søndag 17. mars 2013

Klær til besvær

Jeg må bare innrømme det, jeg er en stor rotekopp når det gjelder klær. Inne på soverommet er det en stol som er dekket av en haug med klær, inne i garderoben er det ennå en stol fylt av om mulig ennå mere klær. På badet ligger det noen plagg og plutselig kan jeg finne en jakke hengende over en stol på kjøkkenet eller egentlig hvor som helst ellers i huset. Resultatet er at jeg hver morgen har en leteaksjon i diverse rom for å finne de plaggene jeg skal ha på meg. Hver morgen lover jeg meg selv at jeg skal gjøre klart antrekket om kvelden og hver kveld "glemmer" jeg det.
Fra Pinterest
Drømmen hadde jo vært å hatt en garderobe som ser ut som dette. Akkurat det er jo kul umulig da, så god plass har vi ikke her i 8 etage, men vi har et lite såkalt walk in closet. Eller walk in og walk in, akkurat nå er det vel mer snakk om å åle seg inn for nå står det en kasse med kostymer på gulvet. I går opptrådte jeg i en venninnes 60 års dag og da måtte jo kassen med kostymer ned fra øverste hylle. Kostymene skal jo også på plass igjen så derfor er ikke kassen kommet opp igjen på hyllen. (Det kan jo ta sin tid)

Fra Pinterest
For noen uker siden var jeg på besøk hos en venninne som er ekstremt ryddig av seg, der henger alt så pent på plass og i system, plassen er omtrent den samme som vår og de har minst like mye klær som oss. Men det som imponerte meg mest var systemet hennes datter hadde i sine skaper, der var alt sortert etter både type klær og etter farger, det var en slik orden og et slikt system at jeg fikk helt hakeslepp. Hun hadde kun veldig slanke kleshengere som gjorde at hun fikk mye mer klær inn på et lite areal. Jeg tror jeg må leie henne inn som konsulent til å få orden i vår garderobe også. 
Fremdeles fra Pinterest
I dag har jeg store planer om en generalopprydning i mine klær, på fredag skal jeg og noen venninner ha en byttekveld så da må jeg jo finne noe å bytte bort. En riktig gylden anledning til å få ryddet opp, godt å få et slikt spark bak noen ganger for da MÅ man jo. Mulig at hele garderobeløsningen hos oss burde omorganiseres, vi burde kanskje hatt litt mer praktiske og lure løsninger slik at vi fikk utnyttet plassen fullt ut. Hadde nok trengt en konsulent på det også. Mest av alt hadde jeg vel trengt et menneske som kunne holdt orden i klærne mine, en som plukket dem opp der jeg skulle finne på å slenge dem fra meg, vasket og strøk dem og hengte dem fint på plass og også fant fram dagens antrekk til meg. Innser jo at det selvfølgelig aldri kommer til å skje, om jeg da ikke plutselig skulle bli milliardær.

Bare for å si det, min kjære er egentlig ikke et hakk bedre enn meg, det er like kaotisk på hans side av sengen også, men han har litt mindre klær enn meg å holde styr på.

Hva med dere? Har dere orden og system i garderoben?

Nei nå må jeg sette i gang her, innser jo at jeg skriver dette bloginnlegget bare for å hale ut tiden, jeg kvier meg vel rett og slett til å begynne. Haha

Klem fra Kari

9 kommentarer:

 1. HAHAHAHAHA OMG sku nesten tro du hadde hatt kamera hos oss. Rent bortsett fra at alle klærene eg har hopet opp over alt er rene........mens hans derimot må eg true med å kaste for at de skal finne veien fra gulvet til skittentøysdunken......

  SvarSlett
 2. Hello sunshine!
  Uff...min store svakhet er og blir å holde orden i skap........nei,nå ble jeg nesten deppa her altså....hi,hi
  Pytt,kan da ikke ha orden over alt vel:):):)
  Har prøve sikkert hundre ganger,men akkurat som om det ikke vil bli noe orden i skapene.....og du og du så masse jeg finner som jeg ikke visste jeg hadde når jeg rydder.....
  Ja,heldige de som har god plass og kan ha en skikkelig garderobe....

  Lurt med byttekveld da.....kjempelurt faktisk!
  Tror jeg skal psyke meg opp å rydde skapet i morgen den dag.....eller kanskje tirsdag ......

  Ha en super søndag og god uke som kommer skjønne Kari!
  Blunk og klem
  Camilla.

  SvarSlett
 3. Jeg har heldigvis lige ryddet op i mit tøjskab. Det var lige så tøjet faldt ud hver gang jeg åbnede det. Men nu er det gjort.
  Rigtig god og dejlig dag til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlett
 4. Herligt å høre at andre også har det sånn! :)
  Jeg har også store planer om å rygge, men blir aldri sånn som jeg har planlagt! :)
  Jeg tror alt er så fort gjort, og så viser det seg at det tar mye lengre tid enn jeg hadde trodd. Så da blir det bare litt rydding og en veldig lang pause! ;)

  God søndag ;)

  Klem Evy

  SvarSlett
 5. Hi hi Kari her er du ikke alene nei...
  kan vel si at jeg er der også ikke flink med skaper og klær
  men har alltid planer om at alt skal bli så mye bedre,,,,
  Ja jeg var på kurs og vi savnet deg alle sammen
  Skal nok vise hva jeg sydde en dag ...har store planer fremover
  MEN bunadsbelte MÅ bli ferdig.....bare få cm igjen :))))
  Ønsker deg en fin ukestart min venn
  Klem til deg

  SvarSlett
 6. Det var det da- jo klærne er i skapet eller på krokene bak døra, bortsett mannen sine da- de kan ligge både her og der. Men det systemet du prater om høres jo helt fantastisk ut- til og med sortert etter farger- wow :)


  Ønsker deg en flott uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 7. Kjenner meg veldig godt igjen i dette ja...hihi...bortsett fra at jeg legger faktisk frem klær om kvelden, det er for å ikke vekke min mann når jeg skal tidlig avgårde!
  Men drømmer jo om skikkelig orden i skap og skuffer....og har faktisk kjørt en god del klær til Fretex nettopp...men det blir fort uorden igjen :)
  Sydde to puter hos Anne....i maritim stil :) Selvfølgelig skal du få se :)
  På torsdag er jeg ferdig på jobb fem, og skal å treffe noen kollegaer kl. syv...så da gikk torsdagen da!
  Men vi treffes nok snart på. Vi får fundere på hva vi vil kurses i.....jeg tenker litt sånn sommer med nye sitteputer og slikt...hva sier du ?

  Klem!

  SvarSlett
 8. Hi Hi Hi - kjenner meg igjen her ja:))) Selv om jeg egentlig har et superbra system:)
  Har drøyd det litt for lenge med oppryddingen på soverommet - har jo så mye annet gøy å finne på:))
  Ha en superflott kveld!
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett