ørn. Detaljer jeg ikke hadde sett på dagesvis uten å være 5 cm fra dem var nå helt klare på flere meters avstand. Jeg slo på TVn og der kl. 7.15 en søndag morgen så jeg Norsk attraksjon med herlige Linda Eide. Snakk om Falkeblikk. O lykke!!!!

Men akk, hvor lenge var Eva i Paradis?? Ikke så veldig lenge i mitt tilfelle, da klokken var ett så var jeg tilbake i skoddeimen. Snakk om nedtur. 

I dag var jeg på øyeklinikken for kontroll, øyelegen der var ikke så veldig fornøyd med utviklingen og jeg gikk gjennom mange prøver. Han fant ingenting galt, så det var nå betryggende, noen ganger tar ting bare litt mer tid enn det egentlig burde . Det er bare til å smøre seg med tålmodighet.En dag kommer nok falkeblikket mitt tilbake.

På veien hjem ville jeg en tur innom en blomsterbutikk, jeg hadde bestemt meg for at nå ville jeg ha noen perleblomster. Jeg hadde fått dråper på øynene som hadde utvidet pupillene, så om jeg ikke hadde vært i dimman før så var jeg det da. Det var med nød og neppe jeg klarte finne blomsterbutikken i kjelleren på Xhibition, for å si det som det så var det med nød og neppe jeg klarte finne Xhibition. "Blind as a bat" som det heter så treffende på engelsk, famlet jeg meg fram og fant utrolig nok både butikken og en potte med perleblomster. Haha hun lurte nok hun i butikken der jeg sto med solbriller på og trykket flerfoldige potter så nærmt opp i fjeset som det gikk an å få dem.

Og sånn går nu dagan..... 



onsdag 25. januar 2012

Jeg sitter her på berget, jeg har solbriller på

Nå tror dere kanskje jeg er i sydligere strøk, ingenting er vel fjernere fra sannheten. Ute blåser det og mulig det regner også, jeg vet ikke helt. Foran meg på bordet står en kopp deilig, varm sjokolade og her sitter jeg da med solbriller på. Hvorfor?? Jo fordi jeg i går var igjennom en RLE operasjon, jeg fikk skiftet linsene på begge øyne. Ja man kan vel egentlig si jeg fikk nye øyne. 

Man kan vel nesten si at øynene mine går en ny vår i møte. Jeg må si jeg var rimelig nervøs da jeg stilte opp til operasjon i går, livredd for at det skulle gjøre vondt og for at det skulle gå gal. Dere vet alle de tankene man kan tenke, skikkelig krisemaksimering. Da jeg kom til øyeklinikken fikk jeg en valium og noen andre tabeletter pluss at øynene ble dryppet med noen dråper som gjorde pupillene store som tinntallerkner. Allerede før jeg gikk inn til operasjon så jeg ganske tåkete og var ganske salig sånn ellers. Valium er ganske genialt igrunn, det er første gang jeg har fått det så jeg var overrasket over virkningen.Jeg ble dekket med et sterilt klede og fikk lokalbedøvende dråper på øynene. Selve operasjonen var unnagjort på ca et kvarter, jeg kjente overhodet ingenting, jeg lå der og så opp på et lys. En gang på hvert øye var det akkurat som det flimret litt, jeg antar det var da de tok bort de gamle linsene.

Allerede nå kan jeg lese uten briller, men avstandssynet mitt er ganske slørete. Dette er noe som forhåpentligvis går fort over, i verste fall må det korrigeres med en laseroperasjon om noen  måneder. I går var det store glorier rundt alle lyskilder, det er borte i dag. Det er en del forhåndsregler jeg må følge en stund fremover. Jeg må dryppe øynene 3 ganger daglig med antibiotika. Jeg må ikke få vann i øynene de første dagene, dvs det blir dårlig med hårvask.Heller ikke må jeg bruke noen form for øyesminke den første uken. Jeg skal ikke trene den første uken (noe som ikke er noe problem siden jeg ikke har trent på en halv evighet), vannsport må jeg unngå i to uker (heller ikke noe problem siden jeg har blitt allergisk mot klor). Jeg må også gå med solbriller, en periode, øynene er ganske lysømfintlige. Så derfor sitter jeg altså her med solbriller på. Heldigvis skal jeg ikke på jobb igjen før på mandag, kan være godt å ha en skikkelig restitusjonstid. I dag ha jeg vært veldig trøtt, faktisk sov jeg til ett og har stort sett lagt på sofaen siden.

