lørdag 29. september 2012

Bloggefrokosten

På vei til bloggefrokosten kjente jeg det, jeg hadde tatt på meg feil truse, eller undikk som vi kaller det for her i Bergen. Istedenfor å sitte stramt og fint over magen krøllet den seg nedover og la seg som en rull slik at magen ble hengende over. En skikkelig ubehagelig følelse og overhodet ikke noe særlig flatterende. På toppen av det hele oppdaget jeg plutselig også at jeg hadde glemt å sminke meg. Kan vel si at jeg ikke følte meg noe særlig vel da jeg ankom Grieghallen for å spise frokost med ca 100 medbloggere. Jeg ble vist inn i et mørkt og litt trist rom, det var ikke et telys i sikte, og ingenting vitnet om at det hadde vært en eneste interiørblogger i nærheten. 

Jeg hadde regnet med å være en av de eldste på frokosten, så stor var min forbauselse da det krydde av gamle damer med permanentkrøller og storblomstrede kjoler. Damene var hyggelige de, men jeg hadde ikke hørt om en eneste av bloggene, men en av dem hadde heldigvis hørt om min. I rommet var det også fem menn, de satt rundt et rundt bord og drakk rødvin av store glass. Tilstede var også en tenåringsgutt med langt fett hår og masse kviser, og som ikke det var nok hadde stakkaren også noen svære kanintenner. Jeg så meg litt fortvilet rundt etter et kjent fjes, men fant ingen. Ingen Magdalena, ingen Monica og hvor i all verden var Emmeline, skulle ikke hun gjøre come back?. Og hvor i all verden var frokosten??? Jeg var både sulten og tørst, men det varte og rakk og vi så ikke snurten av noe mat. Ikke så jeg snurten av en eneste goodie bag heller.....

Jeg begynte bli ganske utålmodig og gikk for å prøve å finne noen som arrangete dette. I døren møtte jeg på en dame med langt, brusete, rødlig hår ikledd en afghanerpels i samme farge som håret. Hun nikket til meg, jeg nikket tilbake. I et annet rom satt det enda en gjeng med permanentkrøller, de hadde fått mat og rosevin. Jeg spurte om noen av dem visste hvor jeg kunne finne en av arrangørene da svarte en at jeg nettopp hadde møtt Fru Fly i døren.

Da jeg gikk tilbake til det andre rommet hadde maten endelig kommet, men den var også nesten oppspist, tilbake lå kun en halv skive med roastbiff. Heldigvis var det mer rosevin og jeg strakte ut hånden for å ta et glass da jeg hørte en forferdelig uling....

Det var vekkerklokken som ringte.

Jeg ankom Grieghallen et par timer senere, nysminket og med en undikk som oppførte seg helt eksemplarisk. Magdalena og Monica var der, det var også Emmeline, maten, champagnen og goodiebagene. Fru Fly hadde hverken rødt hår eller afghanerpels, jeg så heller ikke snurten av han med kanintennene.
Puh..

Hvordan det egentlig var på bloggefrokosten kan dere sikkert lese om i et utall andre blogger. :)  Dessverre ble dette et blogginnlegg uten bilder, jeg fant faktisk ikke et eneste bilde av han med kanintennene eller av Fru Fly med afghanerpels.


15 kommentarer:

 1. Ha ha......det var godt det var en drøm......
  Slike drømmer er ikke kjekke....
  Det høres ut til at det har vært kjekt å jeg angrer på at jeg ikke meldte meg
  på men får ta det igjen neste gang :) kjolesøm her
  Gleder meg nå til mandag

  Fortsatt god helg til deg

  SvarSlett
 2. Hihi...du er bare så tidig Kari :)

  SvarSlett
 3. Ja, ikkje du god så vet ikke jeg. :) Vet du at når jeg nå satt å leste,så tenkte jeg med skrekk og gru på om denne gutten som var på bloggetreff ville bli fryktelig såret når/om han leste det du skrev...Phu,om jeg ble lettet og fikk en god latter,ja takk og lov og stakkers deg for et mareritt. Og kjekt at dagen din endte godt. Ikke kjekt når undikken går opp i ræven eller strikken er for slakk :)...(huff for et kjeftament vi har her i vår flotte by :) Du må ha det så bra da,og takk for koselig underholdende innlegg.
  Beste hilsen Britt

  SvarSlett
 4. Hi, hi.. du e tidig du ;))
  Veldig kjekt å hilse på deg, sånn på ordentlig og ikke bare her inne hvor jeg bare synes bakfra... ;))
  Vet du, jeg tror faktisk jeg møtte et par av de damene fra drømmen din (på toalettet) de funderte og undret seg over både såpe dispenseren og hånd tørkeren, og ble faktisk mektig imponert over at denne damen her fikk både såpe og tørre hender..hi hi... Men utrolig søte og sjarmerende var de!!
  Ønsker deg en fortsatt fin fin helg.
  Smil og klem fra Monica

  SvarSlett
 5. Så komisk!;);)God søndag fra Else Britt:)

  SvarSlett
 6. HERLIG!!!!!
  Dette krevde ingen bilder...de kan vi tenke oss til!
  I dag skal jeg og darlingen er tur på messen.
  Ha en vidunderlig søndag med eller uten undikk....hi,hi!

  Smil og klem
  Camilla.

  SvarSlett
 7. He he! Den var ordentlig morsom! Jeg så det hele for meg, så her trengtes ingen bilder. Jeg var også på frokosten og koste meg veldig! Ha en nydelig søndag!

  SvarSlett
 8. Hihi. Fint innlegg, tilogmed uten bilder.
  Ha en strålende dag.
  Klem LinnTherese

  SvarSlett
 9. Hihi, så festlig! Jeg har humret og ledd godt her nå mens jeg har lest ;-) takk og lov at du bare drømte! Hehe!

  Håper helgen har vært super!
  Jeg er litt misunnelig på dere som har vært på boligmessen i Bergen i helgen ;)

  Ha en fin helg!
  Klemmer

  SvarSlett
 10. FANTASTISK!!!
  Jeg satt spent og leste - og kunne liksom ikke skjønne det hele....
  Holdt på å le meg ihjel 'da vekkerklokken ringt* og pustet da lettet ut.

  Love it!

  Har også lagt meg til som følger =)

  Fin fin søndag
  Nå venter joggetur

  SvarSlett
 11. Haha, kjipa undikk. Nå fikk jeg hjemlengsel!

  SvarSlett
 12. Ha ha, dette er noe av det morsomste jeg har lest :D
  Dette trengte vi ikke bilder til, så jo alt for meg :)) Men må si jeg ble lettet da vekkerklokken ringte,hi hi.For en lettelse det var;))
  Den undikk beskrivelsen var rå, kjente nesten krøllen fysisk på magen min :))
  Kjekt du kosa deg :))Phu...

  Klem og smiiil fra Bentemor

  SvarSlett
 13. Hehehe....skule gjerne vært i denne drømmen - eller ikke! Godt du våknet og fikk "en ny sjanse", og koste deg! Det gjorde jeg også, herlighet så mye fine folk!!:-) Klem

  SvarSlett
 14. hi-hi-hi---fniss... allslag... du verden så godt at det bare var en drøm.....

  SvarSlett