onsdag 16. november 2011

Hverdagsluksus

Først må jeg bare få si tusen takk til alle dere skjønne medbloggere for komplimentene jeg fikk på forrige innlegg. Ble helt overveldet og nesten litt flau jeg. 

Selv om jeg ettterhvert gjerne skulle vært i jobb igjen snart, så kan jeg ikke nekte for at det faktisk er ganske deilig å være herre (eller kvinne) over min egen tid. Slik som i dag da jeg var ute på landet hos ANNE og spiste deilig lunsj sammen med Anne og LIVEN.


Opprinnelig var planen min å sjekke interiørbutikkene på Os der disse to damene holder til, men planer er til for å endres ikke sant? For da skjønne Anne inviterte på lunsj i sitt nydelige hjem, ja da fikk interiørbutikker være interiørbutikker. Isteden ble det en hyggelig stund sammen med to flotte damer som jeg ikke hadde blitt kjent med om det ikke hadde vært for bloggen, så hurra for Blogglandia. Fotoapparatet var selvfølgelig igjen hjemme, så derfor har jeg ærlig redelig rappet bilder fra ANNE PÅ LANDET.

Hos Anne er det like nydelig både ut og inne, jeg lover dette er det vakreste hjem jeg noen gang har satt min fot i og at ikke NIB jentene eller noen interiørblader har oppdaget Anne ennå synes jeg er et mysterium. Jeg fikk forresten et kjempegodt interiørtips av Anne til stuen min, ( nei vi skal ikke ommøblere igjen, men noe skal flyttes på.) :) Jeg gleder meg til å se hvordan det blir, skulle helst fått gjort det med en gang, men siden denne flyttingen vil involvere både min kjære og boremaskinen så blir det nok ikke før i neste uke en gang.

 Ha ha, nå forvillet jeg meg visst langt ut på viddene igjen,( eller ut på landet). Egentlig skulle jeg bare vise dere hva jeg kjøpte på Nille her i forrige uke. Siden headeren min nå har fått et lite juletouch og jeg har skrevet på Christmas edition og greier så må det jo være litt jul her også.

Forresten  så kom jeg ikke helt tomhendt hjem fra Os, for jeg hadde nemlig vært innom LIVENS TING OG TANG i forkant og bestilt et par ting der. Hva det var skal dere få se en annen gang.


En fortsatt flott uke ønskes dere som har greid å følge med så langt. :)


6 kommentarer:

 1. Fine bilder fra Anne`s vakre hjem. :)
  Så koselig at dere har blitt kjent og kan treffes.
  Blogglandia er et flott sted å være hvor mye positivitet gror. :)
  Ha en fin dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei! Hørtes deilig ut. Jeg er også hjemme nå og kvinne over egen tid, og da er det godt å komme seg ut litt. Skravle og kose seg med gode venninner, butikkene er der jo en annen dag også de. Flotte bilder du viser, gleder meg til å se hva du skal gjøre. Og flott bilde av deg selv, jeg tenkte jeg også skulle bli med på den, må bre tenke litt og så ta bilde. For det skulle jo vise litt hvem jeg er. Ha en fin dag, vi blogges, klem

  SvarSlett
 3. Ååå så mye flott :))
  Ja det er deilig å kunne bestemme litt over sin egen tid innimellom,

  Gleder meg til å se hva du fikk med deg hjem fra LIVEN:))

  Ha en finfin Torsdag:))

  Klemmer

  SvarSlett
 4. Heisann og takk for sist!!

  så kjekt som det var :o)

  Ha en fin kveld...jeg skal å se "Drit i å danse" i Oseanna :o)

  SvarSlett
 5. Høres herlig ut!
  Hverdagsluksus er VIKTIG!!!

  Klem Gitte

  SvarSlett
 6. Høres veldig koselig ut...nydelig hjem..og liven kjenner jeg... ei kjempe hyggelig dame...


  god helg
  kerstin

  SvarSlett