torsdag 7. februar 2013

Ha det på badet, ennå en gang

Hvordan vi skal ha det på badet har vist seg å ikke være helt enkelt å finne ut av. På det området har jeg vist meg å være en skikkelig vinglepetrine, den ene dagen vil jeg ha det sånn og slik og den neste noe helt annet. Jeg har vært innom tanken på en gammel skjenk som baderomsmøbel, ja egentlig så fast bestemt på det at vi til og med kjøpte inn en gammel skjenk til formålet. Den skjenken står nå på altanen. Så tenkte jeg at jeg skulle ha et servantskap og et høyskap, utallige varianter har blitt vurdert opp og i mente, men uten at jeg helt fikk hjertebank av noen av variantene. Til slutt fant jeg ut at jeg egentlig ikke ville ha høyskap, men heller flere underskap satt sammen med benkeplate oppå.
Dette bildet som jeg fant på Pinterest har vært en stor inspirasjon, jeg synes det er sååå fint. Ganske lenge var det smal kjøkkeninnredning fra IKEA som var favoritten, faktisk mulig at det er det som er på bildet. Etter litt nærmere undersøkelse og en prat med min gamle arbeidsgiver innen VVS bransjen ble det forkastet pga det blir for smalt, det var ikke akkurat så lett å finne en vask som var smal nok. 
  Men nå tror jeg jammen jeg vet hvordan vi skal ha det på badet. Hmmm har jeg kanskje sagt det før??? Iallefall etter en opplysende samtale med grossisten, der jeg fortalte hva jeg ønsket og han fortalte meg hvilke produsenter jeg da burde sjekke ut. Så nå har valget nå falt på denne modellen fra Foss bad. Vi skal ha to slike skuffeseksjoner, tilsammen 140 cm med hvit benkeplate oppå. 
Vasken skal være nedfellbar og firkantet, jeg fant den i samme katalog og jublet, for det var en slik vask jeg hadde sett for meg og hadde trålt nettet etter. 

Og så har jeg jo forelsket meg helt i denne springen her, fineste Monica har akkurat pusset opp sitt bad og det ble så lekkert med denne springen her som prikken over ien, Bildet er ærlig og redelig rappet fra Monica. Hun har også en fiiin lampe over speilet som jeg falt for. Nå venter jeg på tilbud på møbler, vask og spring fra grossist og rørlegger, så det er jammen ikke umulig vi faktisk kan Ha det på Badet før påske. Det eneste jeg ikke har funnet ennå er speil, jeg har lyst på et lignende til det som er på det øverste bildet, noen som vet hvor man kan finne et slikt??? 
Og mens jeg venter  har jeg kjøpt inn et trebrett på Kremmerhuset, på det skal jeg ha litt diverse baderomsstash. 

Snart helg igjen nå, herlig.

Ha det på badet.


7 kommentarer:

 1. Ja det var flotte bilder, tenk og ha et så lekkert bad :)
  Flott fat med pynt også!

  Ha en fin kveld.

  Klem

  SvarSlett
 2. Fint det du har bestemt deg for.
  Eg kjenner meg slik igjen, me har diskutert og vurdert om me
  skal pusse opp badet eller ikkje, må iallfall skifte vaskane som
  er så stygge.
  Men det er utruleg vanskeleg å finne ut kor ein vil ha det..

  Lukke til, du er i farta !
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Det er kjekt å drømme. Tenker du har løsningen på drømmebadet ditt om ikke så lenge. Nydelige bad du viser. Du er langt på vei med det koselige brettet.

  Ønsker deg en riktig god helg.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett
 4. Hei å hopp:)
  Så spennende med nytt bad...du er superflink til å få det til!:)
  Likte godt det røffe brettet.
  Vanskelig å se nøyaktig hvordan speilet er, men det ligner "stygt" på et jeg
  har fra Skeidar:)
  Jeg har forresten planlagt nytt bad i 2 år nå hihi...får ikke bestemt meg, men det blir
  en blanding av stein, glass og natur...:)))
  Ha en superflott søndag!
  Klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 5. Ja det skal ikke være enkelt. Du er nå virkelig godt i gang med planleggingsprosessen, den er ofte det mest spennende syns nå jeg. Lykke til, håper du får akkurat det badet du ønsker deg :-) klem Anita

  SvarSlett
 6. Blir nok fint på badet deres! :) Mye inspirasjon du har funnet. :)

  SvarSlett
 7. Det kommer til å bli såå lekkert!!
  Gleder meg til å se :-))
  Sånt blandebatteri ville jeg også ha, men da satte mannen foten ned, gitt- det ville han ikke ha! ;) mannfolk ;) hehe!

  Ha en fin helg, vennen!
  Klem

  SvarSlett