fredag 2. september 2011

Sneak Peak på kjøkkenet

 Fredag kveld og foppball på TV, dere som har fulgt meg en stund har vel kanskje hatt en mistanke om at foppball ikke interesserer meg noe særlig. Egentlig interesserer det meg overhodet ikke, selv ikke i dag når det er landskamp og visstnok en fryktelig viktig landskamp også. Nå lurer dere kanskje på hvorfor jeg kaller det for foppball, det er fordi når vi Bergensere sier fotball så høres det ut som om vi sier nettopp
FOPPBALL


 Så istedet for å se på landskamp hva er vel bedre enn å gi dere en liten smakebit fra kjøkkenet? Neida, det er ikke ferdig, men det nærmer seg. Vi fikk endelig  flisene nå i ettermiddag, så i morgen er det i gang med flisekutter og fliselim. Og neste helg skal vår elektrikersvoger legge inn en kontakt i boden så da får vi flyttet fryseskapet ut der slik at vi får plass til det gamle fine skapet på kjøkkenet. Skal bli fint med litt mer skapplass.

På bordet ligger en fin løper som jeg fikk for mange år siden av min eks svigermor. Hun var et unikum med håndarbeide og duken er laget i en veldig spesiell teknikk, en dag skal jeg ta et skikkelig nærbilde av den løperen og vise dere hvor flott den er. Vi er så glade i godt smør spesielt Kvitseidsmør så da jeg fant smørfat i Greengate Fay White på Holmehuset slo jeg til.Nå kan vi ha smøret i romtemperatur på standsmessig vis.

Gardinen er kommet opp, den fant jeg på Ellos, den er akkurat så fin som jeg håpet den skulle være. Det er underlig så mye en gardin gjør med et rom. Litt vanskelig å få et skikkelig bilde av den, den er finere i virkeligheten enn på bildet.
Stolene er ferdig malt med kalkmaling i fargen Cloudy Concrete og har fått seg et strøk med sealer slik at de tåler fukt og fett.Stolputene er kjøpt på IKEA.
Slik ser det altså ut på kjøkkenet her nå, 
må jo innrømme at resten av kjøkkenet ikke er så ryddig.
Mormor på kjøkkenet i1973
 Jeg er forresten på jakt etter en pyntehåndklehylle, det trodde jeg skulle være en smal sak å finne, men  nå har jeg lett i over et halvt år uten resultat. Er det noen av dere som har en slik hylle som dere ikke bruker/eller eventuelt kommer over en så tenk på meg, jeg ville vært evig takknemlig.  Jeg har et gammelt fint pyntehåndkle etter min mormor som jeg så veldig gjerne skulle få hengt opp. Pyntehåndkleet er ca 63 cm bredt.


Ønsker alle en riktig god helg. 

Har dere lyst å prøve vinnerlykken så bli med på min Give away. Link til den finner dere oppe til høyre.

5 kommentarer:

 1. DEt ser ut til å bli fint på kjøkkenet ditt! Så spennende å male stolene i kalkmaling! Hva var det som gjorde at dere valgte det? Er veldig fascinert av den malingen... Men vet liksom ikke helt hva den egner seg best til... ;-)

  Takk for tips om Photoscape. Har hørt andre som bruker det også. Prøvde å laste det ned, men den versjonen støttet visst ikke mac? Så jeg får lete litt rundt! ;-)

  Nå skal jeg melde meg på giveaway :-)

  God helg og lykke til med flisekutteren! :-)

  SvarSlett
 2. Det blir kjempefint på kjøkkenet! Nå begynner jo alt å falle på plass så moro! Er spent på å se hva slags fliser dere skal ha. Vi driver å lurer litt på det her også, skal prøve å få opp fliser over kjøkkenbenken i høst... Moro å høre at det er flere som elsker smør; I LOVE IT! :)) (Min mann liker IKKE smør, men han liker ikke foppball heller og DET er jo bra!) ;))

  SvarSlett
 3. Kjempefine fliser! De har vi kikket på også. Det blir de eller noen andre vi har sett på her i heimen. :) Man angrer nok ikke om man tar disse flotte flisene! :))

  SvarSlett
 4. No får du et kjøkken som ingen andre har :))SUUPERFINT


  Klemmer <3

  SvarSlett
 5. Så fint det blir på kjøkkenet.
  De stolene er jo bare lekre og så DET fine bordet.
  Håper du får tak i hylle med stang til det pyntehåndkleetnfra din mormor.
  Lykke til med flisene. Dere er flinke.
  Forresten, her sier vi fobbal . Lite interesse for det her i huset også ;)
  Klem:)

  SvarSlett