fredag 23. desember 2011

Jul, jul strålande jul

Om en liten time nå går vi inn i årets mest spennende døgn, julaften kjær for de fleste av oss med duften av julemat som sprer seg i våre julepyntede hjem og forventningsfulle barn og voksne, spente på hva som er i pakken. Jeg er iallefall like spent hvert år, man blir aldri for gammel til julegaver. Pakkene ligger kanskje under treet allerede hos dere også??? Her hos oss har vi i år valgt et litt utradisjonelt tre, vi var rett og slett ute i skogen  og tok med oss en brakebusk hjem. Nå vil kanskje noen av dre lure på hva i all verden det er. For å oppklare mysteriet så er brake Bergensbenevnelsen for einer. 


Så her er årets juletre hos oss, en einebærbusk  i en gammel svipptursekk plassert på den gamle stølstolen. Kankje ikke så veldig fancy, men iallefall veldig personlig og vi syntes det ble ganske koselig Skuvsengen er fylt med gaver og nissefamilien som jeg laget på 80 tallet en gang har fått komme fram fra sine gjemmer. Det har blitt en riktig så julete krok av stuen.

I går laget jeg endelig mosehjertet som jeg har planlagt så lenge, en dørkrans av mose ble det også. I dag har jeg stått på i kjøkkenet og laget vaniljeboller, sjokoladekake, pannacotta og knekkebrød. Min kjære har vasket gulver og min eldste sønn som er hjemme fra London tilbød seg å vaske vinduene. Så skikkelig teamarbeid her. Nå kan julen bare komme. 

Vil med dette ønske dere alle en riktig god og fredfylt jul. 

Stor juleklem fra Kari

6 kommentarer:

 1. Herlig med teamwork rett før jul! Vi fikk det til i år vi også; når alle bretter opp ermene litt... Og ja; julegavene er pent plassert under treet ;-9

  Så fint mosehjerte du laget! Har et slikt "hjerteskjelett", og mose i skuffen, så hvis jeg får ånden over meg i romjula, kan det være jeg lager et liknende... ;-)

  Ønsker deg og dine ei riktig GOD JUL!

  :-)

  SvarSlett
 2. En riktig god jul til deg og dine!

  Juleklem Gitte

  SvarSlett
 3. Koselig julestemning...og kransen var så fin!

  Ønsker deg en god jul Kari...og kjekt å bli kjent med deg :o)

  SvarSlett
 4. Hei Kari!
  Så nydelig du har pyntet, og den brakebusken.. ja, litt uvanlig kansje, men sååå stilig det var !
  Tusen takk for hilsen hos meg, og jeg ønsker deg og dine en riktig GOD JUL!
  Juleklem fra Janne

  SvarSlett
 5. Søteste Kari...
  Av og til får jeg ikke opp nye innlegg fra dem jeg følger :o(

  Men - nå fikk jeg virkelig kose meg , med både gleden over at du har fått jobben, HURRA!! og det superskjønne juletreet deres i sekken OG min favoritt julesang på norsk... Hjelpe meg noe så vakkert !
  Jeg stiller med først i køen til neste julekonsert!!!


  TAKK for alt du deler Kari og fortsatt gode juledager til deg med klem fra Meg :o)

  SvarSlett
 6. Hei på deg.
  Litt teamwork må til for å komme i mål... Så koselig julestemning her hos deg Kari. Ønsker deg og dine en fortsatt deilig jul.
  Juleklem fra Monica

  SvarSlett