Satser på jeg ser som en ørn om noen dager, da blir det fortsettelse av Rom for rom serien.

Ønsker dere alle en fortsatt flott uke, med eller uten solbriller på.

 


lørdag 21. januar 2012

Rom for rom. Del 2 Badet

Takk for alle fine ord på forrige innlegg, jeg ble så glad for at dere likte gangen vår. Så gøy at flere av dere syntes at Rom for rom serien var en god idé. Jessica fra EKTE INTERIØR ønsket å se badet så badet er ut som nr. 2. Jeg har blogget veldig lite om badet, det er vel fordi jeg slettens ikke ennå vet hvordan jeg vil ha det på badet. Det visste jeg heller ikke i mars i fjor da jeg skrev DETTE INNLEGGET.

Badet er forholdsvis nyoppusset, det ble gjort i  2008. Da hadde de rørutskiftning i hele borettslaget og alle beborene måtte etter tur,14 leiligheter om gangen, bo i campingvogner (eller egentlig var det vel husvogner) som var satt opp utenfor her. Jeg bodde i campingen som vi kalte det for i januar og februar 2008. Dette var et omfattende prosjekt som pågikk i nærmere 5 år før alle i borettslaget hadde fått skiftet rørene og fått nye bad. Jeg valgte å få bygget om badet litt, før hadde jeg bad og WC adskilt nå er begge på samme rom.

Nå er det en dusjnisje der som WC var før. Nå lurer dere kanskje på hva som er problemet for badet ser jo faktisk veldig OK ut, men problemet er at jeg ikke kan få bestemt meg for hva slags møbler jeg vil ha på badet. 

Pr. i dag er det en provosorisk løsning der ute. Jeg beholdt speilskapet og vasken fra det gamle badet og satte inn 2 nattbord som møblement. Ikke akkurat optimalt, men det skulle jo bare være provosorisk. Ikke så lurt, ofte har det provosoriske det med å bli permanent. Jeg har tittet og sett, bladd i kataloger og nesten bestemt meg flere ganger. Så falt jeg pladask for et bad i et interiørblad, det var en artikkel fra Norges vakreste hjem 2010, der hadde de en gammel skjenk som baderomsmøbel. Faktisk har vi kjøpt en gammel skjenk også som vi hadde tenkt å bruke, men nå har jeg begynt å tvile igjen. Hvor praktisk er det egentlig?? Dessuten blir det kanskje litt kræsj med de moderne flisene og den gamle skjenken?? Dessuten er det veldig praktisk med speilskap som det er både lys og kontakt i og det kræsjer iallefall med en gammel skjenk. Arrgghhhh

Og nå har det seg også slik at jeg har begynt å jobbe i et VVS firma, nå kan jeg få gode prosenter på baderomsmøbler og det er jo så mye lekkert. Kanskje det rett og slett var meningen at jeg ikke fant ut av det før??  Haha noen som vil kjøpe en gammel skjenk???

Her er skjenken som vi kanskje legger ut for salg, dårlig bilde, men man får et inntrykk

 Min kjære synes faktisk badet er helt topp slik som det er og mener vi ikke trenger å gjøre noe, men jeg står nok på mitt når det gjelder dette, det har jo med å få plass til tingene våre og få det ryddig og praktisk også.

Ha det på badet. 




torsdag 19. januar 2012

Rom for rom. Del 1 Gangen

Tenkte jeg skulle lage en liten rom for rom serie, flere nye følgere og lesere har kommet til etterhvert. Det er så moro. Nå er det er ikke alle som gidder eller har tid til å bla seg bakover i bloggen,så derfor fant jeg ut at det kunne være en god idé. Jeg begynner med gangen, hva er vel mer naturlig, gangen er tross alt det første man kommer inn i. Førsteinntrykk er viktig. Ikke så veldig lett  å fotografere der, selv om det er midt på dagen så er det ganske mørkt ute og det er heller ingen vinduer i gangen.

