søndag 20. mai 2012

Endelig kom våren her vest

En helt herlig dag har det vært, solen har skint fra nesten skyfri himmel. Dagen ble tilbragt med bedagelig rydding på altanen, nå har den absolutt blitt presentabel. Vi har også vært å kjøpt blomster og vi har plantet på graven, det var godt å få det gjort, har gått rundt å hatt litt dårlig samvittighet for det en stund.
 Stemoren har vi hatt en stund da, den har nok også frydet seg i det vakre været i dag.
Hortensia, lavendel og noen spanske margeritter fikk bli med hjem i dag. Seljetreet på stamme kjøpte vi i fjor og det er like fint i år. Vi har hengt en lysslynge fra IKEA i det så nå lyser det så fint når det er mørkt. 

Der det før sto et svært tørkestativ med vinger har vi nå fått plass til bord og stoler.. Nå henger klestørken på veggen i en krok som vi ellers ikke hadde kunnet bruk til noen ting. Jeg er så fornøyd med at jeg fant en så praktisk løsning på tørkeproblematikken. Underlig det der, nå har jeg bodd her i snart 15 år og først nå fant jeg ut av det.
Alle møblene er ferdig malt i fargen S 6500 N. Stolene på kafesettet ble skrudd sammen igjen i går, vi valgte å skru av alle plankene når vi malte dem. Må innrømme det gikk tregt med malingen, det har jo vært så kaldt at det å gå ut å ta 5 minutter med malekosten var svært lite fristende. Godt å endelig ha fått det ferdig, et par strøk maling gjør underverker.
 Nå går jeg inn i min siste uke i førtiårene årene, neste uke kan jeg skrive et stort saftig 5 tall på alderen min. Kan ikke skjønne og begripe hvor alle disse årene har blitt av, for jeg føler meg igrunnen like ung som jeg gjorde for 25 år siden.

Ønsker alle en riktig flott ny uke, la oss krysse fingre og håpe at vår og sommer er kommet for å bli en stund denne gangen.

Klem fra Kari4 kommentarer:

 1. Koselige bilder hos deg......her males det på utemøler og stolene får ulike farger....spennende
  Fine planter og godt er det at varmen er kommet til oss

  Ha en fin uke

  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Koselig på altanen din Kari...og fine blomster!
  Er ikke kommet helt i gang ennå...må male litt først :)
  Nyt sommerdagene
  Klem fra meg!!

  SvarSlett
 3. Koselige bilder. Gratulerer så mye!
  Deilig å føle seg ung!
  kos deg i varmen! klem hege

  SvarSlett
 4. Jeg falt for møblene du har malt. De ble utrolig dekorative og fine, sikkert fordi du er så flink til å pynte med akkurat det som passer.. jeg så jo det på bordet du hadde dekket til din 50årsdag :) Vakkert var det!

  SvarSlett