torsdag 22. september 2011

Interiørglede

I går var jeg langt ute på landet for ute på landet bor Anne, eller Anne på landet som hun kaller både seg og bloggen sin. Anne er som de fleste andre interiørbloggere i overkant interessert i interiør, så interessert at hun har utdannet seg til interiørveileder på Norsk Interiørskole i Oslo. I går var jeg på kurs i hennes nye flotte kurslokaler der ute på landet sammen med 3 andre interiørinteresserte damer. Anne er en utrolig flott dame, høy, slank med nydelige farger og et varmt vesen. 
(Nå blir hun sikkert litt flau)
 
Vi ble ønsket velkommen med varm sjokolade med krem utenfor kurslokalene.  For å si det som det er, det var nesten som om vi ikke ville gå for det var jo så nydelig der ute. Men om det skulle bli noe kurs så måtte vi jo inn til slutt. Og om det var flott ute så var det ennå flottere inne, Jeg tror vi bare gikk og sukket og sa Guuuud og såååå fint om vi i hele tatt klarte å få frem ord. 

Her er et bilde fra spisekroken på kjøkkenet hvor vi ble servert deilig kveldsmat litt ut på kvelden.Hjemmelagede rundstykker med ost og hjemmelaget syltetøy. 

Vi fikk servert kveldsmaten på dette vakre serviset, som jeg selvfølgelig ikke lengre husker hva heter, men teserviset står definitivt på min ønskeliste.
Kanskje jeg skal gjøre som Anne og ønske meg det til 50 års dagen. 

Jeg hadde glemt fotoapparatet, så alle bildene har jeg fått låne av Anne. Kanskje like greit jeg hadde glemt det for det var så mange lekre detaljer at jeg hadde ikke fått tid til kurset om jeg hadde hatt det med. 


Til slutt ble vi omtrent  jaget inn i kurslokalet av Anne fikk vi utlevert en mengde interiørblader, saks og lim. Vi skulle lage en collage for å definere stilen vår. Jeg må vel si at interiørbladene kom litt til kort etter å ha vært på omvisning i kjellerleiligheten som rommer Annes kurslokaler. Jeg kunne heller tenkt meg å klippet ut hele kjellerleiligheten for der likte jeg absolutt alt som var der, ikke en eneste liten ting ville jeg byttet ut. 

Nå skal jeg ikke røpe for mye hva kurset gikk ut på, men det gikk mye på bevisstgjøring av hva man liker og det å være tro mot seg selv og sin stil. Og så fikk vi selvføgelig også en del gode tips å ta med hjem. Tiden fløy i godt selskap, jeg tror nok vi kunne vært der mye lengre.

Og så MÅ jeg bare nevne, Anne syr de mest vidunderlige kjoler, noen søte, noen morsomme og noen vakre. Ikke bare kjoler, men sjal, vesker og kåper kreerer hun på løpende bånd, innmellom jobb, leilighetsstyling og gud vet nå hva denne damen ikke holder på med. En dag skal jeg definitivt ha en Anne kjole.

Og som så ofte ellers her i blogglandia, bak enhver kreativ kvinne står en handyman.
(ingen regel uten unntak selvfølgelig)

Jeg har fulgt Annes blogg en god stund og den har vært blandt mine 3 på topp blogger lenge, den holder absolutt plasseringen etter å ha sett alt i virkeligheten.

Dette ble visst en skikkelig skryteblogg, men det er vel fortjent, så om du ikke har vært inne hos Anne på landet ennå så¨synes jeg det er på tide du tar en tur.

Vi blogges. 
Klem fra Kari


11 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har fått vært hos Anne på landet!!! Litt av en energibunt, hun der:-) Så fantastisk koselig hun har det!! Et vel fortjent innlegg!! Ønsker deg en koselig og kreativ helg!:-)
  Klem:-)

  SvarSlett
 2. Det så virkelig flott ut, så gøy å være på kurs hos denne kreative damen.....
  Ha ei fin helg.
  Klem Anne Lise

  SvarSlett
 3. Ååå der ville jeg også vært:) Alt ser jo bare så lekkert ut...
  Utrolig alt hun klarer på en gang:))

  Ha en herlig dag:)))

  SvarSlett
 4. Heldig du e å få være der :))
  Sikkert kjempe inspirerende !

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Den flotte damen har jeg fulgt lenge. :)
  Flotte bilder fra hennes hjem. :)
  Veldig heldig du som har vært der på kurs.
  Synd det er så langt fra meg...
  Ha en fin fredagskveld. :)
  klem

  SvarSlett
 6. Hei på deg.
  Så heldig du er som har vært hos Anne på landet. Har aldri vært der, men det ser ut som et fantastisk sted.
  Ser du skal på messen i morgen.., blir vanskelig å treffes da siden jeg skal på søndag ;)
  Ønsker deg en riktig fin messedag og kjempeflott helg!!

  SvarSlett
 7. Å så nydelig det var der da- vakker altan, sukk, man kan jo bare drømme:)Var jo et helt fantastisk flott hjem. Hørtes ut som et morsomt kurs.

  Ønsker deg en fin helg.

  Klem Vera

  SvarSlett
 8. Så kjempefint det var hos henne, skal helt klart sjekke ut bloggen! Den har jeg ikke sett før. Så spennende med interiørkurs. :))

  SvarSlett
 9. Hei
  Takk for hyggelig kommentar :))
  De lappene er kjøpt på både hobby butikk og på en Engros butikk ,tror det heter Ødegård Engros !
  Der fikk jeg mange for en rimelig penge !

  KLEM ♥

  SvarSlett
 10. Takk for sist....koselig å treffe deg.
  Så flott innlegg ....et herlig sted å være og jammen er vi heldige som har vært på kurs hos henne.
  Jeg har meldt meg på kjolekurs også så det gleder jeg meg til

  Fin søndag til deg

  SvarSlett
 11. Heisann

  ja så har du vært i Annes vakre omgivelser!
  Er det ikke utrolig hva hun får til...og du har vel sett førbildene tenker jeg :o)
  Hørte det hadde vært en kjekk kveld...hadde jo en kollega der også....

  Margarinkassen min er kjøpt i en svensk bloggbutikk. Fågel blå om du kjenner til henne ! Men kassen kan jo være dansk for alt jeg vet....

  ha en fortsatt fin søndag :o)
  Klem klem

  SvarSlett