Gangen vår er ikke store biten, men den sier litt om oss. I gangen er det ting fra syv prestegjeld, man kan si mye om gangen vår, men spesielt kjedelig er den ikke. 

Det første man ser når man kommer inn døren er min mormors gamle anretning. Et gammelt praktmøbel som sto i mormors og bestefars stue. Inni skapene på denne oppbevarte de lekene som vi barnebarna (20 i tallet) kunne leke med. I skuffen hadde bestefar sine furnålsdrops, som ingen av oss barnebarna likte, men som vi spiste likevel for å glede bestefar. Anretningen bodde en del år i Oslo hos min tante, men da hun døde kom den på mystisk vis hit. (Eller så veldig mystisk var det ikke, en av mine mange kusiner kjørte over fjellet for å hente denne og noen andre møbler hun skulle ha)På bildet til venstre ser dere skoskapet mitt som er innebygget i veggen, veldig praktisk. Da jeg pusset opp gangen for en del år siden fikk jeg ny skapdør til det og en nisje over med lys i. Døren til badet er rett frem på bildet til høyre, burde nok fått et skilt eller et veggord på den døren.

 I gangen har vi også samlet noen gamle skatter som var med på flyttelasset da min kjære flyttet inn hit i fjor. Den lille kjøpmannsdisken er en ekte kjøpmannsdisk, den hadde tydeligvis vært i en jernvarebutikk for den var full i alle slags spiker, skruer og beslag. Vi reddet den opp fra kjelleren, tømte den, vasket den og fikk pusset alle knottene som viste seg å være av kobber. Vi kunne nok oppbevart mye i denne, men skuffene er litt kranglete og ikke så gode å få igjen, så den er nok mest til pynt.Stolen som står der er en gammel stol som sto på stølen i Myrkdalen. Dere kan lese mer om den HER Det flotte brettet er også en gammel bondeantikvitet som min kjære tok med på flyttelasset fra Voss. Vet ikke helt hva det har blitt brukt til, men regner med det er et skjærebrett av noe slag, baksiden er uten utskjæringer. Sekken og skistavene kommer fra min mors kjeller.


Hyllen er helt ny, kjøpt på Living, her henger de sjalene jeg bruker mest og i kurvene er det votter og luer. Jeg har laget tags med barnebilder av meg på mine kurver og skal lage tags med barnebilder av min kjære også på hans. Den grå boksen på toppen er helt nyinnkjøpt, den fant jeg på Nille, den rommer ennå flere votter, luer og sjal. Nå har vi jo ikke akkurat hatt bruk for slikt hittil i vinter, men i dag snør det faktisk så kanskje vi får tatt det i bruk. De mest observante av dere vil kanskje se at et av sjalene er fra Beck Søndergaard.

Hva jeg kunne tenkt meg å gjort i gangen: 
Revet den gamle glassfiberstrien som er så stygg flere steder og fått nye slette vegger. 
Malt ytterdøren på innsiden, pr i dag er den i en ganske heftig blåfarge.
Fått et nytt bilde over den gamle anretningen, kanskje et med skrift på. 
Fått et skilt eller veggord opp på baderomsdøren.  
Ingenting av det haster, vi kan leve med gangen som den er lenge ennå.

Ja slik ser det ut i gangen her hos oss i 8 etage. Hva som blir neste rom ut har jeg ikke helt bestemt meg for ennå. Elle melle.... Eller kanskje dere kan velge for meg.  Hvilket rom ønsker du å se??? 

Ha en fortsatt flott torsdag alle sammen. 


mandag 16. januar 2012

Big Ben eller???

