tirsdag 21. juni 2011

Stilforvirring

Jeg har igrunnen lurt litt noen ganger på hvilken stil jeg har og har sett at flere bloggere har henvist til denne testen HER

Jeg bestemte meg for at denne testen burde jeg også ta og som tenkt som gjort. Og var jeg ikke var stilforvirret før, så er jeg det definitivt nå. 

I have sometimes wondered about which style I have, so I tried to find out HERE.

Now I'm definately confused. 

  Modern Elegance???

                                 French Eclectic??? 

 Cottage Chick???                                          

                                                    Rustic Revival??


Første gang jeg prøvde havnet jeg på Modern Elegance, må si meg litt uenig med det, følte meg ikke helt hjemme i den kategorien. 

First my style was defined as Modern Elegance, I did not quite feel at home with this style. 

Modern Elegance, joda jeg synes dette er pent, men likevel ikke helt meg

Dum som jeg er tok jeg testen ennå en gang  og havnet da i kategorien French Eclectic. 

I took the test again and found my self in the category French Eclectic. 

OK now we're talking, I definately like this.

Så tok jeg liksågodt testen en gang til og da ble det Cottage Chick

I took the test a third time and ended up as Cottage Chick. 

I like this too, now I'm confused.

Om Cottage chick står det bl.a dette:

You have a great sense of humor when it comes to design and even like to make fun of the style itself. Which means that you will throw in a toy boat or a vintage life preserver to keep the mood of the place just like the color: light! 

Og der kjente jeg meg jo litt igjen, det er vel ikke så veldig mange som har bokstavene ADHD (klikk på bokstavene) som pynt i hyllene, de fleste har jo HOME eller LOVE eller noe annet romantisk

I recognised  myself a little  in this description.

Og som ikke jeg var stilforvirret nok nå så tok jeg testen ennå en gang og havnet på.

And just to be absolutely sure I took the test the 4th time and ended up with

Rustic Revival hva heter stilen på Norsk mon tro??

 Og jammen liker jeg ikke dennne stilen også, kanskje jeg til og med liker den aller best. Men så har vi dette med teori og praksis da. Når man tager hva man haver så ender vi nok ikke opp med noen definert stil likevel. Det blir nok en blanding av hummer og kanari uansett hvilken stil jeg liker eller ei.

OK this style definately talks to me, I think I like this style the most. But sometimes is what one like not equivalent with what one have. I think I will never have a very defined style, but elements of many styles after all my goal is to use what I have and put it togheter in my own style.

Flere som er stilforvirret?? 
Bare for å ha det på det rene, ingen av disse bildene er tatt av meg, de har jeg ærlig og redelig stjålet på nettet. 

All the pics above is found on the web.
Deler av denne bloggen har kommet i store bokstaver uten at jeg helt skjønner hvorfor, ikke får jeg det til å endre seg heller, så det får være som det er om det ikke vart som det sku.

4 kommentarer:

 1. He-he, jeg tok testen jeg også, men stoppet etter første forsøk. Ble noe hytte-greier:DDDD Jeg fant ut at de rett og slett manglet min stil, for min stil har elementer av det meste, derfor liker jeg litt ditt og litt datt, men absolutt ikke helt og fullstendig. Så nå har jeg sittet og studert alle mine interiørblader, og revet ut det som jeg LIKER!!!!! Og så har jeg hevet bladene. Veldig lite som har med Bohemsk chic, derfor er det greit å kvitte meg med det som forvirrer, og bare konsentrerer meg om det som er MEG!!!!!! Skal lage meg en inspirasjonsvegg, for å henge opp utklipp av det jeg liker:DDDD I og med at jeg skal pusse opp soverommet til høsten, så tenker jeg at jeg skal tape opp bilder på skapdøra, slik at jeg ser det der hvor det skal være:DDDD Da kan jeg sitte i senga å studere bilder, og fjerne ting som ikke føles riktig ut:DDD For det er det det handler om: Hva som FØLES RIKTIG ut for hver og en:DDDD Ikke moter eller blader eller andre blogger!!!! Men MEG!!!!! Veien har vært lang og kronglete, og mange ganger har jeg gått meg vill, og måtte gå tilbake der hvor jeg tok av feil. For jeg blir så lett påvirket av blader og bilder, og må prøve ut ting før jeg er sikker på om det er riktig eller "galt". For alle andre liker det jo, hvorfor ikke jeg? Tja, fordi jeg ikke har behov for å være en av "alle", og ha det som alle andre:DDDD Derfor er jeg utrolig lettet over å ha fått "deffa" min stil, for det gjør det så mye lettere når jeg ser etter lopper, stoffer, møbler og ting og tang. Så i stedet for å være forvirret, så vet jeg hva jeg leter etter:DDDD Klemz, Klemz, Klemz Grethe

  SvarSlett
 2. Hei.
  Hos oss har vi blanding av ting vi liker og som VI synes passer sammen.
  Jeg har likevel definert stilen min som klassisk-romantisk.
  Da jeg tok testen ble resultatet Classic ;)
  Det viktigste er at vi trives i vårt eget hjem , med våre saker og ting.
  Klem:)

  SvarSlett
 3. He, he, ja den testen er vel ikke så nøyaktig. Men artig var det. ;)
  Tror nok både du og jeg som tar litt fra flere stiler fint kan si at vi har et personlig hjem. :)
  Jeg har samlet på gamle ting og bøker siden jeg var ungdom så stilen har jeg hatt i maaange år, men farger rundt på vegger og tekstiler det har forandret seg veldig.
  Bondefarger og gamle ting gir et noe annet utrykk enn lyse vegger og tekstiler. ;)
  Så lenge man koser seg i sitt hjem så er det det viktigste. :)
  Ønsker deg en fin dag videre. :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hehe, artig lesing i dag. Den testen har jeg ikke tatt enda, men tar den nok når jeg er ferdig med å kose meg inne hos deg. Jeg er som deg, og tar den mest sannsynlig flere ganger om jeg ikke blir fornøyd med det første resultatet *ler*

  SvarSlett