mandag 13. februar 2012

Sommerminner

 I går var det nesten litt vårlig her i Bergen, fortauene var snøfrie og tørre, luften var mild og fin. Så da ble det litt nedtur å våkne til sludd og snø i morges. Men det går unektelig mot lysere tider, det er påtakelig hvor mye lysere det har blitt de siste ukene. Herlig!!! Nå er det snart på tide å planlegge sommerferien, vi er litt sent ute med det i år. I fjor på denne tiden hadde ferieplanene vært i boks et par måneder allerede. Det er utrolig deilig å ha ferieturen å se fram til så lenge.
Vidunderlig vakre Oia på Santorini
I fjor var det øyhopping i Kykladene som sto på programmet, og for en ferie det var. 3 deilige uker i solen mens vi besøkte den ene øyen vakrere enn den andre. Igrunnen har jeg ikke helt klart for meg hvilken av dem jeg syntes var vakrest, for de hadde alle sitt eget særpreg. Og mens vi venter på sommer og sol, her er et lite bilderas som vi kan drømme oss bort i.


Dører har alltid fascinert meg, spesielt dører i sydlige strøk. 

 Oliventrær til salgs på Antiparos.
En stemningsfull trapp i Naoussa, Paros. Jeg ønsker meg en slik trapp.

Kardemommeby??? Nei dette er byen Lefkes på Paros.

En titt ut av vinduene fra klosteret på Amorgos. 
Spennende små gater, mon hvor denne fører hen? 


Og så var det vindmøllene da, denne lille her står på Amorgos. 
Håper dere har kost dere litt med bildene fra vakre Hellas. I år lurer vi på å prøve Kroatia, er det noen som har noen gode tips om hvor det er fint der?? 

Ha en flott ny uke kjære lesere.


7 kommentarer:

 1. NYDELIGE bilder! Jeg drømmer meg bort... Trappen var rålekker, jeg vil også ha en slik! :) Kroatia er et nydelig sted å feriere i. Vi har vært i Dubrovnik to ganger, den en gangen dro vi over til Montenegro. Kjempefine ferier begge to. Kan virkelig anbefale Dubrovnik. I år tror jeg vi skal en tur til Split. :)

  SvarSlett
 2. Heisann og tuuuusen takk for kompliment. ja, jeg vet at jernlagrene mine ikke er bra... men jeg glemmer å ta medesinen. jeg har i tillegg ukontrollbar diabets og en annen sykdom som tapper meg for krefter.
  Må vel sjerpe meg så takk for at du minnet meg om jernlageret mitt. Skjønner godt at du viser oss bilder fra kroatia. nydelig land og nydlige bilder.
  Ha en fiiin uke. Klem irina

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder:O) Det ser så bra ut i Hellas, så dit skal jeg reise engang:O) Tusen takk for turen;O) Ha en fin valentinsdag, klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Ååå så flotte bilder!!! Hadde ikke vært så dumt med en liten tur til varmere strøk nå....
  Ønsker deg en fortsatt fin valentins dag ;)
  Klem, Monica

  SvarSlett
 5. åååh det så koselig ut! Vil gjerne en tur til Hellas! flott trapp helt enig!
  Tusen takk for at du ville bli med på min give away!
  klem Hege

  SvarSlett
 6. Åhh så fint det er på øyene i Hellas!! flotte bilder du har tatt! Ikke rart at det er det mest populære reisemålet, selv i disse tider. Nå lengter jeg til sol, varme og ferie!! Kroatia liker alle som har vært der.

  Du har navnedag 25. november:-) Så nå vet du det:-)

  Jeg har prøvt å installere photoscape. Men så leste jeg en plass at det ikke var mulig å installere det når man har mac. Stemmer det?

  Tusen takk for dine fine ord til meg! Jeg setter så pris på vennskapet ditt!

  Ønsker deg en koselig onsdagskveld!!

  Klem fra meg:-)

  SvarSlett
 7. Drømmer meg helt bort :) Lengter tilbake til Santorini.
  :) susanne

  SvarSlett