søndag 29. september 2013

Bloggefrokosten 2012

Det er snart oktober og årets Interiørmesse i Bergen nærmer seg. I år har jeg ikke fulgt så mye med på den, men regner med at det også i år blir bloggefrokost. Til glede for både nye og gamle lesere legger jeg derfor ut innlegget mitt om bloggefrokosten i fjor. Dette er det blogginnlegget mitt som har fått mest oppmerksomhet i min bloggekarriere, og det enda det er helt kjemisk fritt for bilder. 


Bloggefrokosten 
På vei til bloggefrokosten kjente jeg det, jeg hadde tatt på meg feil truse, eller undikk som vi kaller det for her i Bergen. Istedenfor å sitte stramt og fint over magen krøllet den seg nedover og la seg som en rull slik at magen ble hengende over. En skikkelig ubehagelig følelse og overhodet ikke noe særlig flatterende. På toppen av det hele oppdaget jeg plutselig også at jeg hadde glemt å sminke meg. Kan vel si at jeg ikke følte meg noe særlig vel da jeg ankom Grieghallen for å spise frokost med ca 100 medbloggere. Jeg ble vist inn i et mørkt og litt trist rom, det var ikke et telys i sikte, og ingenting vitnet om at det hadde vært en eneste interiørblogger i nærheten. 

Jeg hadde regnet med å være en av de eldste på frokosten, så stor var min forbauselse da det krydde av gamle damer med permanentkrøller og storblomstrede kjoler. Damene var hyggelige de, men jeg hadde ikke hørt om en eneste av bloggene, men en av dem hadde heldigvis hørt om min. I rommet var det også fem menn, de satt rundt et rundt bord og drakk rødvin av store glass. Tilstede var også en tenåringsgutt med langt fett hår og masse kviser, og som ikke det var nok hadde stakkaren også noen svære kanintenner. Jeg så meg litt fortvilet rundt etter et kjent fjes, men fant ingen. Ingen Magdalena, ingen Monica og hvor i all verden var Emmeline, skulle ikke hun gjøre come back??? Og hvor i all verden var frokosten??? Jeg var både sulten og tørst, men det varte og rakk og vi så ikke snurten av noe mat. Ikke så jeg snurten av en eneste goodie bag heller.....

Jeg begynte bli ganske utålmodig og gikk for å prøve å finne noen som arrangerte dette. I døren møtte jeg på en dame med langt, brusete, rødlig hår ikledd en afghanerpels i samme farge som håret. Hun nikket til meg, jeg nikket tilbake. I et annet rom satt det enda en gjeng med permanentkrøller, de hadde fått mat og rosevin. Jeg spurte om noen av dem visste hvor jeg kunne finne en av arrangørene da svarte en at jeg nettopp hadde møtt Fru Fly i døren.

Da jeg gikk tilbake til det andre rommet hadde maten endelig kommet, men den var også nesten oppspist, tilbake lå kun en halv skive med roastbiff. Heldigvis var det mer rosevin og jeg strakte ut hånden for å ta et glass da jeg hørte en forferdelig uling....

Det var vekkerklokken som ringte.

Jeg ankom Grieghallen et par timer senere, nysminket og med en undikk som oppførte seg helt eksemplarisk. Magdalena og Monica var der, det var også Emmeline, maten, champagnen og goodiebagene. Fru Fly hadde hverken rødt hår eller afghanerpels, jeg så heller ikke snurten av han med kanintennene.
Puh..

Hvordan det egentlig var på bloggefrokosten kan dere sikkert lese om i et utall andre blogger. :)  Dessverre ble dette et blogginnlegg uten bilder, jeg fant faktisk ikke et eneste bilde av han med kanintennene eller av Fru Fly med afghanerpels.


7 kommentarer:

 1. Heheeee - ei herlig historie!! :)
  Har kjempelyst på messa, så om eg får nokon til å bli med så blir det en tur på lørdagen.
  Litt pinglete å reise åleine ;)

  Klem Jorill

  SvarSlett
 2. Ha ha,dette husket jeg Kari ;))
  Tullemusa ;)

  Klem med krem

  SvarSlett
 3. Hahaha, ja er det ikkje rart kva ein skal kave med i draumane si verd...
  Lukke til på årets messe !

  Fin dag frå Anne-Mari

  SvarSlett
 4. Halloen skjønne flyttedamen❤️❤️❤️.
  Ja dette innlegget husker jeg godt.....hi,hi SÅ herlig!
  Takk for så koselig hilsen.
  Det går sånn passe med foten.mye vondt noen dager ok.
  Har begynt på opptrening av hele kroppen,siden alt har vært feilbelastet i alle år,tar det nok litt tid,men sånn er det......skal ikke dø av det da :)))) hi,hi.
  Ja,nå er det vel pakkings på dere.....så fint hus da!
  Lykke til med salget vennen.
  God klem❤️❤️❤️

  SvarSlett
 5. Hi hi- var kanskje likegodt at det bare var en drøm :) Men for et mareritt og ha glemt å sminke seg og ta på seg riktig truse :)

  Høres koselig ut med en slik bloggefrokost - slik den egentlig var !

  Ha en fin dag

  Klem Monica

  SvarSlett
 6. Hahahaha utrolig artig den der altså! :)

  SvarSlett
 7. Husker den der...godt det bare var en drøm :)

  SvarSlett