onsdag 22. juni 2011

Ommøblering og gode venninner

I går kveld kom min venninne Marit og hjalp meg med å ommøblere. Vi to har vært venninner siden første klasse og ikke en gang har vi hevet stemmen til hverandre. Vi har holdt sammen i tykt og tynt i over 40 år. Tenk det. Marit er ikke bare en god venninne, hun er også en kløpper med interiør og detaljer, og hun har også en god dose praktisk sans. Alt dette kommer selvsagt godt med når man trenger hjelp til ommøblering. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, det er ikke helt ferdig ennå, bilder, speil og lamper skal opp også, men det får bli etter ferien. 
Nå skal jeg stort sett la bildene tale for seg selv. 

 
Veldig fornøyd med det nygamle kistebordet. Lurer på hva min salig mor hadde sagt om hun hadde sett at den gamle kurven fra hytten har blitt sidebord i stuen.
Kistebordet her var også med på et flyttelass, det var ikke meningen det skulle være i stuen, men det er lov å ombestemme seg noen ganger.
Dette er en del av reolen som jeg trodde jeg måtte kaste pga plassmangel, men den passer jo perfekt i hjørnet her. Og den gamle kisten fra 1745 som dere kan lese om HER har fått plass her.Det var min geniale venninne som plasserte den her.

Litt kveldstemning fra vår nye stue. Min kjære vet faktisk ikke at vi ommøblerte i går, så jeg er spent på hva han sier når han kommer med det siste lille flyttelasset i morgen. 

En dag igjen på jobb, i morgen kommer våre venner fra Haugesund hit og grytidlig fredag setter vi nesen mot Santorini, sol og sommer. 

God sommmer alle sammen.


9 kommentarer:

 1. Det var blitt kjempefint hos deg!
  Godt med gode "gamle" venner :)
  God tur og god ferie..
  Klem Anne Lise.

  SvarSlett
 2. Så koselig du har fått det. Deilig å få hjelp av en god venninne :)
  Du har vært flink til å blande gammelt og nytt og har mange fine og koselige detaljer. Jeg er sikkert på at din kjære kommer til å like det;)
  Kos dere på ferie.
  Klem fra Ingunn:)

  SvarSlett
 3. Så koselig med så god venninne! :) Stas å få hjelp med ommøblering også!! :)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 4. Så bra, ommøblering er gøy. Før drev jeg veldig mye med det, nå er det bare sjelden. Koselig med gode venner. Min mann var så vandt til at jeg ommøblererte, at han ikke la merke til det engang, han bare gikk å satte seg i sofaen der den stod:O) Kos deg med stua, klem

  SvarSlett
 5. Så bra det blir hos dere, kjempefine detaljer! Ja, jeg brukte Sunlightsåpen på tur! ;-) Det var kanon at jeg hadde den med for jeg måtte vaske barnetøy hver dag. Funket som ei kula! :-)
  Det var så deilig å ta en tur nå etter så mye trist vær her hjemme. Herlig vann, strålende sol, billig mat og vin og de fantastiske kveldene!! Kos dere maaaasse på øyhopping! :-))

  SvarSlett
 6. Hei :)
  Koselig stue med mange flotte detaljer. :)
  Kos deg masse på ferie. :)
  Klem

  SvarSlett
 7. VELDIG fint!
  Gull og diamanter kan ikke måle seg med en god vennnne!

  Deilg helg i nymøblert stue, ønskes deg!

  Klem far Os!

  SvarSlett
 8. Så koselig det ble!! Liker veldig godt de blå og hvite roseputene..har dem selv. hi hi!

  Ha en fin kveld videre!
  Heleneklem

  SvarSlett
 9. Så koselig og pent det er hos deg :0) Og så herlig som det er med hjelp av en god venninne!!
  Håper dere koser dere i ferien, Santorini høres bare sååå skjønt ut :0)
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett