onsdag 15. februar 2012

Våren på visitt

I dag var det vår her i byen og gaten var bar. (Fritt etter Halvdan Sivertsen) Vi håper på flere slike dager, dette ga skikkelig mersmak. Jeg var selvfølgelig på jobb, men det var jo en fryd å se ut vinduene og utrolig deilig å komme ut i solen etter endt arbeidsdag. Da var det på med solbrillene, mens jeg ruslet bort til bussen. Hadde et lite ærend i byen og da måtte selvfølgelig nye perleblomster få bli med hjem. Egentlig hadde jeg også lyst på snøklokker, men da jeg spurte om de hadde det på blomsterbutikken så visste de faktisk ikke hva snøklokker var for noe. Er det mulig???
Perleblomstene har fått plass i to Norgesglass og i et gammelt ærverdig sausenebb, nå står de så fint og pryder kjøkkenbordet. Slektningene deres som ble kjøpt for noen uker siden er avblomstret og har blitt flyttet ut på altanen.

Jeg falt for denne plakaten hos Lobelia.
 Mange kloke ord på den, noe å leve etter.Share your passion står det bl.a. på plakaten.
 Er det ikke akkurat det vi gjør vi som blogger??

Nå henger den i gangen her hos og minner oss på at vi skal leve mens vi gjør det. 

Snart helg igjen, i morgen er det fridag da skal jeg ut på landet og møte Liven, vi skal spise lunsj og shoppe litt, bl.a. i butikken der Anne på Landet jobber. Det blir nok noe fint med hjem i posene tenker jeg, noe har jeg bestilt allerede. 

Ha en strålende flott kveld. Share your passion... 


5 kommentarer:

 1. Selv om det er masse snø og kuldegrader her øst, så har jeg også måtte gå til innkjøp av litt vår innendørs. 2 store tulipanbuketter fikk jeg til helgen og de står så fint. Perleblomster og narcisser står i knopp og vitner om at våren er der ett eller annet sted... selv om det bare er på spisebordet, så er i hvertfall dagene lysere og man kjenner at solen gjør godt. Gode dager til deg Kari.. våren kommer nok før til Bergen enn her på innlandet :))) Klem

  SvarSlett
 2. Våren er like om hjørnet nå tror jeg også. I går ikke bare dryppet det, men rant av takene her hjemme. Både jeg og kattene var ute i sola og koste oss! Ha en deilig dag i dag med Liven og Anne på landet :-)

  Klem Tone

  SvarSlett
 3. ja tenk for et deilig vær i går...så regner det slik idag....men våren er nå like rundt hjørnet alikevel....og snart kommer snøklokkene frem :)
  Snakkes snart!!

  SvarSlett
 4. Nå er det så mange flotte vår løker hjemme i bloggeland ,må få tak i jeg også :))
  Treig i avtrekkeren ;)

  Klem Bente

  SvarSlett
 5. Hei Kari-mor:)
  Åh, den plakaten har jeg lett etter:) Glimrende!! Nå hermer jeg;)
  Klem fra Hegemor

  SvarSlett