søndag 11. mai 2014

Skjønne mai du milde

Helgen kom med strålende sol og vakkert vårvær, jeg har nytt den i fulle drag. I går hadde vi dugnad i sameiet. Vi dro på Plantasjen og kjøpte blomster, krukker og jord og så sto vi solen og plantet i krukkene. Så kostet og spylte vi litt og etterpå satt vi på terrassen til en av naboene og spiste boller og drakk brus. Slike dugnader kan vi like. 
                             
                                
I dag har jeg for første gang i mitt liv plukket inn Rhododendron fra egen hage. Eller hage og hage, vi har en liten skråning der det vokser et par busker med Rhododendron og noen stauder.
   
                                  
    
I forrige blogginnlegg lurte jeg på hvilken type lampe vi skulle ha over spisebordet, jeg lurte ikke særlig lenge for forrige lørdag tok vi oss en tur til Interiørhuset i Alvøen. Der fant vi denne lampen som vi begge falt pladask for. Jeg var litt redd for at lampen var for stor i forhold til bordet, så det var i spenning vi hengte den opp. Da vi hadde hengt den opp ble jeg veldig stille og min kjære skjønte raskt at jeg ikke var helt fornøyd. 
                                  
Det var som jeg fryktet, lampen var rett og slett for stor til bordet. Jeg var helt fortvilet og vurderte levere den tilbake, men så kom jeg på at vi har jo to løse plater til bordet. En plate kom på plass i bordet og vips så ble det hele mye riktigere i mine øyne, så da det kom lys i lampen fredag kveld sprettet vi rett og slett en flaske med bobler. 
                                  
Nå må vi bare få malt og fikset platen slik at vi slipper å ha duk på bordet hele tiden. Liker måten vi har hengt den opp på, synes det ble veldig dekorativt. Nå grubler jeg på vi skal ha på veggen bak, en bildelist kanskje? Hva synes dere, noen som har et godt forslag? 

                                  
   Fin ny maiuke til dere som måtte titte innom. 


Klem fra Kari

4 kommentarer:

 1. God morgen i solen!
  Å slit an med flott ny lampe!
  Lurt å ta platen i bordet,det ble kjempe fint.
  Ja sant det er kjekt å plukke blomster ute nå.....Luxus på høyt nivå spør du meg;)))
  Tenk snart 17 mai.....syns tiden går ALT for for i mai;)

  Ha en flott uke søde snupp!

  Stor klem
  Camilla.

  SvarSlett
 2. Det høres ut som en herlig dugnad :)

  Smart med den ekstra platen i bordet og da ble lampen flott den og syntes det høres flott ut med en bildelist på veggen. Bytte ut bilder og hva du har der er jo også veldig enkelt da !

  Ønsker deg en nydelig uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Det ser såååå tøft ut Kari! Og smart med en ekstra plate for det er klart at en så kraftig lampe trenger litt størrelse på bordet;)
  Klem fra Annepanne!

  SvarSlett
 4. Råfin lampe! Måtte smile litt av innlegget ditt, kjenner jo til at en gjør hva som helst for å få det en ønsker seg til å fungere, og hvor deilig det er når det gjør nettopp det. Lekkert ble det ihvertfall, kos deg med lampen;)!

  SvarSlett