Som noen av dere kanskje fikk med dere her om dagen så hadde jeg et stort veggur på ønskelisten og spurte dere om noen visste hvor man kunne få fatt i noe lignende. Jeg fikk et par gode tips, bl.a et tips fra skjønne ANNE om at hun hadde sett et slikt på Bohus. Så til Bohus dro vi, jeg og en venninne. Riktignok ikke rett til Bohus for vi var først innom Sparkjøp for der skulle min venninne levere inn noen gardiner. Må si Sparkjøp hadde mye fint, måtte ta to runder der i interiøravdelingenn for å kike. En vase fikk bli med meg hjem, syntes den passet godt til tulipanene jeg hadde kjøpt dagen før. (Tulipanene kjøpte jeg forresten forrige mandag og la dem tørt i kjøleskapet fram til lørdag, klikk HER for tulipantips)

Fra Sparkjøp giikk turen til Fretex, der kom vi ut like tomhendte som vi gikk inn. Så var turen kommet til Lagunen, der kom vi IKKE tomhendte ut. Man kan vel si vi drev utstrakt tråling av butikkene der og kom ut med både klær og litt diverse annet. Nå var vi i siget så da gikk turen liksågodt til Åsane hvor vi endelig tittet innom en Bohus butikk. Og ja klokke fant jeg, riktignok ikke brunlig som jeg først hadde tenkt, men sort. Siden vi har sorte lampetter funket det minst like godt.

Jeg var kjempefornøyd for jeg hadde regnet med å betale mye mer for en slik klokke enn 329 kroner. Siden jeg følte at jeg hadde spart så mye penger så tok vi liksågodt turen innon Åsane storsenter også, mens vi nå først var der liksom. Nå var jeg vel forholdsvis mettet av shopping og butikker, men jeg kom nå ut med en kjole fra Fransa. Der skal jeg jammen gå igjen for der hadde de mye fint pluss at betjeningen der var virkelig interesserte i kundene sine.
Denne søte skålen fra Kremmerhuset fikk også bli md hjem.
Etter 8 timers shopping var det godt å komme hjem å hvile bena. Vi var jo selvfølgelig veldig spente på om klokken passet inn der vi hadde tenkt å ha den, heldigvis gjorde den det. Tenk om den ikke hadde gjort det da?? Da hadde 8 timers shopping vært helt forgjeves. ;) Nå sitter vi å følger med på at tiden tikker og går på vår egen Big Ben.

Ha en strålende, flott, ny uke kjære dere.

søndag 15. januar 2012

Og vinneren er

Klokken 21.45 nå i kveld ble vinneren av et Ramsign skilt trukket.

 
Vinneren ble trukket uten videre dikkedarer ved hjelp av Random org, 
 
True Random Number Generator 
 
 
20  
Powered by RANDOM.ORG
 
 
Det ble lodd nr. 20 som stakk av med gevinsten og det loddet tok LIVEN
 
Gratulerer så masse Liven, kjempemoro at gevinsten går til en jeg kjenner. Du må sende meg mailadressen din så skal jeg videreformidle den til Ramsign.
 
 

lørdag 14. januar 2012

Hverdagshelter

I går var det klubbkveld, denne gangen var vi fem som koste oss med nydelig pai, deilige foccacia brød, en lekker salat og en fantastisk SJOKOLADEMOUSSEKAKE. Som seg hør og bør gikk praten om mangt og mye, bl.a snakket vi om tallerkner. En av mine klubbvenninner klaget over hvor fort hverdagstallerknene ble stygge og matte, hvor lett de knuste osv. Det var da jeg kom til å tenke på mine.

Nå er det ingen av dere som kommer til å okke og aie dere over hvor fine disse tallerknene er, de er hverken moderne, elegante, fancy eller veldig flotte. Ikke passer de spesielt godt inn på kjøkkenet heller, men de har vært i daglig bruk siden 1997 og de er like fine i dag som da jeg kjøpte dem for den nette sum av kr. 19,- pr stk på Mekka Basar i Marken. Glasuren er blank og uten en ripe, alle 12 er helt uten skår og ikke en har blitt knust på alle disse årene.



