tirsdag 21. mai 2013

London calling

Vel overstått nasjonaldag og pinse alle sammen, vi tilbragte disse dagene i London sammen med alle guttene våre.Så mange bloggbare bilder ble det ikke, men her er da noen.
Denne skjønne sykkelen fant jeg utenfor en butikk på Picadilly Circus. Akkurat da jeg skulle til å ta bilde av den så satte det seg en kar ned rett bak den, tror jeg stønnet høyt da for han spratt fort opp igjen og lot meg få ta bildet mitt.

17 mai var det litt surt og hustrig så kåpe og sjal kom godt med, vi vandret rundt halve London og var skikkelig turister.

Det eneste som kunne minne om17 mai var frokosten i rødt, hvitt og blått. Pannekaker med gresk youghurt, bær og lønnesirup var aldeles nydelig, men kanskje litt mer dessert enn froskost for min gane.

Mens gutta så på foppball var jeg og min skjønne svigerdatter rundt å tittet i butikker, denne elefantlampen hadde de på Zarah Home, den var gjerne mer spesiell enn fin akkurat denne da. Jeg kom tomhendt ut igjen, av en eller annen grunn shopper jeg lite når jeg er i London, men jeg skulle ønske at jeg kunne tatt med hjem disse skjønne blomstene.

Det var herlige dager og tiden fløy alt for fort, et av høydepunktene var da vi besøkte lydstudioet min eldste sønn jobber i og jammen spilte vi ikke inn et par sanger også, så nå har vi julegaver til hele familien. Haha

Ha en fortsatt strålende uke, våger vi håpe på at sommeren kommer på besøk igjen???? Litt urettferdig at den var på visitt akkurat de dagene vi var borte. 

Klem fra Kari

3 kommentarer:

 1. Å så kjekt å se deg Kari!
  Skal si du har kost deg ja!
  Jeg har aldri vært i London ,men alle sier at det burde jeg...hi,hi.
  Så veldig flott ut .
  Ja jammen har det vært varmt her i pinsen,men ikke så værst nå heller.
  Ønsker deg en flott FLOTT uke søde!
  Klemmm fra Bønes i dag:))

  SvarSlett
 2. Så herlig tur :) og hi hi- godt han lot deg ta bilde :)

  Ja det med været var jo litt urettferdig.....Så fint bilde av deg og en resturant som heter Fish and Chips da- da må det ha vært godt !

  Ønsker deg en fin uke Kari :)

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Herlig med en slik tur!
  London skal jo være en flott by med masse shopping og opplevelser.
  Fine bilder fra turen og av DEG :)
  Litt kjedelig at du gikk glipp av sommeren som var innom en snartur - men forhåpentligvis er den tilbake i helga :)

  Fortsatt fin uke og god helg♥
  Klem Jorill

  SvarSlett