torsdag 5. januar 2012

Danse mot vår

Vi skriver 5 januar, julen er ryddet bort, mesteparten av julesjokoladen er fortært, det ble 2 julekilo ekstra i år. Håper de forsvinner snart.Første arbeidsdag i ny jobb er unnagjort, lover igrunnen ganske bra. Heller ikke veldig dumt å jobbe i VVS bransjen når vi har et prosjekt som skal i gang på badet etterhvert. Nyttårsklippen unnagjort i dag, eldste sønn fulgt til flyplassen, juleferien er definitivt over.
Nå skal jeg danse mot vår.

På interiørfronten er det fryktelig lite å melde, jeg sliter litt med å finne både bordpynt og pynt på bildelisten over sofaen. Hva i all verden hadde vi der før julepynten??? Ha ha snakk om å ha kortidsminne. Føler for å fornye litt, noen nye lysglass står på ønskelisten. 


På ønskelisten står også en veggklokke a la denne, helst litt brunpatinert. Noen som vet hvor man kan få tak i en slik??? Jeg så en lignende på Living en gang i høst, men den var sølvfarget og det passer ikke så godt i stuen her. Tror det er tid snart for en liten shoppingtur.

 I fjor på denne tiden var 3 utenlandsturer bestilt, i år har vi ikke bestilt noen. Drømmer om Paris i påsken, der har jeg aldri vært, synes det er på høy tid med en tur dit. Øyhopping i Hellas ga mersmak i fjor sommer, kanskje det blir øyhopping i år også? I Kroatia kanskje??? Og tenk om vi kunne fått en skikkelig sommer her på berget også??? Nytt år og nye muligheter, nye ubrukte dager ligger foran oss og vi kan selv velge hva vi vil fylle dem med.

Har du lyst å prøve vinnerlykken så bli med på
Du kan vinne et kjempefint Ramsign skilt. 


13 kommentarer:

 1. Godt nytt år! Nå kan man bare vente på våren ja, med sine grønne knopper og kanskje litt varme :-) Herlige bilder du viser oss, mørketiden er lang og kjedelig... Vedr. vaskemiddelet med kokosolje i så er det noe vi fikk av flisleggerne her. Produktet heter "mira 7210 ceramic-wash". Hvit plastflaske på 1 ltr og med rød kork og skrift.
  Ha en fortsatt fin torsdagskveld!

  Klem Tone

  SvarSlett
 2. kjempe flotte bilder og gleder meg til våren også

  Fin kveld til deg

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelige bilder Kari...lengter mot vår jeg!!
  Og hvilke dager skal du jobbe nå da??
  Ha en fin fredag...og kos deg i nye jobben!
  klem!

  SvarSlett
 4. Godt å høre at det er fler som ikke husker hvor tingene stod før jul. ;)
  Flotte bilder.

  Klem fra meg som også lengter mot vår. :)

  SvarSlett
 5. Åja, nå skal vi danse mot vår :)
  Vi var i Paris i fjor påske, anbefales.
  Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett
 6. Jeg danser sammen med deg mot våren Kari :o) Skjønne bider og tøft skilt på giveaway.
  Jeg er gjerne med på et lodd!
  Kjekt å høre det gikk fint på jobb starten din.

  Nyt helgen og klem fra meg!

  SvarSlett
 7. Hei.. det høres deilig ut: Danse mot vår.. tror jeg skal ta med meg ordene i tankene mine :) Det hjelper i mørket.. Takk for hyggelige hilsninger. Ser igjennom bloggen og ser mange flotte bilder! Du har gjort mye på kort tid :) Gleder meg til å dele neste blogg år med deg! Klem

  SvarSlett
 8. godt Nytt år... Ja nye blanke ark... og man lengter så visst etter våren... men først må man nyte dagen i dag ..og i morgen.. tiden går så alt for fort..

  håper du får en fin fin helg

  kerstin

  SvarSlett
 9. heisann og Hoppsann :) Takk for kommentar inne hos meg. Artig å høres andre mening og alle flte de vi føler...da må noen gjøre noe å starte ett blad vi to pluss flere vil kjøpe Tuuusen takk :) Fin blogg du har. legger meg til som følger. Ha en fiiiiin søndag :) Klem

  SvarSlett
 10. Godt nyttår og gratulerer med ny jobb. :)

  Her gikk man ned 1,5 kilo i jula, omgangssyke er noe dritt. Bokstavelig talt. ;P

  Nydelige bilder - jeg gleder meg til det våres! :D

  SvarSlett
 11. Godt nyttår :)
  Og tusen takk for at du ville sjå etter passande armatur! No blei eg skikkelig glad :)

  Kjenner eg er klar for ferie i varmare strøk eg og! :)

  Kan dessverre ikkje hjelpe deg med lampa, veit den finns hos Restoration Hardware, men har ikkje funne nåken som sender varene deira :/

  God søndagskveld! Klem fra Grete

  SvarSlett
 12. Hei :)
  takk for koselige ord ang kjøkkenlampa. :):)
  Belle Maison var kjøkkenlampen merket med. Vi er utrolig fornøyd med den. :)
  Klem

  SvarSlett
 13. Hei! Ja,jeg vet hvor du finner en slik klokke! På enkelte fargerikebutikker har de denne, og den er mer brunlig i fargene, og omtrent identisk til dette bildet. Den koster rundt 900+, og den er stor og stillegående. jeg lånte nemlig en slik hjem til oss, men den passet ikke inn her, så det ble en annen fra Fargerike. Du kan se den på bloggen min under"jakten på en veggklokke". Ha en fin dag!

  SvarSlett