fredag 3. juni 2011

Tur på landet

I går på Kristihimmelfartsdag tok vi oss en tur ut på landet. Tilhengeren var festet til bilen, nå skulle det vakre kjøkkenbordet få komme hjem. I øs pøs regnvær dro vi avsted og kom til en livlig, flott jente som hadde utrolig mange fine gamle møbler i  huset sitt og i garasjen. Vi holdt på å komme hjem med mye mer enn bordet og vi har faktisk også bestilt et flott skap vi skal ha på kjøkkenet hos henne. Har dessverre ikke bilde av og dere får nok ikke se det før langt ute i juli, da har vi avtalt å hente det. Helt utrolig morsomt var det også at hun hadde greie på kalkmaling, hun hadde malt flere stoler og andre småting med kalkmaling og det var utrolig lekkert.

Bildet er lånt av eier.
Denne utrolig nydelige stolen sto i stuen hennes og hadde jeg bare hatt en bitteliten plass til den så hadde den blitt med på lasset hjem den også. Alt er malt med kalkmaling, trekket også. Hun skrøt veldig over hvor enkelt det er å male med kalkmaling, lite forarbeid, utrolig drøy og veldig dekkende, denne stolen er malt med bare et strøk. Overflater som blir utsatt for fett og fuktighet må ha et lag med sealer på toppen, enkelte overflater trenger også en primer. 

 Nå kan dere bare gjette hvem som bestilte 2 forskjellige farger med kalkmaling pluss sealer på nettet i går??  Nå skal hetten over komfyren og minst 10 stoler i heimen få seg en omgang med kalkmaling. Kanskje jeg maler reolen og TV benken med kalkmaling, ja kanskje til og med flisene over vasken og benkeplaten også. Det er uante muligheter og jeg gleder meg som en unge til å få malingen i hus.

Bordet er like flott i virkeligheten som på bildet og det passer perfekt på kjøkkenet vårt. I går så jeg skikkelig for meg hvordan det kommer til å bli bare vi blir ferdige, å som jeg gleder meg. Må innrømme at jeg var mange unødvendige turer ute på kjøkkenet i går for å nyte synet av bordet. Nesten så min kjære ble litt sjalu på hele bordet. ;) 


Nå titter solen nesten fram her, tenk om det kunne blitt en fin helg. Jessica i  Ekte Interiør viser den flotte utsikten fra sitt soveromsvindu i bloggen sin i dag og spurte om hvilken utsikt andre hadde fra sitt. Utsikten fra vårt soveromsvindu er så som så, men om vi er på stølen da våkner vi til den utsikten over her. Nå må sommeren komme snart så vi kan reise opp på stølen.

Ønsker alle en flott helg, måtte den bli fylt av solskinn.

7 kommentarer:

 1. Heisann
  Et kjempefint bord du har kjøpt!!
  Trodde nesten du hadde kjøpt et bord som heg har sååå lyst på! det ligger også inne på finn....og er et lignede ditt!
  Kalkmaling har jeg aldri prøvd før....må se hva du får til nå da!

  Ha en fin helg :o)

  SvarSlett
 2. Hahaha! Kanskje din kjære må kaste ut bordet til slutt, siden dere får et så nært forhold? ;-)) Jeg vet akkurat hva du mener. Når man er fornøyd med noe nytt i huset kan man jo bli helt besatt av å se på det!
  For en FANTASTISK utsikt dere har fra stølen, kan vel ikke bli bedre?
  Blir veldig spennende å se hvordan resultatet av kalkmalingen blir! Ha en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Hei, og takk for en koselig reise igjennom litt av bloggen din, denne blir jeg nok å komme innom flere ganger ja :) Jeg legger meg som følger, og ønsker deg en fortsatt fin søndag mens du nyter nybordet ditt :)
  klem Tone

  SvarSlett
 4. Nydelig bord, og så kjekt at du fikk gode tips om kalkmaling :0) Jeg blir også helt betatt av sånne ting... Må liksom bort å titte og stryke på ;0) Gleder meg til å se skapet. Blir kjempe bra :0) *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 5. Kjempe fint bord! Gleder meg til å se skapet dere har bestilt! :)
  Kalkmaling ser veldig fint ut ja, men jeg har aldri prøvd det.. Gleder meg til å se noen prosjekter hos deg!! ;)

  Ha en fin kveld!
  -Mari

  SvarSlett
 6. Heisann.

  Jeg og har kjøpt meg to spann kalkmaling. Men syns det var veldig vanskelig å velge fargene. Det var jo så mange. Jeg kjøpte på wakeupliving.no. Alt for mye å velge mellom, så håper fargene blir like flotte når de kommer denne uken.

  Klem

  SvarSlett
 7. Så vittig vi valgte samme farge. Jeg valgte også River Silt. Hvitfargen (som var en selvfølge) ble Silk White.

  Klem

  SvarSlett