lørdag 10. september 2011

Shop till you drop

Det begynte torsdag da min venninne ringte å spurte om jeg ville være med på IKEA, det ville jeg jo selvsagt. Det er litt forskjell å gå på slike steder med en venninne som er like interessert i interiør som en selv enn å gå der med min kjære som nærmest er allergisk mot butikker. Det ble en handlepose med hjem fylt med noen oppbevaringsbokser, et par hyller til kjøkkenskapene, et koselig pledd, en liten blomsterpotte og en kunstig plante. 
Dette er ikke den kunstige planten, men en krysantemum jeg fikk i gave av min svigerinne som har vært på besøk. Hun ble med min venninne og meg på shopping etter IKEA turen torsdag. Da hadde vi tre damene oss et raid i butikkene på Åsane senter. Vi kom hjem med en pose på hver fing som min kjære samboer sa, men han har det med å overdrive. Min fangst var en mørkeblå strikkejakke og en beige tunika. Min svigerinne kjøpte en kjempefin "måneskinnslampe" på Indiska. De hadde utrolig mye fint, men jeg var sterk og gikk tomhendt ut derfra.


Dette bildet har igenting med saken å gjøre.
På fredag hadde min svigerinne og jeg bestemt oss for at vi skulle shoppe, hun er ikke den som normalt er så glad i å shoppe, men nå mente hun at det var på tide å fornye seg litt. Og skal si hun fornyet seg, bankkortet gikk rett og slett varmt. Det var så utrolig gøy å være med for hun fant seg så mye fint og var så fornøyd med fangsten. Det meste fant hun i en liten butikk i Marken, der de har mye fint og en koselig og engasjert betjening. 

Jeg var på jakt etter en skikkelig regnkåpe, men endte isteden opp med en ullkåpe fra Bergans. Den falt jeg pladask for, så det var ikke tale om at den skulle henge igjen i sportsbutikken vi også var innom på vårt raid i byens butikker. Regnkåpe får bli en annen gang, jeg har veldig lyst på en fra Ilse Jacobsen, men de er jo forholdsvis dyre så jeg får tenke litt over det.

Reprise bare for å fylle ut.
Vår elektrikersvoger kom i går så nå har vi fått kontakt i boden.Nå er det like før fryseskapet blir flyttet ut dit, slik at vi kan få kjøkkenet helt ferdig. Det blir et nytt millimeterprosjekt det er ikke så mange millimeter som skiller mellom døråpningen og fryseskapet. Merkelig nok så har alltid millimetrene alltid vært på vårt parti.

Ha en flott helg videre, her er vi litt slitne i dag etter en  koselig kveld med tapas og vin, det ble ganske sent før vi kom oss i seng.

Prøve vinnerlykken på Give away, link oppe til høyre. 

7 kommentarer:

 1. Hei, jeg har nett kjøpt meg en slik bergans kåpe,bare i lilla :) Tenker den blir god å varm utover nå.

  Ha en forsatt fin helg.

  SvarSlett
 2. Den kåpen var lekker! :)
  Synes også pottene du har malt er så fine. Tror jeg skal gå løs på noen av mine også. :)
  Ha en fin lørdagskveld.
  Klem

  SvarSlett
 3. Du den Bergansjakka var rå lekker ,like it :))
  Det er visst bare annen hvert innlegg som skal visest med meg ???
  Ja ja, får bare fortsette :))
  Takk at du stakk innom !

  God lørdagskveld !

  Benteklem

  SvarSlett
 4. Så koselig innlegg.
  Kjekt å shoppe sammen med noen som forstår seg på denslags !
  Og du, de bildene er så fine at vi tåler godt å se dem flere ganger.
  Herlig kåpe . Den blir sikkert god og varm til vinteren, he he....
  Ha en fin helg videre.
  Klem :)

  SvarSlett
 5. Herlig med litt shopping:)
  Likte Bergansjakka kjempegodt!
  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Var en liten annorlunda men mycket snygg jacka, annars brukar de ju oftast vara svarta eller helt bruna.

  nettan.klar@mail

  SvarSlett
 7. Du har så inspirerende blogg!:-) Hit kommer jeg tilbake.

  Hilsen ny følger, Ingrid:)

  SvarSlett