torsdag 19. september 2013

Inspirasjon mens vi venter

Det begynner sånn sakte men sikkert gå opp for oss at vi om under to måneder skal flytte. I disse dager driver vi klargjør leiligheten for fotografering, det er ikke så store grep som skal til, men det tar nå likevel litt tid. Vi er tross alt i full jobb og vel så det begge to. I uken som har gått har vi også valgt megler, sendt inn lånesøknad og skrevet under kjøpskontrakten. Jeg har studert bildene fra prospektet opp og i mente, har plassert møbler og malt vegger i tankene. Og selvfølgelig har jeg funnet masse inspirasjon på bl.a. Pinterest.

 Som dere så på forrige innlegget så er det ene badet ikke så veldig pent, det er det eneste rommet som jeg bare MÅ gjøre noe med med en gang. Siden det er malte vegger og belegg så kan dette rommet oppgraderes med ganse enkle midler. Har sett at noen med hell har malt våtromsbelegg på badet, det er gjerne verdt er forsøk. Noen som har prøvd det?? Jeg elsker stilen på disse to bildene over og kan lett se for meg at det går an å lage et lignende miljø på badet.

Tror ikke vi skal trekke det så langt at vi går for en dørløsning a la denne, men unektelig skikkelig stilig. 

I nyehuset er det også god plass til spisestue, vi har et ganske OK furbord på lagring i kjellerboden og etter jeg så dette bildet bestemte jeg ganske fort for at vi bare MÅ ha svarte stoler til det.

Jeg merker at jeg har fått mer og mer sans for naturfarget tre og vi har jo litt av det i innredningen allerede. Dette bildet er også veldig inspirerende synes jeg. Alle bildene er funnet på Pinterest, det er ikke så veldig lenge siden jeg oppdaget fordelene ved Pinterest, det er jo genialt å kunne lage sine egne boards å ha til inspirasjon. Man kan vel si jeg er litt sent ute med å oppdage det, men bedre sent enn aldri. 

Snart helg igjen, vi skal rydde og style, det kommer nok bilder av klargjort leilighet sånn etterhvert.

Klem fra Kari

6 kommentarer:

 1. HEI PÅ DEG KARI:)
  Å SÅ MASSE LEKKRE BILDER
  NATURFARGET TRE ER SÅÅÅ LEKKERT
  NYT FREDAGEN
  KLEM ELI:)

  SvarSlett
 2. Så masse lekkerinspirasjon - og på en måte så er det jo fint at dere skal pusse opp det ene badet, for da kan du få drømmebadet ditt :) Enig med deg er så flott med naturfarget tre!

  God helg klem

  Monica

  SvarSlett
 3. Så spennende med ny bopel da,og sikkert masse å tenke på ja...
  Syns inspirasjonsbildene dine er lekre,liker også å føre tre-og naturmaterialer inn i interiøret.Det blir så lunt og koselig :-)
  Masse lykke til i prosessen,god helg!!
  klem fra meg :-)

  SvarSlett
 4. Pinterest er supert!
  Fine bilder her.

  SvarSlett
 5. Dette var heeelt deg man :))
  Piterest er bare knall plass å finne inspirasjon :)
  Tror dere kommer til å få det kjempeflott der dere skal flytte,håper du
  vil dele masse bilder med oss ;)

  God helg KARI MI ♥

  Varme klemmer Bente

  SvarSlett
 6. Fine bilder til inspirasjon du har funnet. Dere kommer til å få det så fint! Jeg blir med på flyttelasset:)
  Ja, Pinterest... jeg tror jeg må sette meg bedre inn i dette. Får ikke helt til dette med egne bilder.
  Lykke til med fotograferingen av det skjønne hjemmet deres. Forstår godt at du får "både-og"- følelser. Heldige de som overtar deres hjem med nytt skjønt bad og koselig kjøkken, etc.

  Ha en fin kveld og gled deg til overtakelse av drømmehuset.

  Klemmer fra Hjørdis

  SvarSlett