mandag 20. juni 2011

Duften av fresia

Duften av fresia fyller stuen her. Jeg fikk en nydelig blomsterbukett på jobb på fredag, en forsinket bursdagsgave. Roser, fresia og sånne blå som er nesten tørre. Noen som vet hva de blå heter??

Jeg fikk også avslutningsgave på forskudd siden det var siste dagen vi alle var samlet. Gaven besto av en blå lysestake, en vase og en liten skål fra Kosta Boda. Dessverre passer de ikke inn her så i dag har jeg vært å byttet dem. Hjelpe meg så tunge de sakene fra Kosta Boda var, jeg slet meg inn på Til Bords butikken på Galleriet med dem, den ligger i 6 etasje, riktignok er det rulletrapper, men posen skar inn i fingrene. Vel framme i butikken fortalte de meg jeg ikke kunne levere det inn der at jeg måtte gå på Wallendahl  i Strandgaten for å bytte. Jeg som trodde at en Til Bords butikk var en Til Bords butikk lærte at der tok jeg grundig feil. Ned alle 6 etasjene og bort til Strandgagten. Nå er det ikke så veldig langt da, men jeg skal love dere det var LANGT i dag. Jeg fant ikke noe jeg kunne tenkt meg å bytte med så jeg fikk en tilgodelapp. Så er det bare å huske på at jeg har den tilgodelappen.
Har vært på Voss i helgen og vasket til hendene ble hudløse, det er jammen mye som skal gjøres når et helt hus skal overlates til andre. Jeg var også en tur ute i hagen og plukket litt blomster, at de har overlevd turen fra Voss og hit er et mirakel. En biltur som normalt tar ca halvannen time tok i går tre timer og førtifem minutter. En ulykke i en tunnell var årsaken til en 12 km lang kø. Heldigvis var det ikke noen som ble alvorlig skadet. 
At det har vært kaldt på Voss i sommer vitner peonene her om, lengre har de ikke kommet. Jeg plukket likevel et par i håp om at de kan springe ut inne i varmen, men det er nok sikkert vel optimistisk tenkt. 

Nå har to nye skapdører kommet på plass på kjøkkenet. Jeg måtte le av meg selv i dag da jeg etter å ha skrudde fast beslaget på hjørnedøren med 24 skruer oppdaget at jeg hadde skrudd det på feil side. Noen ganger er jeg skikkelig blond altså. 

I morgen kommer en venninne å hjelper meg med å ommøblere stuen her, så da blir min kjære overrasket når han kommer hit onsdag eller torsdag.

Ønsker dere alle en riktig flott uke mens jeg drømmer om de vakre Greske øyer, ikke lenge til nå.

3 kommentarer:

 1. De sakene fra Kosta Boda er skikkelig solide ting ja.....og slike tilgodelapper blir aldri gamle hos meg altså :o)

  Ønsker deg en fin ny uke :o)

  SvarSlett
 2. Skjønn bukett som helt sikkert er vel fortjent!
  Du, kjøkenet ditt ble heelt nydelig!
  Flink du har vært.Den fargen var bare så fin!
  Og så fin med de åpne hyllene.

  Ønsker dere en nydelig Hellas ferie.De greske øyer er som skapt for romantikk...

  Klem fra meg;o)

  SvarSlett
 3. Hmmm... dette hørtes ikke ut som god service !
  Ja ja, kjekt med tilgodelapp .
  Og blomstene var nydelige. Jeg kommer ikke på hva den blå heter , men jeg visste det en gang...he he
  Med dette møkkaværet så må det være deilig å vite at du skal til sol og varme.
  Klem:)

  SvarSlett