tirsdag 31. januar 2012

Vad trøtt jag blev

Nå har jeg gått rundt i dimman en uke og vært optimistisk og positiv, men i dag kjente jeg at nå er det nok!! Dagen begynte sånn noenlunde, jeg så ikke så aller verst så jeg fant ut jeg fikk gjøre en liten innsats på gjesterommet. Utpå dagen ble synet mer og mer dimt og humøret stadig synkende, snakk om å møte veggen. Bare så dere vet det, jeg kan faktisk deppe jeg også, selv om det ikke skjer så ofte.

Nå har jeg lyst å se TV igjen uten å måtte sitte med nesen inn i skjermen og så har jeg lyst å se mer enn konturene av Buddha figuren og se viserne på klokken.

I morgen skal jeg på jobb, lurer på hvordan det går?
 
Beklager for uinteressante og fullstendig håpløse innlegg i det siste,  de har jo selvfølgelig ikke noe på en interiørblogg å gjøre, måtte bare lette litt på trykket. 

På tide nå å lete etter mitt gode humør.3 kommentarer:

 1. Ikke tenk på at ikke alle innlegg handler om interiør. Man vil lese uansett for det handler jo om personen bak bloggen. :) Så kjedelig at det ikke går helt på skinner med synet ditt, håper virkelig du får falksyn snart! Når det er sagt så lurer mannen min på hva jeg ler høyt av her. Hehe. Du skriver jo så utrolig morsomt. Jeg så virkelig for meg da du var ute å lette etter blomsterbutikken og sen så MEGET nærme på perleblomsten. Haha! Hadde jeg stått i kassa på den butikken hadde jeg nok ledd litt i smug. :))

  SvarSlett
 2. Hei på deg.
  Titter innom for å ønske deg fortsatt god bedring!!! Så får vi håpe at "falke synet" snart er på plass!!!
  Ønsker deg en riktig glad onsdag i vinterkulden!
  Klem, Monica

  SvarSlett
 3. Nå håper jeg både falkeblikket og ditt gode humør er tilbake!;)
  Ønsker deg fortsatt god bedring!

  SvarSlett