torsdag 24. november 2011

Jeg vant, jeg vant

Skjønne Prinsesse Elin hadde en Giveway for ikke lenge siden og av de 112 som tok lodd ved å legge en kommentar på innlegget så vant altså jeg, snakk om flaks. Premien kom i posten i går, en julekoselig bok som heter Juleminner. I den er det nydelige bilder, litt oppskrifter, tekst på julesanger og ikke minst plass til egne notater om alt som er relevant i julen. 

Dette er altså boken man tar fram jul etter jul, her kan du finne ut hva du ga til onkel Hans i fjor til jul, hva slags vær det var på julaften, hvem du sendte julekort til osv, vel å merke om du har notert det i boken. Rett og slett din egen lille juleminnebank. Plass til dine egne julebilder er det også. 

Boken er laget av Monica Tofte Amundsen med foto av Berit Bø Bakke. 
Du kan lese mer om denne skjønne boken HER

PS: Bildene har jeg lånt av Monica og Prinsesse Elin. 

I går hadde jeg et lite bloggekurs med min kjære niese Marianne som driver butikken Everyday Moments Nettbutikken  hennes er under utvikling så her kommer det nye varer på løpende bånd. Mye scrapbook og kortlagingsutstyr, men også interiør og leker. Jeg var i butikken i går og tok bilder av skjønne interiørting for henne, de kommer snart ut i nettbutikken. :) Veldig kjekt å kunne hjelpe til med litt praktiske ting, å drive egen butikk og nettbutikk er jammen ikke bare, bare.

Ha en flott torsdagskveld, det skal jeg ha for i dag er det badedag igjen. :)

2 kommentarer:

 1. Kjempe kjekt å vinne,gratulerer :))
  Flott med inspirasjons bøker :)

  KLEmmmmm ♥

  SvarSlett
 2. SÅ heldig du var da :o)
  Gratulerer og klem fra meg :O)

  Klem fra Anne.

  SvarSlett