tirsdag 6. september 2011

Helt i 100

Ja det kan man vel si i dag for dette er mitt blogginnlegg nr 100 et aldri så lite jubileum det også. Dessuten er jeg også helt i 100 fordi jeg har fått så mange kommentarer på de siste innleggene, det er jo så kjempegøy å blogge når noen faktisk liker det man blogger om. :) Er i 100 også fordi jeg nå har fått 53 følgere, til og med en fra Finland. Velkommen til dere som er nye, håper dere kommer til å stikke innom ofte. :)

 Og ikke minst er jeg i 100 fordi kjøkkenet er ferdig. Nå blir ikke dette noe kjøkkeninnlegg for selv om kjøkkenet er ferdig så gjenstår ennå et par ting, bl.a må vi flytte fryseskapet ut i boden. Men  før vi kan flytte det ut så må vi få montert en kontakt der og det blir gjort til helgen. Så neste uke en gang kommer det et fyldig blogginnlegg om kjøkkenet. Da har vi nok fått alt på plass.

En annen ting jeg er helt i 100 for er all den inspirasjonen man får her i blogglandia, noen ganger koster det litt å bli inspirert, mens andre ganger er det helt gratis. Den inspirasjonen som har kostet mest er vel Kitchen aiden  (selv om den var på salg). Angrer riktignok ikke et sekund på den, den er både god og passer helt utmerket inn på kjøkkenet. Synes igrunnen at all inspirasjonen jeg har fått som har vært helt gratis veier opp for den som har kostet litt. Slik som f.eks Lyslyktene og kurvkisten som fikk en helt ny funksjon som sidebord. 

Var også helt i 100 og klar for en tur i skogen i dag,  jeg ville plukke noen kongler til å ha sammen med rognebærene i det gamle trauet på salongbordet. Akkurat da vi hadde kledd på oss og var klar til å gå så åpnet himmelens sluser seg så til de grader. Det ble ingen tur, vi gikk hjem og  malte et skap og hengte opp noen hyller på gjesterommet isteden, men jeg er jo helt i 100 for det også, for da er det gjort. 
Helt i 100 også for å ha funnet de søte, små lysholderne, 12.90 på Nille.
Og så er jeg litt i 100 fordi jeg har funnet en Tilda-engel som skal få feire jul hos oss, det er en av inspirasjonene fra blogglandia som koster noe. Den er nok på vei med posten nå (dette vet forresten min kjære ingenting om, men siden han leser bloggen min får han nok snart vite det ganske snart). Han fikk forresten en liten overraskelse i går, det kom noe i posten her som han ble veldig glad for. Skal vise dere en annen dag, men kan røpe det har noe med Foppballpuben å gjøre. 

Ha en inspirasjonsfylt kveld helt i 100.

Det er fremdeles mulig å bli med på Give Away, link oppe til høyre.

11 kommentarer:

  1. Blir godt humør av dette :D
    Humørspreder nr.1 :)

    Flotte høstbilder !

    Klemmis i 100 :))

    SvarSlett
  2. Herlig innlegg, Kari.
    Jeg har også "lovprist" blogglandia i dag.
    Herlige bilder du viser. Det gjør ingenting om de er høstlige, det er så gode farger. Det var jo kjempefint med rognebærene i trauet sammen med lysholderne.
    Tildaenglene er så søøøte.
    Gleder meg til kjøkkeninnlegg.
    Ha en herlig kveld......i 100
    Klem fra Ingunn

    SvarSlett
  3. Hei på deg.
    Herlig skrevet! Til å bli i godt humør av ;)
    Ønsker deg en riktig fin kveld, og gratulerer med dine 100 innlegg.

    SvarSlett
  4. Gratulerer med 100 innlegg - så artig!
    Trau er så fin bordpynt; passet veldig godt med rognebær i!

    Ha en fin kveld videre!
    :-)

    SvarSlett
  5. Kjempefint med pynten i trauet! Gleder meg til å se kjøkkenet! Vi blogges. :))

    SvarSlett
  6. Hei du :)
    Så flott trau, og lyslykter. :)
    Fint å pynte med rognebær.
    Gleder meg til å se bilder av kjøkkenet ditt. :)Bloggland er et godt sted å være, man blir i godt humør og man får inspirasjon i masser.
    - Som jeg fikk av deg da du malte blomsterpottene dine. :):)
    Klem

    SvarSlett
  7. Grattis. Vel fortjent. Flott blogg! er det lov å reklamere for den på Facebook?

    SvarSlett
  8. Heisann

    Dette var nå et sprudlende innlegg....hihi....kjekt å lese!!
    Og godt humør trenger vi for å ikke bli værsyk i disse dager....

    Ha en fin onsdag :o)

    SvarSlett
  9. Gratulerer med 100 innlegg ;-) Du har et smittende godt humør og det er alltid så koselig å besøke din blogg! Ønsker deg en flott høstdag.
    Klem fra Karianne

    SvarSlett
  10. Så koselig i stua di. Flott på bordet. :) Har meldt meg på give-awayen din. Fine ting du gir bort.

    SvarSlett
  11. Jag fullkomligt älskar sådana träfat men de börjar bli dyra i Sverige för det är så många som vill ha dom.

    nettan.klar

    SvarSlett