torsdag 18. august 2011

Tilstandsrapport fra 8 etage

Endelig ferdig med reolen!! Og listene på kjøkkenet er kommet på plass!!! Og alt på en og samme dag. I går morges var det kaotiske tilstander og i går kveld var det ryddig og fint og til og med gulvene er noenlunde rene. Her er noen bilder av reolen, vi er veldig fornøyde med resultatet.


Alt de fine gamle glassene er kommet på plass i skapene og Laura Ashley lysestakene som jeg vant da Ekte Interiør hadde påskekrimkonkurranse har endelig funnet sin plass. 
(Nå ser jeg at de bør plasseres litt nærmere hverandre)
 Det tok sin tid med reolen, jeg gikk jo både tom for maling og da jeg endelig fikk ny porsjon rotet jeg det helt til da jeg klarte å male halve reolen i feil farge. Snakk om kløne. Men nå er den altså ferdig, stuen er nesten klar, nå må vi snart få noe opp på veggene. 
Pluss få malt vinduslistene som pr. i dag er lakket furu. 
(Skjønner ikke hva borettslaget tenkte på da de skiftet ut altandøren og vinduene for noen år siden)


Litt matt sort spray på knottene så passet de så mye bedre til den nymalte reolen. Den sprayen har jammen vært gull verd og den skal brukes til et par andre prosjekter også. Er veldig glad i disse gamle glassene, de kom veldig fint fram nå i lysere omgivelser.

 Listene er på plass og det gikk bemerkelsesverdig bra tatt i betraktning av at min kjære nesten fikk panikk da jeg sto å siklet på 10 cm brede lister med profiler. Han prøvde forsiktig pense meg inn på noen andre enklere lister, men han så nok at de ikke falt helt smak. Vi endte heldigvis opp med de rette listene selv om jeg sa at det var han som skulle legge dem og at han måtte velge hvilke vi skulle ha. Synes min kjære samboer er veldig flink å legge lister.
I motsetning til den som har lagt lister her i leiligheten før. Se bare på listene rundt kjøkkenvinduet, det er vel unødvendig å si at de skal skiftes ut de også. Ha ha det verste er at jeg har aldri sett det så skjevt det er, men så har det jo stort sett hengt gardinkappe oppe.

I dag vekket jeg min kjære samboer med å fortelle ham at jeg lurer på om vi heller skal male veggene på kjøkkenet hvite. Han så bare vantro på meg og kom egentlig ikke med noe svar, men kjenner jeg meg selv rett tar jeg nok fram malerullen og hvitmalingen og maler veggene om igjen. Det må uansett flikkes litt på malingen veggene har fått noen skraper her og der. 

Blogger er visst ikke helt frisk for tiden, jeg får omtrent ingen oppdateringer i bloggrollen min, flere som har samme problem???

Ha en fornøyelig aften kjære bloggvenner.4 kommentarer:

 1. Snakk om ekstrem makeover. Den reolen ble bare knallfin, altså. Så kjekt med lønn for strevet.
  Nydelige lister på kjøkkenet. Ja, det er ikke alle som er like nøye, men dette fikser du.....
  Her oppdateres bloggrollen i hytt og vær. Innlegget ditt for eksempel som du sikkert la inn seint i går, står plutselig først her og det står at det ble lagt inn for 26minutter siden. I går kom det plutselig opp 10 innlegg på en gang....
  Masse rart som foregår i blogspot og ingenting vi kan gjøre med det .
  Ha en flott dag og kos deg i den fine leiligheten .
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Reolen ble kjempefin!
  Jeg har også malt en reol hvit, det tok sin tid..men jammen ble det fint :)
  Jeg har hatt problemer de siste dagene med å få lagt ut innlegg. Håper problemene retter seg etterhvert.

  Ønsker deg en fin helg!
  Klem ;)

  SvarSlett
 3. For en forskjell det blir hos deg! Lyst og trivelig! Ble så nysjerrig på hva slags farge dere har på kjøkkenet nå? Nyydelige lister!! Og så koselig å se at lysestakene er på plass hos deg, det ble kjempefint! (Er masse rart på bloggen min også, skal legge inn et test-innlegg nå.)

  SvarSlett
 4. Så fin reolen ble! Og de listene var skikkelig lekre!! :)

  Ønsker deg en god helg!
  -Mari

  SvarSlett