søndag 21. august 2011

Ryddesøndag

I dag har vi endelig gjort det som vi har snakket om så lenge, vi har ryddet i boden og det skikkelig. På kjøkkenbordet står et par kartonger som skal til Fretex. En av kartongene er full av duker. For duker er det sannelig nok av her i huset, spesielt etter vi ryddet ut av min mor sin leilighet. Det verste er at jeg sjelden og aldri bruker duker, så det var bare en ting å gjøre å sortere med litt hard hånd. 
Likevel er kurvkisten fylt til randen.

Nå er det endelig plass i boden til fryseskapet, men før vi kan flytte det ut dit må vi få en elektriker til å komme å legge opp en kontakt. Vi har en elektrikersvoger som vi skal fri til, så får vi bare håpe han har tid til å ta seg en tur hit snart.

Når det er flyttet så kan vi få flytte ut det fine gamle skapet som vi kjøpte for en stund siden, nå står det i stuen foran et annet gammelt skap, man kan vel si det er pittelitt overmøblert i stuen for tiden. Her er et par detaljer fra kjøkkenskapet.
Vi begynner å bo oss litt inn i den nyommøblerte stuen og begynner å se ting. Eller det vil si, jeg begynner å se ting. Jeg er kjempefornøyd med den nymalte reolen, men jeg begynner rett og slett å lure på om den og det gamle eikeskapet skal få bytte plass.


Jeg synes at reolen og skuvsengen kolliderer litt og tror kanskje det gamle skapet og skuvsengen vil kle hverandre litt bedre, men så er det dette med teori og praksis da, ikke alltid det går hånd i hånd. 
Hva tror dere???

3 kommentarer:

 1. Litt vanskelig å si hva som vil passe best sammen. Kanskje vil det være best å prøve det ut. Da ser man bedre enn om man bare tenker på hvordan det vil bli.

  Kanskje vil det bli for mye brunt også, om de to står ved siden av hverandre. Men, som sagt, best å prøve. :)

  Likte veldig godt skuvsengen. Slike senger er jo gull verdt. :) Fin den kurvkista di også. :)

  SvarSlett
 2. Helt umiddelbart vil jeg være enig i at det ville være fint å bytte plass, men da for å få det luftigere.
  Og med alt det hvite\lyse du har oppi skuvsengen + lyse vegger er det ikke sikkert det vil være for mye brunt. Men du må nok prøve deg fram, bære, løfte, rydde... Men det blir SÅ fint :)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så nydelige detaljer på det skapet du viser et lite glimt av! Ja du må prøve! Man vet aldri før man har prøvd! :))

  SvarSlett