lørdag 27. april 2013

Rosa???

De som har fulgt meg en stund har kanskje skjønt at rosa ikke er den fargen som dominerer her i huset. Med unntak av noen rosa blomster en og annen gang så har rosa vært en farge som har vært nesten fraværende. 
Til nå.
For nå har vi gudhjelpe meg fått rosa lys på badet. Her har vi gått å ventet i ukesvis på lampen som vi bestilte på nettet, så har vi ventet på at elektrikeren skulle komme å montere lampen. Jeg var spent på å se hvordan lampen tok seg ut da jeg kom hjem fra jobb på onsdag, må si jeg fikk et lite sjokk da jeg så at det var et rosaskjær i pærene. Og ikke pokker om jeg skjønner hvorfor, for det ser ut som helt vanlige halogenpærer.
Etter noen dager har jeg begynt å venne meg til det, men synes fremdeles det er litt snålt. Vi lurer jo på om det er pærene, så vi får vel kjøpe inn noen nye for å sjekke.  Det er jo ikke bare, bare å skifte ut lampen heller for man må jo leie inn elektriker for å å skifte ut lampen.
 Forrige lørdag reiste jeg og en venninne til Warszawa, der var det vårlige temperaturer og solen skinte. Vi koste oss med spa, shopping, god mat og drikke. Med meg hjem ble bl.a. denne rosamønstrede morgenkåpen i silke, greit å ha noe som står i stil med lyset på badet.;)
Ja, ja vi får vel leve med dette rosa lyset, men som sagt ingen av oss skjønner hvorfor det er rosa. Noen av dere som har vært ute for noe lignende??? 

Fortsatt god helg til dere, i dag skinte solen her i byen. Vi har vært på bondens marked og ruslet rundt i Bergens gater. 

Klem fra Kari4 kommentarer:

 1. Hei skjønne Kari
  Ho ho jeg må smile litt for jeg liker rosa vet du....
  Men tror ikke jeg hadde likt så godt rosa lys faktisk....håper du finner ut av det.

  Å det hørtes kjekt ut med jentetur,søt morgonkåpe da!
  Vel, ha en flott dag vennen.

  Smil og klem
  Camilla .

  SvarSlett
 2. Hi hi - så rart :) aner ikke hvorfor men rosa er jo kjærlighetens farge så helt dumt kan det vel ikke være :) kjekt å vite hvorfor da- så klart. Når du skal ordne deg og slik også så er det jo greit med klart lys, enklere det !

  den Warszawa turen hørtes helt perfekt ut :)

  Ønsker deg en glad uke

  Klemmer fra Monica

  SvarSlett
 3. Det må være pærene, for det ser ut som dere har glass skjermer på lampene, og hvis ikke glasset er farget, men er helt blanke, så er det pærene.Prøv LED pærer de har mer hvitt lys.På Clas Olsson har de LED pærer som er rimelige og kan dimmes. Lykke til!

  SvarSlett
 4. Det ser ut som du har eit koseleg lys på badet !
  Det viktigaste er at det er godt nok lys til at du både kan sminke deg og frisere deg, syns no eg då...
  Og så den fine morgonkåpa då ;)

  Nyt dagane på badet ditt :)
  Klem

  SvarSlett