søndag 5. mai 2013

Søndagssysler

Temperaturen har krøpet litt oppover siden sist jeg blogget, snøen forsvant heldigvis samme dagen som den kom og vi (les min kjære) våget seg til å bytte til sommerdekk i går. I dag har vi (les min kjære) laget en svært panne med lapskaus. Jeg har tutlet litt med andre huslige sysler, og nå står det knekkebrød i ovnen.
 Og vet dere hva?? Vi har jammen vært på visning  i dag. Vi så et koselig hus på Finn med lysthus i hagen og så tenkte vi at det hadde nå jammen vært kjekt med litt bedre plass og et lysthus på kjøpet er jo heller ikke å forakte.

 Så da satte vi oss i bilen og reiste ut på en av øyene utenfor Bergen, bare for å finne ut at vi faktisk ikke kunne tenkt oss å flytte til det huset uansett hvor sjarmerende det lysthuset var. Huset lå omtrent midt i et veikryss, kjøkkenet var mindre enn det vi har nå, det var null utsikt bortsett fra stuen og en stupbratt trappe jeg hadde vært livredd for å gå i. I kjellerleiligheten luktet det dessuten nettopp kjeller.
Vi dro raskt derfra videre til et annet hus som vi også hadde lyst å titte på. Det så vi bare på utenfra for visningen er på tirsdag. Der var det utsikt som nesten tok pusten fra oss og flotte uteområder, på bildene ser det utrolig lekkert ut inni også. Det var nok et hus vi kunne tenkt oss om det bare hadde lagt litt mer sentralt, det ble litt for langt til buss og butikk. Litt artig, det er ikke første gang vi er på en slik liten eskursjon, men de ender alltid med at vi blir enige om at leiligheten her i 8 etage er veldig bra som den er og at det skal mye til for at vi vil bytte den ut. 
 Og egentlig er det jo ingenting som er bedre enn det! 

Ha en fin ny uke, jeg har hørt rykter om at temperaturen skal stige ennå litt og at vi til og med har litt sol i vente. Woohooo

Klem fra Kari

6 kommentarer:

 1. Hi hi så det ble sånn nå også ja :) er jo veldig bra at dere har det så fint så ingenting slår det- akkurat nå i hvert fall :)

  Hjemmelagete knekkebrød er bare så godt- og sunt !

  Fin uke til deg

  Klem Monica

  SvarSlett
 2. Deilige knekkebrød du har på fatet :)
  Greit å ta seg ekskursjonar og oppdage at ein er mest fornøgd med det ein har.
  Nydelege bilde i innlegget under, det blir vår og sommar no !!
  Her er 11 grader, og eg ser at det er mange planter i blomst i hagen. Det gir optimisme :)

  Ynskjer deg ei fin ny maiveke !

  SvarSlett
 3. Synes dere har det veldig fint.
  Borte bra men hjemme best. :)
  Knekkebrød har jeg aldri laget.
  Det så veldig godt ut.
  Fin ny uke til deg! klem Hx

  SvarSlett
 4. Ja nå trenger vi virkelig vår her...og merker en forskjell allerede i dag!!
  Så spennende med hus da...er det på denne øyen kanskje?
  Fiiin ny uke til deg,klm ingrid l

  SvarSlett
 5. Hmmm, kansje jeg skulle prøve meg på knekkebrød:))))
  Jeg har jo bakt en del i det siste ja....men sukker/søtsaker er ikke noe
  jeg spiser noe særlig av...litt av gjærbaksten har jeg spist...så kansje det er gluten som har godt til hue på meg:))
  Har fått beskjed om å være forsiktig med gluten og holde meg unna laktose....men det er jo ikke lett når en baker noe skikkelig godt:)))
  Jeg er vel heller et middagsmenneske og kunne gjerne hatt middag 4 ganger om dagen hihi:)))
  Ja, nå vil vi har sol og varme:)))
  Her har det dusjregnet i dag, men de har lovet oss sol i morra:)))
  Ha en kos kveld Kari!
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 6. Lekkker kitchenaid! Er det gunmetal grey? Den var stilig; ). Elsker min kitchenaid, og denne oppskriften skal jeg prøve ut; ). Takk for koselig hilsen inne hos meg. Mener linken er alexismote.no. Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett