onsdag 9. juli 2014

Sommer, sommer, sommer


 Ja nå er det virkelig sommer, jeg har ferie og nyter den i lange drag hjemme. Snakk om å være heldig med været da. Snart to måneder siden siste blogginnlegg, bloggelysten har ikke helt vært tilstede. Jeg er på Instagram da som momentsintimebergen for de dom har lyst å følge meg der. Når vi først er inne på Instagram så kan jeg fortelle at jeg var så heldig å vinne en overnatting i suite på idylliske Fretheim hotel i Flåm, 5 retters middag er også del av gevinsten. Snakk om gevinst, vet ikke helt når det blir, men gavekortet er gyldig et år. 
                                  
På interiørfronten skjer det jo litt, har snopt litt på salg bl.a blomsterpotte og vase. Jeg liker bedre og bedre den litt rustikke stilen. 
  
                               
   Et par vinkasser har jeg også fått fatt i, de fikk jeg kjøpt på Os da jeg var på besøk hos fineste Anne på landet.  En har fått plass på spisebordet, en annen har vi laget en hylle i, den skal henges opp på kjøkkenveggen, den tredje er plassert i TV benken til oppbevaring av ting og tang.     

                               

Siden sist jeg blogget har jeg også vært på shopping i London, da gikk det litt over styr for jeg kom hjem med denne Mulberry vesken. Det var overhodet ikke planlagt, men den sto nå der å ropte på meg, så hva skal en stakkar gjøre da? Angrer overhodet ikke, den er enkel og lekker av det mykeste skinn. Min kjære tror at jeg kjøpte den for penger jeg fikk av ham til bursdagen, det han ikke vet er at de holdt til kun en tredjedel av vesken. Ikke alt man trenger å fortelle. 
                               
Utenfor har vi bygget to svære blomsterkasser med espalier. Jeg er kjempefornøyd med dem og ikke minst fornøyd med min handyman som nå virkelig får briljere med sine snekkerkunnskaper. Jeg har designet, tegnet og fortalt og han har saget og skrudd og fintenkt. Jeg har også saget og skrudd litt med kyndig veiledning. Dere kan tro jeg har en del ideer og prosjekter på tapeten, nå skjønner jeg jo at sammen kan vi gjøre nesten hva det skal være. 
                             
Her er kassene sett fra kjøkkenvinduet, nå har vi fått en grønn vegg som skjermer for innsyn fra de som  går forbi på stien. Forhåpentligvis blir det en grønn vegg når plantene bare får vokst seg til. 

Ønsker alle en fortsatt god sommer, så blogges vi plutselig. Kanskje det blir om vårt nye gulv for det er neste prosjekt i heimen. Den gule eikeparketten i stue og på kjøkken skal bort snart, o lykke. 

                                 Klem fra Kari

5 kommentarer:

 1. Høres ut som du nyter ferien Kari!
  Litt jobbing, shopping og kos er akkurat det som skal til :)
  Ønsker deg fortsatt fin ferie.om noen dager skal jeg til sydlige strøk :)

  klem fra meg :)

  SvarSlett
 2. Såå mange flott ting du har shoppa! Og de blomsterkassene er superflotte!
  Dere er jo sååå flinke!:)
  Ha en fin fin dag!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Heiii på deg :)
  Kjekt med et innlegg fra deg i ny og ne :) Har hatt/har en pause, men idag kom det et lite sommer innlegg :)
  Kjekt du er på instagram Kari ♥
  Liker stilen din, helt deg :) og de blomsterpottene var skikkelig flotte.Super skjerming :)

  Klem klem

  Bente-moren

  SvarSlett
 4. Gratulere med flott premie, det må vere ein drøm å bo på eit slikt hotell.
  Flott veske du har kjøpt, og smart levegg/kasse dokke har bygt. Det blir fint med klatrande blomster der.

  Gor sommar vidare !
  Klem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 5. Skjønner at den veska ropte på deg- den er skikkelig fin og den kommer du til å være glad i leeeenge :) Du gjorde et godt valg.

  Gratulerer med flott premie :)

  Håper bloggelysten tar seg opp- liker blogg så mye bedre enn insta- selv om jeg er der jeg også. Men er ganske slapp der...

  Fortsatt en fin sommer til deg :)


  Sommerklemmer fra Monica

  SvarSlett