tirsdag 26. juli 2011

Everyday Moments

Livet går videre, må gå videre, det er på tide nå snart å begynne å virke igjen etter å ha satt i dagesvis som paralysert foran TV. I dag skal jeg gjøre noe gøy og spennende etter jobb, jeg skal hjelpe min kjære niese med å klargjøre butikken hun skal åpne 1 august. 


Butikken skal hete Everyday Moments og er en gave og hobbybutikk. Den skal åpnes på Fromritoppen senter som ligger på Fromreide nord på Askøy. Marianne som har bodd mange år i USA er lidenskapelig interessert i scrapbooking, over kan dere se kort hun har laget selv. Synes de er helt nydelige. 

Hun skal også selge håndlagde gaver som er laget i nærmiljøet, slik som f.eks dette nydelige sjalet. 

Og O lykke, hun skal også ha Bloomingville i butikken sin. Det er vel unødvendig å si at jeg er så spent på hvordan butikken er og jeg gleder meg veldig til å få lov å hjelpe til i dag.
Jeg skal ta med fotoapparatet og ta masse bilder. .

Marianne jeg er så stolt av deg!!

3 kommentarer:

 1. Så spennende for henne....og kjekt å få være med å lage til :o)

  ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. Så spennende !
  Og så kjekt for deg å få hjelpe til;)
  Masse lykke til med din nieses butikk :)
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Hei hei, Takk for kommentar på bloggen min:-) Jeg har tenkt å male murpussen med kalkmaling. Men pr dags dato har vi fliser på veggene så jeg vil dekke dem først, derfor tenker jeg murpuss først. Må bare overbevise mannen føst....ha ha ha...ha en herlig dag :-)

  W

  SvarSlett