mandag 9. april 2012

I love Paris, Paris loves me

Ja da er vi hjemme igjen etter et par flotte og begivenhetsrike dager i Paris. For en by, dit reiser jeg gjerne tilbake. Det er så rart vi har kun vært der noen dager, men det føles som om vi har vært der minst en uke. Slik blir det når man opplever mye på kort tid. Ikke helt den store temperaturen  i Paris, jeg måtte nok pent bruke vinterkåpen istedenfor den nye fine vårkåpen jeg hadde gledet meg slik til å bruke, men hva gjorde vel det når Paris lå for våre føtter?? 

Vi har sett fantastiske byggverk, Triumfbuen, Eifeltårnet, Notre Dame, Louvre, Sacre Coure, vi har vandret gatelangs og sett i butikkvinduer på Champs Elysee, butikker der de rikeste av de rike handler.
  Hva med en veske til 50 000 hos Lous Vuitton eller et armbåndssur til den svimlende sum av 300 000 kroner hos Cartier??? Ikke helt for min lommebok akkurat. 

Vi var på båttur på Seinen og så Paris by night, en opplevelse.

Men framfor alt var det Montmatre som var stedet. Der lå den vakre Sacre Coeur og kneiste stolt over byen, der satt vi i trappen og så på en fantastisk ung mann fra Guinea som driblet en fotball slik ingen har sett før. Vi ble underholdt med musikk av en annen ung mann som spilte gitar og lot publikum komme fram og synge. Om kvelden påskeaften havnet vi tilfeldigvis på en lysmesse i Sacre Coeur,. Hele kirken var mørklagt, kun opplyst av levende lys som vi fikk utdelt, nesten litt surrealistisk
 Og da vi ruslet oppover i de små sjarmerende gatene på Montmatre var det et yrende folkeliv. Det krydde av artister og bildekunstnere av varierende kvalitet. Vi fikk en tegning laget av oss av en av kunstnerene der, jeg vet ikke helt om det ligner så veldig på meg, men synes tegningen ble ganske flott. Den må nok få en plass på veggen. 

Og vet dere, jeg var faktisk ikke inne i en eneste butikk i hele Paris, denne tegningen og et par silhuetter som ble klippet av oss på Montmatre var det eneste vi tok med hjem. 

I morgen begynner hverdagen igjen, men vi lever nok lenge på disse flotte dagene vi fikk i vakre Paris. 

Håper alle har hatt en like strålende påske som oss uansett hvor dere har vært. 

Klem fra Kari

PS Om du ikke har meldt deg på Give away så har du sjansen ennå, link oppe til høyre.

7 kommentarer:

 1. Så moro å lese! Kjempefin tegning og bilder! Hørtes ut som en flott tur!! Stor klem Hege

  SvarSlett
 2. Åååå, høres ut som dere har fått kosa dere skikkeig Kari!
  VELKOMMEN HJWEM IGJEN!
  Og så jeg som skal til Paris for første gang i sommer...Jeg slukte beskrivelsen din.
  Tegningen var vakker den, selv om jeg ikke kjente deg helt igjen, hihi.
  Du er vakrere enn den tegningen der!

  Takk for titten og klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Hørtes og ser flott ut...
  Har vært en gang for lenge siden og tar gjerne turen tilbake.
  Kjempe fin tegning :))

  Ha en fin uke

  Klem

  SvarSlett
 4. For en fantastisk tur! Jeg har aldri vært i Paris. Det virker som en flott opplevelse da du ikke trengte en eneste butikktur! :) Min tur til London ble helt annerledes enn planlagt. Veldig fin tur men jeg var ikke innom et eneste av stedene jeg hadde tenkt til. Heller ikke Covent Garden. :)

  SvarSlett
 5. Ser ut som du har hatt en riktig så flott påske..kjusa deg !!

  klem!!

  SvarSlett
 6. Jammen godt å få deg hjem :))
  Kjekt du har hatt en flott tur !
  Nydelig bilde,så klart det må på veggen ;)

  Klemmer Bente

  SvarSlett
 7. Ååååh!! Dette høres bare SÅ herlig ut!!
  Har prøvd å lure mannen med på en syden tur, men har ikke lykkes enda (Har aldri vært i syden)Takk for titten inne hos meg, håper og tror det blir bra ;0)

  SvarSlett