Tenk dere alle de middager vi har spist av disse, tenk dere hvor mange ganger vi med skarpe kniver har skjært igjennom kjøttbiter, tenk alle de gangene vi med hard hånd har skrapet av matrester for å så stable dem i oppvaskemaskinen, tenk dere alle de turene gjennom oppvaskemaskinen, tenk dere alle gangene de har blitt røsket ut av oppvaskemaskinen for å bli stablet oppå hverandre i skapet. Disse tallerknene er hverdagshelter og jeg ble ikke klar over det før i går.


 
Serviset vi har heter Oakwood  og er produsert i England av Staffordshire. Ære være engelskmennene de kunne virkelig lage steintøy av god kvalitet. 

 Kanskje dette rett og slett skal være en utfordring her i Blogglandia. Vis meg dine hverdagshelter, vis de trofaste sliterne som sjelden ellers får komme fram i blogglyset.

Nå skulle jeg selvfølgelig laget en slik sak hvor dere kunne lagt inn innleggene deres slik at alle kunne se hvem som tok utfordringen. Men det har jeg ikke den fjerneste idè om hvordan man får til. Noen av dere fantastiske kunnskapsrike damer her ute i Blogglandia som kan forklare meg hvordan?? 


Ha en strålende flott helg alle sammen. 

PS.  Siste sjanse til å melde seg på give away, trekningen er i morgen. 

fredag 13. januar 2012

Minner om give away

Om du har lyst å være med i trekningen av et stilig Ramsign skilt så er det ennå ikke for sent. Vinneren blir trukket søndag 15 januar. Husk at du kan velge et hvilket som helst nummerskilt med 1-5 tall og det er 5 flotte design å velge mellom.

Om hadde vært så så heldig å vinne et slikt skilt, så hadde jeg valgt tallet 1957 i design Highlander. Det skulle jeg hengt på veggen på Foppballpuben, det tror jeg min kjære hadde likt. 
For å komme til Give away trykk HER

Endelig helg, det var jammen hardt å begynne i jobb igjen. Haha tuller, egentlig har det vært ganske bedagelig, jeg jobber jo bare 50%  foreløpig, en uke jobber jeg 2 dager og en uke 3 dager. Denne uken har jeg jobbet mandag og fredag, dvs at jeg har hatt skikkelig langhelg midt i uken. 

I går var jeg og en venninne på 8 timers shopping, salg kan være moro om man finner noe og jeg kom hjem med en pose på hver fing.(Min  kjære lurer på hvor mye som egentlig går inn i denne leiligheten) Det dyreste jeg kjøpte var en stor veggklokke på Bohus til den nette sum av 329 kroner. Når jeg bare får rotet meg til å ta bilder en dag (forhåpentligvis i løpet av helgen) så skal dere få se hvordan det ble med en stor veggklokke i stuen. Jeg er storfornøyd med den. 

I kveld skal jeg ut på landet på klubb. La oss håpe vi finner fram denne gangen, det er nemlig ikke alltid vi gjør det, en gang hadde vi klubb i en grønn Volvo. (Vi fant fram til slutt da, men ankom ca to timer for sent.)

Ønsker dere alle en riktig flott helg, måtte den beste vinne. 


onsdag 11. januar 2012

Man lærer så lenge man lever

Man lærer så lenge man lever, det er virkelig sant. I dag har jeg lært mye nytt i det fabelaktige programmet Photoscape. Takket være skjønne Monica med bloggen MONICAS HUS så har jeg i dag laget ny header.

Nå har jeg hermet litt vel mye etter Monica, så dette er nok ikke en header jeg kommer til å ha i all evighet, jeg må jo prøve å lage mitt eget uttrykk. Om du har lyst å lære hvordan man lager en slik header så kan du finne oppskriften HER. Min header er laget etter helt det samme prinsippet som Monicas, men jeg lagt til en ramme med binders, den finner dere på Bilde, Ramme, Clip 01.

Dette var skikkelig morsomt, så tuuusen takk Monica for at du la ut den supre oppskriften.

