onsdag 8. juni 2011

Work in progress

Først og fremst hva er det som skjer?? Plutselig har jeg 168 sidevisninger på en dag og det bare strøymer på. Skjønner ingenting!!! 
Kan det ha sammenheng med at jeg faktisk er en av de lykkelige vinnerene i Malubas Give Away??? Uansett grunn så er det jo litt artig at så mange titter innom, selv om ytterst få (faktisk bare en) har gitt seg til kjenne. 

Nå har jeg mange baller i luften her. På mitt gamle kjøkkenbord ligger alle skuffefrontene ferdig grunnet og med et strøk maling på baksiden. Jeg har fått på plass de to skapdørene som er ferdig malt. 

Synes det blir så fint, gleder meg til hele kjøkkenet ser slik ut. Fargen heter altså Skyggeblå og knottene kjøpte vi i går på IKEA. Kanten på benkeplaten har jeg malt med kalkmaling i fargen Casa Blance, den skal det et strøk med sealer på slik at den tåler fukt og fett.

Resten av kjøkkenskapene ser slik ut, det er jo en nesten magisk forvadling eller?? 


Måtte bare vise det en gang til med litt annen stash. :)

En av stolene som vi kjøpte på Finn for et års tid siden og som har stått på Voss fram til nå har endelig fått seg et malingstrøk. Den er også blitt malt med kalkmaling i fargen Casa Blance. 
Kalkmalingen er lett å male med, den har en konsistens som gresk youghurt og jeg har faktisk ikke sølt i det hele tatt med den.

Til og med boksen passer perfekt til kjøkkenet, tror det er første gang jeg har syntes en malingsboks er estetisk vakker. 

 Den ferdigmalte stolen har nå fått komme inn på kjøkkenet, men jeg er egentlig litt i stuss på om jeg skal ha hvite stoler der. Jeg lurer nemlig litt på om jeg skal male dem grå isteden. Pure & Original har en farge som heter Zink. Går i tenkeboksen før jeg maler flere stoler og hører gjerne om dere har noen innspill.


 I stuen står ennå et maleprosjekt, TV benken som først var min venninne sin, så min, så kjæresten min sin og nå er den her igjen. Nå glemte jeg å ta bilde av den før jeg fjernet dørene, så den er egentlig finere enn den ser ut her den står litt ribbet.

Nå har den fått seg et strøk med kalkmaling i fargen River Silt, det må nok et strøk til på den, det kommer kanskje på i morgen.

Ahhh tror bare jeg må avslutte med ennå et bilde av den ferdige skapdøren jeg. 

Ha en fortsatt flott uke alle sammen, det er faktisk snart langhelg og i dag skinte solen i Bergen. :)

16 kommentarer:

 1. Å det var en flott farge på skapdøra !!
  Har kjøkken her og som er i furu,så jeg driver å "bearbeider" far i heimen til å bli med på å male hele innredninga,så tiden vil vise.(hi hi..)
  klem Annne Lise

  SvarSlett
 2. Wow, for en forandring!
  Kjøkkenet ditt blir lekkert. :) :)
  Gleder meg virkelig til å se når dere er ferdige. :)
  Ang stolene, så kan du jo ta å bryte med to som du maler grå eller fargen som du har på kjøkkenskapene?..
  - og la de andre være hvite.
  Uansett , spennende å se hva du velger. ;)

  SvarSlett
 3. Så herlig farge! Gleder meg virkelig til å se det ferdig :-) Tipset over her fra Mamsens hus var ikke dumt... Uansett, dette blir flott!

