fredag 10. juni 2011

Litt nytt og en reprise

Først og fremst, tusen takk for alle tilbakemeldingene, 15 kommentarer, så mange har det aldri vært før. Fantastisk gøy når så mange kommenterer. Utrolig mange sidevisninger også både i går og i dag, skjønner fortsatt ikke hvorfor det plutselig har tatt seg så voldsomt opp.
Reprise fra i går, kunne ikke dy meg. :)
 . Veldig kjekt å få så positive tilbakemeldinger på fargevalget. Jeg har vært litt i stuss noen ganger på om jeg har valgt rett, spesielt når jeg har sett på alle disse vakre hvite og kremhvite kjøkkene rundt her i Blogglandia. Det var nå bare å dure på med skyggeblå siden overskapene ble malt i den fargen allerede i mars. Dere kan tro jeg har hatt hjertet i halsen noen ganger, og da er det spesielt gøy at så mange faktisk synes det er fint. .


I dag har jeg bl.a. malt to stoler i den andre fargen jeg kjøpte med kalkmaling. De skal ikke være på kjøkkenet, men i stuen. Har bare satt dem på kjøkkenet foreløpig, mot det hvite bordet får dere også et inntrykk av fargen. TV benken og reolen skal også være i denne fargen som heter River Silt. Forresten kjøpte jeg en ny malekost i dag, en rund som er beregnet på både maling og lakk. For en forskjell det var å jobbe med den kontra den flate jeg malte kalkmaling med i går. Malingen gikk som en lek. 
Godt verktøy er halve jobben.


Her er stolen plasert i gangen, der ser den mye lysere ut.

I dag har jeg vært å snopt litt, denne kransen fra Black design har fått plass på hetten over komfyren. 
Jeg har vært på jakt etter en slik krans lenge så det var ikke akkurat et impulskjøp. 

Et saueskinn ble også med meg hjem i dag, det har blitt plassert i gangen på den lille kjøpmannsdisken. Nå blir det litt mykere å sette rumpen nedpå når man skal ta på seg skoene. Ikke noe impulskjøp dette heller, det har stått på skal ha listen en stund, men vi har ikke funnet noe vi har likt. Dette fant jeg på Princess.

Takk for alle innspill når det gjelder stolene, Mamsen foreslo å ha to farger på stolene og det hadde nok vært flott om vi skulle hatt f.eks 6 stoler på kjøkkenet. Men siden vi bare har plass til 4 stoler så må jeg nok holde dem i samme farge. Heller mest til å male dem grå foreløpig, men har tenkt å bero litt med avgjørelsen. Så derfor har jeg heller begynt å male stolene som skal i stuen.

I dag har det rundet 2500 visninger på bloggen her, nesten et lite jubileum. 

Igjen takk for alle de koselige kommentarene
og velkommen til nye følgere.

4 kommentarer:

 1. God morgen fra Os til Bergen :o)

  får desverre ikke åpnet siden du viser til ang,spryboks...:o(
  Dumt, for det hadde vært så kjekt å se!

  Ønsker deg en fin helg med alle dine prosjekter!
  Gleder meg til å se flere resultater;o)
  Klem,klem.

  SvarSlett
 2. Hei! Så artig angående Sunlight såpen! Det var virkelig noe i den teksten du.

  Du får mange besøk på siden fordi du har så fin stil! Det har jo jeg oppdaget for lenge siden, så jeg sier velkommen etter til de andre. ;-)

  Rund børste, det skal jeg tenke på neste gang. Og kransen du har kjøpt er kjempefin, kranser ER kjempefint. Og gangen er nydelig! Ha en fin helg! :-)

  SvarSlett
 3. Hei!
  Jeg fant deg inne hos Mamsens hus og tok en titt innom bloggen din - veldig fin:)

  Ser du skriver om bl.a. oppussing og reising...jeg liker...og legger meg til som følger :)

  Ha en fin pinsehelg!

  Bli gjerne med på min give away;)
  Hilsen fra Linda

  SvarSlett
 4. Så fine de stolene blir!! :)
  Koselig at du likte hyllen min, håper du ikke har savnet den for mye..?!? ;) Du finner nok en lignende etterhvert! Det er bare en furuhylle som jeg har malt! :)

  Ha en strålende dag!
  -Mari

  SvarSlett