torsdag 25. oktober 2012

DIY

Tiden flyr avgårde og det er travle, men fine dager på jobben. En kveld i uken er det også øving på julestykket vi skal spille i november, om ikke lenge intensiverer vi øvingen så november blir en hektisk måned. Hektisk og gøysig, for det er mye fjas og latter på disse øvingene. 

Det er lite som skjer på interiørfronten, naturlig nok. Det er liksom ikke så mye å gjøre heller for den del. Jeg er veldig glad for at jeg malte vinduskarmene i stuen, gangen utenfor og utgangsdøren før jeg begynte i jobb. Da kan jeg liksom hvile litt på mine laurbær. En ting jeg også gjorde før jeg begynte i full jobb igjen var å lage dette hjertet av bjørk. Nå henger det i gangen.


Ser forresten at NIB har hatt ut finalistene i badromsutfordringen. Min favoritt, HERMAN GRANS  som har et bad som både er litt utenom det vanlig og superstilig var hverken med i galleriene eller i finalen. Må si jeg ble veldig forbauset da jeg oppdaget det.

Snart helg igjen, utrolig, men sant.

Klem fra Kari

5 kommentarer:

 1. Så fint det hjertet av kvister var. Nydelig hortensia også. :)

  SvarSlett
 2. Kjempefint hjerte..
  fikk lyst å lage et selv nå.
  Høres så gøy ut med julestykke..kos deg med øvinger ,latter og fjas !!!
  GOD HELG !
  klem fra Anne

  SvarSlett
 3. Kjempefint hjerte! Og HAHAHAHA så artid lesning din bloggefrokost var. Drømmen altså. Fantastisk. Jeg har gått glipp av så mange fine innlegg her hos deg, masse fine bilder! Tivolihesten, eplekransen, de hvite karmene mm. Men så har jeg jo levd under en sten de to siste månedene også som du vet... Nå har jeg gått igjennom alt og er oppdatert. Lykke til med øving, imponert over at du tør å være med. Stå på! Vi blogges. :) Klem!

  SvarSlett
 4. Det var et flott hjerte Kari :)
  Skulle ønske jeg kunne se teaterstykket,tenker dere har det kjekt på øvingene :)
  Har spilt selv for maaange år siden :)

  God helg Kari,kjekt du vant denne fredagen også på jobb ;))

  Klemmer Bentemora

  SvarSlett
 5. Så flott hjerte du har laget! Og så god du er som opptrer!! Lykke til på scenen!! Skulle gjerne sett stykket.

  Psst; Nib har sine favoritter, vet du.

  Ha en riktig god helg!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett