onsdag 1. februar 2012

Baderomsgrublerier

Istedenfor å deppe fant jeg helller ut at jeg ville begynne tenke mer på prosjekt baderomsmøbler. Fra jobben i dag tok jeg med et bærenett med brosjyrer. Umiddelbart falt jeg for en serie som heter Vilan Hvit fra DUOBAD

 Nyyydelig, men fryktelig dyrt, vet ikke om vi er villige til å betale så mye for baderomsmøblene.


Så har jeg tittet litt på LINN BAD. De har en serie som heter Ingrid som jeg synes er fin, men jeg er igrunnen litt skeptisk til høyglans. Dessuten finnes ikke dette møbelet i den størrelsen vi er på jakt etter. Vi kunne tenke oss underskap på 100 cm pluss et høyskap. (Vi sier jeg, tror egentlig ikke at min kjære har fundert så mye over akkurat dette). Men speilet her det synes jeg er råstilig, og ingen har jo sagt man er nødt til å ha speil og skap fra samme produsent vel???

Så har jeg tittet i en katalog fra ASPEN, det er ikke det på bildet over her. Jeg klarte ikke kopiere det bildet, men om dere klikker på linken så er det i katalogen  på side 35 og heter Viskan Rammespeil hvit. Det er hvitt med litt profiler. Foreløpig heller jeg mest mot det pluss speilet fra Linn bad. Tror det kan bli veldig bra. Må i tenkeboksen på det. :) 

I morgen skal jeg på kontroll med øynene mine igjen, håper inderlig nå de stabiliserer seg snart, jeg er så lei av å gå rundt i dimman, det skjønte dere nok etter innlegget mitt i går. 

Den gamle skjenken som vi hadde tenkt å bruke som baderomsmøbel har jeg funnet ut at det er plass til på soverommet. Så kanskje den havner der isteden. 

Ønsker alle en fortsatt flott uke, snart helg igjen nå. 
3 kommentarer:

 1. Spennende å se hva dere ender opp med.Prisene for baderoms innredning er kjempe dyre !
  Lykke til med øye kontrollen,håper det gikk bra !

  Klem Bente

  SvarSlett
 2. Ååå, skjønne Kari . Nå fortjener du å se som ugle. Håper inderlig at det bedrer seg fort no. GOD bedringsklem fra meg til deg!!

  SvarSlett
 3. håper øyekontrollen gikk bra!!
  og huff slo du halebeinnet både en og to ganger..?!! bare en kink i korsryggen her, skled på isen uten å falle, men er gjerne da man sliter i noen muskler, er helt skeiv her...
  baderomsnøbler er et stort område å begi seg ut på, så mye flott! lykke til,
  god klem M:)

  SvarSlett