OPPDATERING, ja nå har jeg fått blod på tann og har laget en header til. Den er kanskje litt mer "meg" hva synes dere?
Ha ha mulig det blir hyppig utskiftning av headeren nå. :)

søndag 8. januar 2012

Litt på etterskudd

Det sies at det er bedre sent enn aldri, så litt på etterskudd viser jeg noe av det vi fikk til jul. De av dere med svært god hukommelse husker kanskje at jeg var på et kurs hos Everyday Moments en gang i november. Da kunne jeg ikke vise hva det var jeg hadde laget fordi det skulle være en julegave. Nå er julen over (og vel så det) så nå er gaven pakket opp og den ble satt stor pris på.
På kurset laget vi et album fra scratch. Dvs vi laget permen først av papp og lerret som vi sprayet med farge og så laget vi arkene inni, arkene er festet med binders som er bøyd til. Ganske snedig. Noen av sidene i albumet ble brettet som lomme som det kan legges tags o.l. i, et lite overraskelsesmoment. Den som fikk albumet er han som sitter der med kaffekoppen. Det er et ungdomsbilde av min kjære samboer, han var ung den gang gutter hadde langt hår. Tross det lange håret så var han ganske kjekk ikke sant??

Inni den flott innpakkede gaven lå denne strikkejolen.
Ikke så veldig lett å få tatt et skikkelig bilde av den, men den er sååå fin. Jeg kan bruke den både som kjole og åpen som en kåpe. Min samboers yngste sønn var mektig imponert over farens julegavekjøp, etter en stund vågde han seg til å spørre om faren hadde plukket den ut helt selv. Det måtte vi innrømme at det hadde han ikke, kjolen falt jeg pladask for da vi var i en skjønn butikk som heter To Humler i Gulen. Men som min kjære sa, så han dro kortet helt egenhendig.

Detalj på kjolen. :) Kjolen fra Zorbé som er et Danskt merke.
Jeg fikk også disse latte koppene til jul, se så fint de passer i kjøkkenskapet vårt. De er av merket Madame.

I dag var det nyyydelig vært ute, vi lot Touren være Touren og gikk en deilig tur mens Northug peste seg opp monsterbakken. I morgen melder de store nedbørsmengder igjen, så det var bare et lite pusterom fra alt regnet. 

Ha en flott ny uke.

PS Husk at du kan vinne et flott Ramsign skilt på min GIVE AWAY


torsdag 5. januar 2012

Danse mot vår

Vi skriver 5 januar, julen er ryddet bort, mesteparten av julesjokoladen er fortært, det ble 2 julekilo ekstra i år. Håper de forsvinner snart.Første arbeidsdag i ny jobb er unnagjort, lover igrunnen ganske bra. Heller ikke veldig dumt å jobbe i VVS bransjen når vi har et prosjekt som skal i gang på badet etterhvert. Nyttårsklippen unnagjort i dag, eldste sønn fulgt til flyplassen, juleferien er definitivt over.
Nå skal jeg danse mot vår.

På interiørfronten er det fryktelig lite å melde, jeg sliter litt med å finne både bordpynt og pynt på bildelisten over sofaen. Hva i all verden hadde vi der før julepynten??? Ha ha snakk om å ha kortidsminne. Føler for å fornye litt, noen nye lysglass står på ønskelisten. 


På ønskelisten står også en veggklokke a la denne, helst litt brunpatinert. Noen som vet hvor man kan få tak i en slik??? Jeg så en lignende på Living en gang i høst, men den var sølvfarget og det passer ikke så godt i stuen her. Tror det er tid snart for en liten shoppingtur.

 I fjor på denne tiden var 3 utenlandsturer bestilt, i år har vi ikke bestilt noen. Drømmer om Paris i påsken, der har jeg aldri vært, synes det er på høy tid med en tur dit. Øyhopping i Hellas ga mersmak i fjor sommer, kanskje det blir øyhopping i år også? I Kroatia kanskje??? Og tenk om vi kunne fått en skikkelig sommer her på berget også??? Nytt år og nye muligheter, nye ubrukte dager ligger foran oss og vi kan selv velge hva vi vil fylle dem med.

Har du lyst å prøve vinnerlykken så bli med på
Du kan vinne et kjempefint Ramsign skilt.