  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Jeg kan godt forstå at du viser skapdøren flere ganger for dette var flott!!! Og de nydelige detaljene ♥
  FOR en nydelig farge. Ang stolene så synes jeg du skal ha dem hvite som bordet, det var så lekkert og stilrent!
  Du er jamen en driftig dame :)
  Veldig gøy å følge med på alt du gjør.
  Klem:)

  SvarSlett
 5. Nydelig farge på skapdøra de:DDD Helt herlig:DDDDDD Det er jo litt spennende å la stoler og bord ha hver sin farge:DDDDD Jeg gleder meg til å se det ferdige resultatet!!!! Klemz Grethe

  SvarSlett
 6. Stikker innom rett som det er, jeg:) Har bare slitt sånn med påloggingen i det siste, så får ikke til å legge inn kommentarer på den vanlige måten lenger... Syns du er KJEMPEFLINK!!!! Skyggeblå er en fantastisk farge! Vi brukte den på soverommet til en av gutta. Nydelig!!! Stå på - tenk så gøy når du blir ferdig:) ÅH!!
  Kos deg så lenge!:)
  Stooore klem:)

  SvarSlett
 7. Det blir så fiiiint! Nydelige skapdører og nydelig ku! :-)) Jeg får skikkelig lyst til å prøve kalkmaling når jeg leser om det du gjør. :-)
  Skjønner at du tviler på å male stolene hvite. Jeg var veldig klar for å bytte ut mine nå, til de svarte. Men jeg skal ikke ha svarte kortside stoler, der har jeg lyst på noe lysere. Synes mamsens forslag var bra! Litt av hvert liksom. :-)

  SvarSlett
 8. Kjære Kari... Jeg er helt målløs og imponert over deg. Så flott kjøkkenet blir og alt det andre du maler. Syns det er så flott at du bruker de møblene du har og gir de nytt liv istedet for å bare kjøpe nye... gir meg litt inspirasjon og :) Du har så mange flotte små detaljer. Gleder meg til å se hele kjøkkenet ferdig - og håper på en omvisning en gang jeg er i Bergen :)
  Jeg tror jeg ville malt stolene i en annen farge enn hvitt - kanskje nyanser av grått... men det er du som skal se leve med de, så valget er ditt.
  Fortsatt lykke til - følger med i spenning. God sommer til dere. KLem Hilde

  SvarSlett
 9. først: gratulerer med premien:)
  Jeg er nok en av de som er innom uten å legge spor, fordi jeg er her hvær gang du opdatere noe ;)Stolene ble kjempefine, det ble skapdøren også, jeg er jo glad i hvitt på hvitt så jeg ville hatt stolene hvite, men de kunne nok vært fine i en gråfarge også, du får prøve deg frem ;)
  klem Tone

  SvarSlett
 10. VELDIG fint alt du maler!
  Og jammen lærte jeg noe nytt i dag..Liker å tro at jeg har god peiling på maling, men kalk maling har jeg aldri hørt om?
  Så spennende.Dette skal jeg prøve!

  Takk for god inspirasjon og god helg til deg med klem fra meg:o)

  SvarSlett
 11. Hejsa.
  Rigtig skøn blog du har - har tilføjet mig som fast læser.
  Ha´en god torsdag.
  Knus Hanne Bente

  SvarSlett
 12. så utrolig fint det blir!
  du har virkelig all grunn til å være fornøyd- gleder meg til å se det ferdige resultatet :-)

  Bordet var nydelig, stolen var nydelig, skuvsengen (?) var nydelig..

  Masse lekkert å la øynene hvile p å;)

  vurderer å male en vegg i stua med kalkmaling..
  kanskje, kanskje ikke ;)

  Ha en fortsatt fin uke!
  Klemmer

  SvarSlett
 13. Så flink du er! Og SÅ fint det blir!! Kalkmalingsboksen var jo kjempe nydelig! Er som du sier; ikke hver dag man kan ha en malingsboks stående fremme... ;)

  SvarSlett
 14. Du verden så flott det ble...gleder meg til å se helt ferdig resultat.Nydelige farger du holder på med

  Ha en fin kveld
  Klem

  SvarSlett
 15. Oi!! Så fantastisk fint det blir! Gleder meg til å se det ferdig. Her har vi også furugult kjøkken... Gleder meg til å få byttet det ut!!

  SvarSlett
 16. Så flott det ble! Et helt nytt kjøkken jo ;-)
  Fortsatt god pinse. Klem fra Karianne.

  SvarSlett