onsdag 15. juni 2011

Hjertesukk

Er det meg, eller er det andre også som blir litt lei av å lese interiørblader?? I dag fikk jeg et i posten og gledet meg til å sette meg ned å lese i det, men ble skuffet for jeg synes faktisk ikke det var noe nytt og inspirerende i det. Egentlig kunne jeg omtrent like godt lest forrige måneds blad opp igjen.

Reportasjene viser landstilen med vindusrammer, madonnafigurer og Jesusbilder og et og annet retrohjem med knallfarger og negerfigurer fra 50 tallet. Joda nydelige hjem, men vi har jo sett det før har vi ikke?? Det er faktisk ikke nytt og revolusjonerende at man kan bruke gamle dører og vindusrammer som pynt inne og ute, det er heller ikke nytt at Norgesglass kan brukes til omtrent hva det skal være.

Kunne de ikke innimellom kommet med en spenstig reportasje med noen som har gått litt utenfor rammene?? Det florerer jo av flotte hjem og fantastiske ideer her i blogglandia, jeg vet om flere hjem her jeg som de kunne laget en flott og litt annerledes reportasje om.

Det var mitt lille hjertesukk i dag, nå får jeg nok mange på nakken, men kanskje er noen enige med meg også??

This is only a little frustration about Norwegian interior magazines, I got a new one in the mail today and after reading it I was so dissapointed, it was no inspiration at all, I felt like I had red it before. I felt it was nearly identical to last months edition.

7 kommentarer:

 1. Hei :)
  Jeg er litt enig jeg.
  Merker at etter at jeg startet å blogge får jeg mer utbytte av blogglandia enn blader.
  Mye større mangfold her inne. :)
  Spennende å se hva de andre mener. ;)
  Ønsker deg en fin kveld. :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, nå får du i alle fall støtte fra meg ! Jeg skal ikke skryte på meg å ha lest for mange interiørblader , men jeg har abbonnert på Lev Landlig i to år og så kjøper jeg et og annet innimellom. Men jeg leser interiørblogger og synes det er akkurat det samme der !
  Jeg, som har mest brune , klassiske møbler og i tillegg liker gult , jeg har ingenting i interiørverden å gjøre ;)Satt på spissen, selvsagt!
  Blir interessant å lese kommentarene på innlegget ditt :)
  Håper det er noen gode oppskrifter i bladet, da:)
  Klem fra Ingunn :)

  SvarSlett
 3. He-he, lenge siden jeg kjøpte interiørblad nå!! Etter at jeg deffa min interiørstil for et par uker siden, så har jeg gått igjennom bunken med interiørblader og revet ut det som er av interesse for meg. Bladene ble så kastet!!!! Det siste året med vakre hjem, hadde en og annen reportasje, som var av interesse, mens de andre hadde lite eller ingenting. Om noen vil arve Madonnaer, Jesus og kors, så må de gjerne få det, for jeg er ferdig med Vintage og shabby shic. Jeg har alltid vært og kommer til å fortsette å være en Boheme!!!!!!! Mørke farger og velour og frynser og gamle møbler!!!!! Nå virker det jo som interiørbladene er endel på besøk hos bloggere, så det er nok sånn at de største og mest kjente bloggerne også styrer interiørlandskapet. Og ofte snakker vi også om unge og vakre jenter, og mange har interiør og design-bakgrunn. Mens vi som følger vårt eget hjerte og ønsker å ha vår egen smak uten å være kopier av andre, vi må nok bare lete i et noe ullent landskap!!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 4. Hei og hopp! Måtte bare innom en tur, for æ leste kommentaren din hos Ingunn, så måtte æ lese ka du hadde blogget om og ka Ingunn skrev hos deg, dermed havnet æ her under hjertesukket ditt!!(snirklete vei!) Mitt hjem er KONGLOMERAT stil, har lært det ordet hos "Idèpuffen", dvs litt av alt, og er helt enig med dokker alle at de fleste Interiør blad er kjedelige! Får masse ideer på bloggene til folk, morsomt;-)

  SvarSlett
 5. Jeg er faktisk helt enig med deg. Det er så mange personlige hjem rundt omkring, men bladene viser veldig mye likt. Noen ganger lurer jeg på om bladene bevisst viser det samme fordi det er sånn markedet vil det skal være,jeg vet ikke. Men jeg savner veldig personlige hjem med en egen stil...

  SvarSlett
 6. Støtter den :-) Har gått over til å bare kjøpe Bonytt, Maison og Bo Bedre, for der er iallefall en del mer blanding av forskjellige stiler de viser fram :-)

  SvarSlett
 7. HELT ENIG! Dette kunne jeg ha skrevet selv. Jeg kjenner at jeg til og med blir provosert noen ganger av artikler i blader. Som du selv skriver så kan f. eks. det stå at "det er kreativt pyntet i stuen med et gammelt vindu". Det er ikke noe kreativt i det når det er såååå mange som har det! Det virker noen ganger på meg som om forfatterne hadde trengt å bli en god del oppdatert! Herlig å høre at det er flere som blir oppgitt! :-)

  SvarSlett